Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Nije vrijeme za duge i teške razgovore, savršen je trenutak za uživanje u sebi

  • Uz Veneru, ovaj tjedan i Merkur prelazi u znak vage
  • Sada će neke već pomalo zaboravljene teme opet postati vrlo važne
  • Većina znakova bi trebala izbjegavati komplikacije, vrijeme je da se malo razmaziš

Znak Vage poznat je po svom talentu za diplomaciju. Uz Sunce, Veneru i Merkur, sada su tri planete u ovom zračnom znaku i predlažu da se posvetiš ugodnim stvarima. Izbjegavaj mučne razgovore koliko je god to moguće, uživaj u sitnicama, slobodno se razmazi…

Tjedni horoskop od 10.10.2022 do 16.10.2022.

Već danima na nebu sja rastući mjesec: Pun mjesec bio je na svom vrhuncu 9. listopada u znaku ovna. Naziva se ponegdje i vinski mjesec. I, poput vina, ovaj mjesec donosi puno istine na vidjelo! Stoga se nemoj iznenaditi ako tonovi ponekad ipak budu nešto grublji nego inače.

Jarac

Ljubav: Samci će brzo i lako uspostavljati kontakte i pronalaziti nove prijatelje. Ali, do velike ljubavi ćeš trebati još dugo pričekati. Parovi se često sukobljavaju. Razumijevanje i puno ljubavi te nadasve više strpljenja jedina su pomoć da izbjegnete ozbiljnije probleme u vezi. 

Posao: Mars i Jupiter ne idu ti na ruku. Potpisivanje ugovora i financijskih obveza zahtijevaju više brige i opreza. Sklona si biti naivna, što je sasvim netipično za Jarca, a mogla bi i previdjeti važne sitnice.

Zdravlje: Tvoja snaga kao jarca je zapravo mudro korištenje svojih kvaliteta. Međutim, trenutačno si previše sklona pasti pod utjecaj euforije. Stoga je dobro što ti Uran pomaže da se brzo vratiš u formu, ali jedino ako si dopustiš potrebne stanke.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Tvoja karizma je impresivna pa će oni koji su solo profitirati. Razgovarat ćeš s mnogima i dobivati puno lajkova. Profitirat će i parovi koji će osvježiti svoju vezu. Sada je idealno vrijeme za stvaranje zajedničkih planova za budućnost.

Posao: Imaš sreće jer je ovo vrlo dobar tjedan za tvoje poslovne interese. Razumijevanje među kolegama je veliko, a mogla bi i pronaći nove poslovne partnere od kojih ćeš profitirati. Sve ćeš raditi s lakoćom i bit ćeš neobično kreativna. Velikodušna si sa svojim novcem, ali nisi rastrošna.

Zdravlje: Sada želiš akciju pa na tvom popisu ima raznih sportskih ciljeva, puno dobrih odluka i možda nekoliko putovanja. Samo naprijed, spremna si za sve što slijedi.

Ribe

Ljubav: Samci sanjaju o ljubavi, ali u stvarnosti još nisi još dostupna  svojim obožavateljima. Ribe u vezi očekuju manje nesuglasice i napetosti. Partner te želi pokrenuti i 'unaprijediti' vezu, ali tvoje srce još nije u potpunosti sigurno. Vjerojatno trebate razgovarati.

Posao: Imaš puno toga za napraviti ovaj tjedan, a Mars uzrokuje vremenski pritisak. Sada se puno očekuje od tebe i moraš smisliti dobre argumente. Ali, briljantan si psiholog i znaš kako savladati svaku situaciju i zahtjev.

Zdravlje: Zahtjevni utjecaji Marsa ne olakšavaju postizanje najboljeg rezultata. Umjesto slobodnih aktivnosti, više sna, wellness i povremena masaža potiču mentalnu stabilnost i unutarnje zadovoljstvo.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka imaju najviše smisla za modu Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Kao vatrenom znaku potrebna ti je akcija i partner koji dijeli tvoj vatreni entuzijazam. Možeš se odreći romantike, ali ne seksa i mijenjanja položaja. Ako si samac, uskoči u igru spojeva i pobrini se da dobiješ ono što želiš.

Posao: Imaš velike planove jer želiš napredovati. Skovat ćeš dobru financijsku strategiju i jasan pogled na ono što se isplati. Jupiter i Mars pomoći će ti da se savršeno nosiš sa stresom i vremenskim pritiskom. Međutim, kada ćeš imati posla s kolegama, potrebno ti je malo više osjetljivosti.

Zdravlje: Vibracije Marsa i Jupitera pomažu ti da izvučeš najbolje iz sebe i svog zdravlja. Treningom snage možeš pokrenuti svoju cirkulaciju i osigurati da ti svakodnevni napor ne smeta. Navečer se dobro opusti i brzo ćeš se osloboditi stresa.

Bik

Ljubav: Htjela bi snažnog partnera koji se prilagođava tebi i tvojim potrebama. Saturn te sada čini jako zahtjevnom, pa razmisli dobro prije nego što kažeš nešto što bi kasnije mogla požaliti. Kao samac ćeš tražiti pouzdanu osobu pored sebe. Avanturisti nemaju šanse.

Posao: Oslanjat ćeš se na nove koncepte u svom poslu. Tvoje zvijezde pomoći će ti da postaviš inovacije točno na pravo mjesto. Financijski stvari idu sasvim dobro. Možeš čak razviti veću financijsku slobodu.

Zdravlje: Tvoja razina energije je vrhunska, a tvoj sportski učinak solidan. U slobodno vrijeme možeš se distancirati od obaveza i stresa tako da odeš na neki izlet. Bilo bi dobro da malo više spavaš te više boraviš u prirodi. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Parove očekuju vruće noći. Intenzivne vibracije Venere, božice ljubavi, i Marsa, erotskog planeta, potiču vas da uživate u naprednom govoru tijela. Samci su aktivniji nego inače u potrazi za živahnim ljubavnikom i spremniji su stupiti u kontakt s novim poznanikom.

Posao: Zvijezde moći golicaju sada tvoje ambicije. One znaju da moraš učiniti nešto za svoje ciljeve kako bi postali opipljivi. Sada trebaš puno raditi, jer što više posla imaš, to ćeš se bolje osjećati. Mudro financijski planiraš. 

Zdravlje: Tvoje zvijezde daju ti sada novu radost života i plus u energiji. Optimalno ćeš koristiti snagu, trenirati po mjeri i htjet ćeš biti vani po svakom vremenu. 

Rak

Ljubav: Sada zvijezde djeluju izazovno na tebe. U vezi je potrebno više koordinacije i razjašnjavajućih razgovora kako bi se održao sklad. Samci su prilično uzbuđeni i ne žele više online chatove, žele dodire pravih ljubavnika. Sada bi mogla iznenaditi samu sebe, jer si sklona potpunom riziku.

Posao: Neće ti baš sve ići od ruke ovih dana. Razne stvari se događaju na poslu i morat ćeš se potvrditi. Fleksibilnost i tvoja empatija tipična za raka dodatno će ti pomoći. Važno je razumjeti svoje kolege. Usprkos tome, trebala bi nastaviti dosljedno slijediti vlastite ciljeve.

Zdravlje: Nemaš toliko snage koliko misliš, ali se osjećaš potpuno uzbuđeno. Preporučljivo je češće raditi stanke i više se fokusirati na njegu i opuštanje. Meditacija, udaljenost od gužve i više odmora dobro će ti doći.

Možda vas zanima Estete bez premca: Ovih 6 horoskopskih znakova imaju najviše stila! Miss7 Horoskop

Lav

Ljubav: Osvježavajući impulsi s Venere i Marsa zbližavaju te s partnerom. Osjećat ćeš se kao da si se upravo zaljubila i uživat ćeš u razigranoj, laganoj erotici. Samci će brzo omotati svoje obožavatelje oko prsta i probuditi romantične fantazije. Novi kontakti i lijepi osjećaji doći će sami od sebe. Ljubav će biti opipljiva.

Posao: Mars će te ubrzati. Kreativne ideje razvijat ćeš u kratkom roku, a poslovni kontakti bit će skladniji. U pregovorima o cijenama možeš biti još dosljednija. To će ti donijeti još bolje uvjete.

Zdravlje: Venera i Jupiter pomoći će ti da smanjiš stres. Sada se češće dižeš na noge i priuštiš si kvalitetno vrijeme u kojem ne žuriš od termina do termina, nego se radije razmaziš s puno njege.

Djevica

Ljubav: Samouvjerena si i računaš na više slobode u vezi. U zajedničkim raspravama koristit ćeš isključivo vlastito gledište kao mjerilo. Samci će biti društveni, sklapati nova poznanstva i bit će otvoreni za sve što im život nudi. Ali, više od kratkotrajnog flerta još nije moguće.

Posao: Pod pritiskom si i moraš sada improvizirati kako bi ispoštovala raspored. Potrebno ti je strpljenje za zahtjevne zadatke, a nijanse su važne kada je u pitanju komunikacija. Potrebna ti je financijska suzdržanost. Super je to da su tvoji kolege pošteni i pouzdani.

Zdravlje: Potrebno ti je više odmora i wellnessa. Bit će ti lako prilagoditi svoje fitness strategije kako bi zadovoljila svoje potrebe za odmorom.

Vaga 

Ljubav: Venera i Mars povećavaju tvoju želju za strastvenim seksom. Parovi su sada otvoreni za nove načine igre i vole igre u krevetu u slobodno vrijeme. Samcima treba bliski kontakt i tražit će avanturu punu uzbudljivih osjećaja. Ono što je sjajno je da iz toga može proizaći puno više!

Posao: Sada radiš brzo i temeljito. Zahvaljujući suncu i Merkuru stvari idu dobro na planu karijere i financija. Umrežavanje i PR donose željene učinke.

Zdravlje: Sada sve radiš entuzijastično i hrabro. Puna si energije i sport ti jako godi. Ali, navečer se također možeš dobro isključiti i opustiti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Kao samac se osjećaš ugodno i uživaš u svojoj neovisnosti. Trenutačno ti je važniji krug prijatelja od velike ljubavi. Zajednički pothvati održavaju dobro raspoloženje. U vezi nema baš toliko vremena za romantiku i nježnost. Ali, to te trenutačno ne smeta puno.

Posao: Strpljivo gradiš svoj imidž i koristiš društvene medije i osobne kontakte za svoj posao. Briljantno radiš na umrežavanju. Sve čega se sada prihvatiš, s lakoćom ćeš odraditi te dobiti same pohvale. 

Zdravlje: Trenutačno ti je potrebno manje aktivnosti u slobodno vrijeme, a više odmora. Tvoje zvijezde i intuicija pokazat će ti što je dobro za tebe: opušteni trenuci koji pripadaju samo tebi.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka bez problema će ući u brak - zbog novca Miss7 Horoskop

Strijelac

Ljubav: Venera i Jupiter olakšavaju parovima da uživaju u zajedničkom vremenu. Optimističnija si i otvorenija za nove ideje. To osvježava vezu. Samci će upoznati inspirativne ljude. Osjetit ćeš brzo da iz toga može proizaći više.

Posao: Kada stvari u uredu postanu užurbane, osvajaš bodove svojom optimističnom prirodom i jasnom komunikacijom. Emocionalna inteligencija trenutačno je tvoja velika snaga i pomaže ti u spajanju različitih interesa. Financijski stvari idu izvrsno. Merkur i Jupiter donose prilike u kupnji i investicijama.

Zdravlje: Tvoje moći samoiscjeljivanja su jake. Dobro si raspoložena. Joga i meditacija su dobre za tebe i mogu ublažiti eventualnu napetost. Sunce i Merkur omogućuju ti da se brzo opustiš u tišini. Ipak, nedostaje ti motivacije za sport.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0