Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Mnogima će obitelj biti u prvom planu, ali tri znaka će biti sklonija svađama

  • Mjesec, Venera i Jupiter daju nadu za skladan tjedan, ali još uvijek možemo stati sami sebi na svoj put
  • Merkur i Saturn rade zajedno i zahtijevaju fokus na bitno, a ne na sitnice zbog kojih bi mogla buknuti svađa
  • Konstelacija ukazuje na razlike u mišljenjima, stoga ćeš morati odlučiti kojim se porivima želiš prepustiti...

Sredinom tjedna mjesec prolazi kroz svoj znak i obitelj nam postaje osobito važna. Ono za čim svi sada čeznemo je sigurnost u krugu najmilijih. Na smetnje ćemo reagirati izravnije i osjetljivije nego inače. Možda i mi postajemo malo sentimentalni.

Tjedni horoskop od 27. veljače do 5. ožujka 2023.

Jako je dobro što Venera i Jupiter obećavaju sreću u ljubavi i vezama. Planeti će biti u konjunkciji 2. ožujka i ohrabruju nas da iskoristimo ovaj povoljan aspekt. Sada je važno djelovati proaktivno i hrabro. Planeti su u znaku ovna i možemo se nadati novim sretnim susretima, isprobavati nove stvari ili barem zajedno s puno energije i entuzijazma započeti nešto novo.

Jedina stvar koja stoji na putu tjednu u ugodnom zajedništvu smo zapravo mi sami. Merkur i Saturn rade zajedno i zahtijevaju fokus na bitno. Mjesec nas čini emocionalno osjetljivima, Merkur i Saturn čine naše razmišljanje pedantnim, kritičnim i trezvenim. A to nije baš ono od čega se sastoje romantični sati zajedništva. Konstelacija ukazuje na razlike u mišljenjima, stoga ćeš morati odlučiti kojim se porivima želiš prepustiti...

Jarac

Ljubav: Ti i tvoj partner prolazite kroz fazu kontradikcija. Seks i erotika vas oboje uzbuđuju. Ali, također ste skloni svađi oko sitnica. Kao samac ćeš pametno koristi svoj seksepil i dobivati ono što želiš.

Posao: Što se više odmaraš za svoje zadatke ovaj tjedan, stvari će ići bolje. Pokazat ćeš tehničku vještinu, ali tvoje kreativne ideje neće biti toliko brojne. Uvidjet ćeš svoje financijske prednosti i odmah prepoznati kada se ukaže dobra prilika.

Zdravlje: Sunce i Neptun pomoći će ti da mnoge stvari ne gledaš tako usko i da razviješ veliku unutarnju prisebnost. Trenuci tišine kod kuće su dobri za tebe, a uzbudljiva knjiga potaknut će tvoju maštu. Stvari ne izgledaju tako dobro kad je riječ o jelu: trenutačno ne podnosiš tako dobro masnoću i šećer.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars podižu tvoje raspoloženje i karizmu. Otvorena si za sve novo što ti donosi upoznavanje. Očekuje te napredak na ljubavnom planu. Oni u vezi također će nositi ružičaste naočale i pametnim idejama unijeti više raznolikosti u svoju svakodnevicu.

Posao: Umrežavanje i komunikacija ići će ti gotovo automatski. Imat ćeš prave ljude pri ruci i točno ćeš znati kako financirati svoje projekte. Financijski planet Merkur odlično posluje i stavlja više novca u blagajnu.

Zdravlje: Nevjerojatno si psihički i fizički snažna. Mars i Jupiter nude super konstelacije koje će te izgraditi i podići tvoje samopouzdanje. Disciplinirano radiš na svojoj figuri i doista ćeš krenuti s energičnim treninzima.

Ribe 

Ljubav: Sunce i Uran daju ti novu ležernost. Slobodni su sada potpuno opušteni i puštaju da se stvari odvijaju same po sebi. Onima u vezi potrebno je više slobode kako bi ponovno mogli uživati u vremenu sa svojim partnerom.

Posao: Sada želiš napadati. I možeš, jer savršeno svladavaš svoje zadatke. Voliš raditi, kreativna si i za sve nalaziš brzo rješenje. Lako ti je motivirati svoj tim i preuzeti odgovornost. Ali, kada je kupovina u pitanju, obično malo premašuješ svoj budžet. Od 2.3. Merkur opet daje bolje financijske impulse.

Zdravlje: Tvoja ravnoteža između poslovnog i privatnog života savršeno je uravnotežena i točno znaš što možeš očekivati i kada ti je potreban odmor. Jako si otvorena prema duhovnosti i intelektualnom razvoju. Meditacija, odmor i više sna sada su jako dobri za tebe.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Venera i Mars daju ti magnetsku privlačnost. Slobodni će to u potpunosti iskoristiti kada flertuju. Uživat ćeš u tome da si poželjna. Kod parova će ovaj tjedan posebne vibracije potaknuti snažnu erotsku želju. Sjajna faza zbog koje će mnogi poželjeti ponovno biti u vezi!

Posao: Voliš se baviti kreativnim idejama i više ćeš uživati u svom poslu. Sukobi u timu se mogu riješiti, ljudska strana se može potpuno razviti. Predstavljat ćeš sebe ili svoje proizvode u boljem svjetlu. Prilikom kupovine pronaći ćeš povoljne ponude i pouzdano pregovarati o cijenama.

Zdravlje: Venera te čini karizmatičnom i povećava tvoju želju za životom. A to nije sve. Vibracije s Marsa motiviraju te da se pokažeš u svom sportu. Tvoj barometar performansi raste i imat ćeš puno snage na raspolaganju za svakodnevni život i kućanstvo.

Bik

Ljubav: Veza je opuštena, znaš da si s partnerom u dobrim rukama. Čak i ako se ne slažete uvijek, osjećate veliku povezanost. Kao samac uživat ćeš u svojoj slobodi. Uživat ćeš biti vani i flertovati kad ti se ukaže prilika. Stvarno se dobro snalaziš.

Posao: Trenutačno te lijepe stvari u životu prilično skupo koštaju. Gladna si za životom i ne želiš se suzdržati. Budi oprezna pri trošenju novca. Trenutačno voliš samo najskuplje stvari. Sjajna stvar je da si, zahvaljujući svojim kreativnim idejama, možeš osigurati prednosti u svom poslu.

Zdravlje: Trenutačno voliš biti vani i vježbati što češće. Fokusirana si na jednostavne stvari: dobru kuhinju, spavanje do kasno te kako opušteno završiti dan. Ali, oprezno sa stimulansima, njih sada loše podnosiš.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Venera te mazi i pazi. Samci  će biti karizmatični i vrlo privlačni. Kontakti su izvrsni i mnogi će se spojevi pretvoriti u nešto više. Parovi se dobro slažu. Oboje uživate u ugodnom seksu i dopuštate da vaša energija nesmetano i lijepo teče.

Posao: Sada si jako popularna kao kolegica. Venera osigurava simpatije i prijateljsku atmosferu na poslu. Kupce je također lakše pridobiti, a tvoj šef cijeni tvoj rad. Rado trošiš novac na ljepotu i luksuz, ali nećeš prekoračiti svoje granice.

Zdravlje: Planet snage Mars ima osvježavajući učinak na tebe i tvoje raspoloženje. Ovaj tjedan imaš više samopouzdanja i osjećaš da imaš puno stvari u svojim rukama. Savjet: promjena okruženja pozitivno utječe na tebe i tvoje psihičko stanje.

Rak

Ljubav: Iznenadit ćeš partnera svojim idejama. Međutim, za održavanje harmonije potrebni su dobar razgovor i više razumijevanja. Samci su jako uzbuđeni i žele nadoknaditi propušteno. Budi oprezna, možda očekuješ previše.

Posao: Izvrsno vladaš strategijom i planiranjem. Znaš tko i što ti koristi u poslu. Ali, kada imaš posla s kupcima i kolegama, potrebno ti je puno osjetljivosti. Budi oprezna kada su u pitanju financije i potpisivanje ugovora, jer Jupiter nosi izazove. Pažljivo provjeri nove poslove i poslovne partnere, tada ćeš biti sigurna.

Zdravlje: Fokusirana si na uživanje u životu: uživaš u dobroj hrani, vrhunskim vinima i svemu u čemu se može uživati. To brzo može postati previše dobra stvar jer ti se ne da bez toga. Sunce te još uvijek štiti i ovaj tjedan ćeš se osjećati dobro, čak i ako ponekad pretjeraš.

Možda vas zanima Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i zahtjevno imati horoskopsku ribu u svom životu Miss7 Horoskop

Lav

Ljubav: Zvijezde će probuditi tvoje talente zavodljive ljubavnice. Empatična si i osjećaš što pokreće tvog partnera. Ako si slobodna, moguće je da ćeš se zaljubiti preko ušiju. Tvoje će emocije uz ove seksi zvijezde planuti brže nego inače.

Posao: Ambiciozna si i sama sebi najbolji trener. Stalno stvaraš nove ideje. Jupiter također ukazuje da je vrijeme povoljno za nove ugovore. Mogla bi napraviti financijska poboljšanja u vidu dugoročne štednje.

Zdravlje: Mars ti sada daje dobar energetski poticaj. Testirat ćeš svoje osobne granice. Izgradnja mišića i kondicije uspijevat će ti optimalno. Venera je također aktivna pa će tretmani ljepote imati jako pozitivan učinak na tebe.

Djevica

Ljubav: Mars je aktivan pa ćeš uskoro tražiti dlaku u jajetu. Imat ćeš potrebu za razgovorom i općenito ćeš biti kritičnija. Parovi bi se prema partneru trebali ponašati s više nježnosti. Slobodni će agresivno koketirati i brzo puštati nove obožavatelje da im priđu. Ali, ako ti se samo jedna sitnica ne svidi, bit će brzo gotovo.

Posao: Dobro ćeš se afirmirati na poslu i pokazati da se ljudi mogu osloniti na tebe i tvoje vještine. Uran ti pomaže da brzo prepoznaš gdje se inovacija i promjena isplate. To se također odnosi na uštede troškova i održivije kućanstvo.

Zdravlje: Potrebno ti je više vremena za svakodnevni život i rad te bi trebala biti strpljivija sama sa sobom. Sve što radiš, radi polako i s mjerom.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vaga

Ljubav: Venera i Jupiter dobre su za one u vezi. Međutim, parovi trenutačno imaju veća očekivanja od veze. Treba im više razgovora. Još ne ide sve glatko, moguće su razlike u mišljenjima. Samci se oslanjaju na osvajanja i prilično su agresivni u tome. Međutim, sada vrijedi izreka: manje je više.

Posao: Zvijezde promoviraju sve što ima veze s umrežavanjem i financijama. Pažljivo ćeš kalkulirati i znati gdje nešto nabaviti po najjeftinijoj cijeni. Pregovori teku dobro i ti odlučno iznosiš svoje stavove. Također ćeš lakše podnositi fizički napor.

Zdravlje: Mars te sada podržava i daje ti novo samopouzdanje. Tvoja motivacija za sport i kondicijsku pripremu je velika, a možeš planirati više i u svakodnevnom životu. Neće ti biti lako isključiti se navečer. Tu ti mogu pomoći autogeni trening i meditacija.

Možda vas zanima Pripadnice ova 4 horoskopska znaka rado će se udružiti sa svekrvom protiv supruga Miss7 Horoskop

Škorpion

Ljubav: Parovi žele osvježiti svoju vezu. Izvrsno se slažu u svakodnevnom životu i u krevetu, jer okrepljujuće tendencije Sunce-Neptun donose puno raznolikosti i mašte u vezu. Samci žude za posebnim susretom i spremni su dopustiti dublje osjećaje.

Posao: Na poslu ćeš biti vrlo samopouzdana i samouvjerena te možeš privući pažnju važnih ljudi. Napredovat ćeš, ali to će te također koštati puno snage. Potrebno je više strpljenja ako želiš da sve bude savršeno. Financijski ti se isplati iskoristiti potencijal uštede i usporediti cijene za veće kupovine.

Zdravlje: Trenutačno imaš dobar stav prema životu i u stabilnom si stanju. Neptun ti daje super intuiciju, a sunce vitalnost i samopouzdanje. Osim toga, možeš se opustiti gotovo pritiskom na gumb i intuitivno osjetiti što je dobro za tebe.

Strijelac 

Ljubav: Venera, glasnica ljubavi, i Jupiter, planet sreće, daju ti snažan poticaj u ljubavi. Najavljuju se intenzivni osjećaji i parovi će osjetiti leptiriće kao na početku veze. Samci žele stupiti u kontakt i žele vezu. Lijepa stvar u vezi toga: vrući flert zapravo može postati puno više.

Posao: Zvijezde te maze i istovremeno te čine velikodušnom i mudrom. Naći ćeš zajednički nazivnik sa svojim kolegama, kupcima i/ili šefom. S odnosima s javnošću ili korištenjem društvenih medija postižeš goleme rezultate i radiš ono što se traži. Financijski također sve izgleda jako dobro, jer optimalno koristiš sredstva.

Zdravlje: Venera sada pruža najbolje vibracije za izvrstan izgled. Imat ćeš blistav osmijeh i blistavu kožu. Zdrava prehrana i dobra količina tjelovježbe održavat će ti tijelo u formi i poboljšavati kondiciju. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Photo: shutterstock

Komentari 0