Horoskop

Tjedni horoskop: Mnogi će se znakovi suočiti s jakim emocijama i dubokim promišljanjima o životu

  • Nakon dana u kojima smo se svi družili i više i češće nego što je uobičajeno, stižu dani zatišja, mira i odmora
  • Velika je vjerojatnost da će se mnogi od nas zateći u stanju promišljanja i intenzivnog  razmišljanja o prošlosti, i to uglavnom zahvaljujući Merkuru koji je tijekom vikenda prešao u emotivnog i introspektivnog Raka
  • Mjesec će se kroz Škorpiona kretati od srijede do petka, a zbog čega bi naši osjećaji mogli biti super jaki i nešto intenzivniji no inače
  • Pročitaj više: 5 znakova koji su ljeti jednostavno neodoljivi i zrače nevjerojatnim šarmom

Tjedan koji je pred nama za mnoge bi mogao biti emotivniji i introvertniji nego što su to bili tjedni koji su mu prethodili. Nakon što smo  posljednjih nekoliko tjedana proveli u druženju, naučili hrpu novih informacija i poboljšali svoje komunikacijske vještine, stižu dani u kojima će mnogi poželjeti malo odmora.

Velika je vjerojatnost da će se mnogi od nas zateći u stanju promišljanja i intenzivnog  razmišljanja o prošlosti, i to uglavnom zahvaljujući Merkuru koji je tijekom vikenda prešao u emotivnog i introspektivnog Raka. Naše bi misli zbog toga mogle biti usredotočene na aktivnosti vezane uz dom, poput planiranja posjeta obitelji ili smišljanja kako najbolje organizirati svoj životni prostor, a nije isključeno ni da ćemo prilikom takvih trenutaka osjećati potrebu da ponudimo svoj savjet nekome tko prolazi kroz vlastite probleme ili pak razmišljati o tome kako najbolje izraziti svoje emocije.

Mjesec će se kroz Škorpiona kretati od srijede do petka, a zbog čega bi naši osjećaji mogli biti super jaki i nešto intenzivniji no inače. Mogući su problemi u vezama, no oni su tu kako bismo ih riješili pa ćemo htjeti prakticirati otvorenost s ljudima kako bismo uspostavili veću intimnost. Moguća je veća zainteresiranost za čitanje o psihologiji ili temama vezanim uz samopomoć, kao i razmišljanje o načinima na koje možemo poboljšati vlastite obrasce i ponašanja, a zahvaljujući svemu kroz što ćemo u ovom tjednu prolaziti, postat će nam jasnije koga i što želimo u svom životu, a koje veze želimo prekinuti jer su za nas izvor negativnosti.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Rak

U ovome će tjednu Rakovi s Merkurom u svom znaku razmišljati o svemu onome što im je važno. Možda će se uhvatiti sastavljanja  popisa osobnih ciljeva kojima bi trebali težiti ili bi mogli krenuti istraživati novi hobi ili zanimanje. Ono što sada nauče moći će im dati bolju predodžbu o tome u kojem se smjeru žele dalje okrenuti. Dok je Mjesec u Škorpionu, mogli bi se družiti ili ići na spoj, i bit će im ugodno biti puni sebe u društvu drugih ljudi. Također je izgledno da će puno energije uložiti u kakav kreativni projekt.

Lav

Dani pred nama za Lavove su rezervirani za obraćanje pozornosti prema unutra. Možda će razmišljati o svojim emocijama, a mogla bi ih privući i duhovna praksa. Možda će proučavati astrologiju, pisati dnevnik ili čitati o određenoj religiji, a sve ovo rezultirati će  jačanjem njihove intuicije. Dok je Mjesec u Škorpionu, mogli bi se usredotočiti na vrijeme provedeno s obitelji ili bi pak mogli biti posebno emotivni zbog nekog obiteljskog odnosa. Ne bi se trebali iznenaditi ako požele urediti i očistiti i svoj životni prostor, a puno će razmišljati i o prošlosti i djetinjstvu.

Djevica

Ovoga će se tjedna Djevice družiti u grupama, a što znači da su pred njima dani rezervirani za sastanke s prijateljima, ali i obraćanje onim najbližima u potrazi za njihovim savjetom i perspektivom. Mogle bi im se pojaviti prilike za umrežavanje ili prisustvovanje događajima u njihovom gradu, a dok je Mjesec u Škorpionu, mogle bi biti pune ideja koje će poželjeti istražiti za projekte vezane uz pisanje, govor ili društvene medije. Dobra je ideja da negdje otputuju ili jednostavno prigrle potrebu da izađu iz kuće i istraže neko novo mjesto.

Dan prijateljica | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vaga 

Ovoga će tjedna Vage razmišljati o svojim dugoročnim ciljevima u karijeri pa bi mogle donijeti važnu odluku vezanu uz posao ili pak razmišljati o tome kojim se velikim projektima vrijedi posvetiti. Pisanje i govor mogli bi igrati veću ulogu u njihovim poslovima upravo u ovom periodu. Dok je Mjesec u Škorpionu, mogli bi neočekivano trošiti novac, a neka budu spremni i na povećanu mogućnost iznenadnih i neočekivanih troškova. Najbolje vijesti su to da je pred njima karijerno veoma povoljno razdoblje, bilo da su zauzeti razvojem vlastitih projekata, bilo da već neko vrijeme čekaju da njihove ideje na radnom mjestu napokon budu prihvaćene.  

Znakovi koji će ovo ljeto biti sretni i zračit će Možda vas zanima 5 znakova koji su ljeti jednostavno neodoljivi i zrače nevjerojatnim šarmom Miss7 Horoskop

Škorpion

Pred Škorpionima su dani koje će provoditi razmišljajući o svojim temeljnim životnim uvjerenjima. Mogli bi intenzivno razmišljati o tome za što se zalažu, ali si i otvoriti oči razgovorima s ljudima iz različitih kulturnih sredina. U duhu svega ovoga, mogli bi biti inspirirani za razvoj projekata povezanih s pisanjem, podučavanjem ili javnim govorom, a budući da Mjesec ulazi u njihov znak, osjećat će se ugodno izloženi i privlačeći pažnju ljudi. Neka ih ne iznenadi ukoliko im se netko obrati u vezi s novim prilikama, bilo da je riječ o onim karijernim, ili pak onima u privatnom životu.

Strijelac

Pod utjecajem Merkura koji je prešao u Raka, samorefleksija neće zaobići ni Strijelce pa bi pripadnici ovog znaka mogli intenzivnije  analizirati vlastito ponašanje i shvatiti kako otvorenije komunicirati s ljudima do kojih im je stalo. Također bi mogli dovesti u red svoje financije, a dobro je vrijeme i za smišljanje boljih načina za uštedu ili ulaganje. Uz Mjesec u Škorpionu, mogli bi se osjećati emocionalno ili kao da im nedostaje energije pa će poželjeti odvojiti malo vremena da budu sami. Utjehu bi mogli pronaći u smirujućem dnevnom ritualu poput meditacije, vođenja dnevnika ili istraživanja svojih duhovnih uvjerenja.

Jarac

Pripadnicima ovog znaka mogao bi zatrebati kakav važan savjet, a potražit će ga unutar svojih bliskih odnosa. Možda će to biti razgovor o budućnosti s romantičnim partnerom ili pak bliska suradnja s nekim na poslu. Oni slobodni mogli bi upoznati novog ljubavnika, a puno će vremena biti rezervirano za druženje s prijateljima. Uz Mjesec u Škorpionu, osjećat će se društvenije pa bi mogli prisustvovati zanimljivim događanjima ili čak sami inicirati okupljanja. Uz sve to, bit će vrlo optimistični u pogledu svojih budućih nada i snova.

Vodenjak 

Vodenjacima će vrijeme oduzimati bavljenje mnoštvom detalja i malih zadataka na poslu, a posebno bi se mogli usredotočiti na razvijanje novih projekata i pronalaženje načina da povećaju svoju produktivnost. Mogli bi istraživati razne wellness rutine ili zdrave recepte, kao i sve ostalo što vodi do zdravijeg i sretnijeg života. Zahvaljujući Mjesecu u Škorpionu, mnogi će razmišljati o dugoročnoj viziji svoje karijere, a nisu isključene ni uzbudljive vijesti o novoj zanimljivoj poslovnoj prilici. Vjetar u leđa će svakako biti pozornost koju će dobiti, kao i pozitivne povratne informacije o poslu kojim se bave pa će se mnogi osjetiti spremni pokrenuti veliki projekt na kojem rade već neko vrijeme.

Možda vas zanima Ljubavni horoskop za srpanj: Četiri znaka čeka pravi vatromet strasti, a neki bi se mogli zaljubiti preko ušiju Miss7 Horoskop

Ribe

Ribe će napokon malo odmoriti svoj um i mogle bi krenuti istraživati kreativnu stranu svog mozga umjesto da se bave činjenicama i brojevima. Također bi mogle poželjeti čitati i pisati iz čistog užitka, a neka ih ne iznenadi povećani interes za razgovor o njihovom  ljubavnom životu. Dok je Mjesec u Škorpionu, razmišljat će o tome kako najbolje podijeliti svoje znanje, a što bi ih moglo inspirirati na pripremu projekta vezanog uz podučavanje ili pak na prijavu za radionicu na kojoj će imati priliku naučiti nešto novo.

Ovan

U danima koji slijede misli će Ovnova biti vezane uz život kod kuće pa će češće komunicirati sa svojom obitelji ili možda voditi važan razgovor s članom obitelji ili cimerom. U duhu ovoga, mogli bi intenzivno razmišljati o svojoj životnoj situaciji i o tome gdje se žele preseliti u budućnosti. Zahvaljujući Mjesecu u Škorpionu, mogli bi se osjećati emocionalno i krenuti smišljati kako najbolje pristupiti problemima u vezi ili općenito poboljšati način na koji reagiraju na druge. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Bik

Bikovi će žudjeti za novim informacijama pa će mnogi poželjeti svoje slobodno vrijeme provoditi čitajući i pišući. Tjedan pred nama donosi im vrijeme kao stvoreno za multitasking pa će se mnogi napkon uhvatiti u koštac sa zaostalim obvezama. Također bi mogli poboljšati način na koji komuniciraju s ostalima, a dok je Mjesec u Škorpionu, posebno će ih radovati druženje s dobrim prijateljima ili pripreme za prvi spoj. Ako su u vezi, njihovim bi partnerima moglo trebati malo više njihove podrške, a mnogi će razmišljati o svom položaju u vezi.

Blizanci

Za Blizance se ovoga tjedna sve vrti oko financijskih pitanja pa će tako mnogi razmišljati o većim kupnjama koje ih očekuju, ali i o tome kako ostati u toku sa svojim navikama trošenja. Na pamet bi im mogle pasti ideje za nove poslovne projekte koje žele razviti, a uz Mjesec u Škorpionu, morat će žonglirati s mnogo različitih malih zadataka na svom poslu. Ovo će mnoge natjerati da krenu razmišljati o tome kako se bolje organizirati, ali i kako se pobrinuti za svoje tijelo i zdravlje. Tečaji vježbanja ili kuhanje zdravih obroka odjednom će im zvučati vrlo primamljivo.

Photo: Instagram @taida_nazraic

Komentari 0