Horoskop

6 horoskopskih parova koji su izvrsni prijatelji (a zapravo će se zaljubiti jedno u drugo)

  • Što nas spaja, a što razdvaja? Tajne su to koje samo svemir zna...
  • Često život ispadne kao rasaplet ljubavne komedije u kojoj se dvoje najprije mrze da bi onda sretni i zaljubljeni završili zajedno...
  • Tako i ovi horoskopski parovi, s idejom da nisu ništa više od prijatelja potpuno različita karaktera, malo pomalo shvate da se slažu i bolje nego što su mislili. Ljubav im se smiješi iz prikrajka...

Teorije o ljubavnoj kompatibilnosti pojedinih horoskopskih znakova mogu nam biti orijentir o tome koji znak kojemu najbolje odgovara, ali ima znakova kod kojih bi se ljubav mogla razviti potajice, iz prijateljstva u koje nitko nije sumnjao da je samo to. Pa čak ni oni sami. Ne čine se očiglednim parom, no ipak su povezani..., moderni Romeo i Julija. Usprkos tome što naoko nemaju  izgleda, kad se susretnu ovi parovi mijenjaju jedno drugo i to najbolje. Prilagođavaju se onom drugom dok se savršeno ne usklade premda je zbog njihovih različitih perspektiva ili načina života izgledalo kao da se to ne može dogoditi.

Ovan i škorpion

Unatoč vatrenoj osobnosti oba ova znaka, ovan i škorpion mogu razviti jaku i trajnu privlačnost jedno prema drugom. Ovna privlači dubina i intenzitet škorpiona - svi znamo da su škorpioni zbog misterioznosti i jakog karaktera okruženi posebnom aurom što može biti privlačno ovnu, koji je impulzivan i neustrašiv. S druge strane, škorpion je zaintrigiran ovnovom hrabrošću i entuzijazmom, jer ovan s velikom strašću i poletom ide prema cilju koji si je zacrtao. To može stvoriti magnetsku i neporecivu privlačnost između dva znaka koja će doista nadmašiti njihove karakterne "nesuglasice".

 | Autor: Unsplash / Julian Paolo Dayag Unsplash / Julian Paolo Dayag Foto: Unsplash / Julian Paolo Dayag

Bik i vodenjak

Bik i vodenjak mogu se isprva činiti kao malo vjerojatan spoj, s obzirom na njihov različiti pristup životu i način na koji ga doživljavaju. Bik cijeni stabilnost i sigurnost, dok je vodenjak nekonvencionalniji i slobodoumniji. Međutim, ova dva znaka dijele ljubav prema slobodi i kreativnosti, što može stvoriti vezu ukorijenjenu u razumijevanju na dubljoj razini. Bika privlači inovativna i jedinstvena perspektiva vodenjaka koji vidi svijet na način na koji ga drugi ne vide. S druge strane, vodenjak se divi bikovoj prizemljenoj i praktičnoj prirodi, koja može uravnotežiti njegovu vlastitu nestalnost. Njih dvoje možda nisu uobičajeni spoj, no ako pronađu jedno drugo, to će biti kao da su se spojili yin i yang.

Blizanci i jarac

Može se činiti da blizanci i jarac nemaju ništa zajedničko, jer blizanci razigrani i druželjubivi, dok su jarci ozbiljniji i fokusirani na svoje ciljeve. Međutim, ova dva znaka dijele ljubav prema znanju i intelektualnu znatiželju, što može stvoriti snažnu vezu, unatoč suprotnostima koje ih razdvajaju. Blizance privlači jarčeva ambicija i radna etika, budući da često imaju velike snove i spremni su naporno raditi kako bi ih ostvarili. S druge strane, jarac je zaintrigiran duhovitošću i šarmom blizanaca koji su u stanju razvedriti svakoga, podići raspoloženje i unijeti zabavu u bilo koju situaciju. Ova veza je susret umova i dovoljno je jaka da izdrži test vremena.

Horoskopski znak koji se najbolje ljubi Možda vas zanima Imamo pobjednika! Jedan horoskopski znak se daleko najbolje ljubi, kažu astrolozi Miss7 Horoskop

Rak i lav

Rak i lav nisu dva znaka koja bi se obično spojila duboka privlačnost, budući da su rakovi skloni biti emocionalni i brižni, dok su lavovi poznati po svom samopouzdanju i osobnostima dive. Na prvi pogled izgleda da ne bi znali što da rade jedno s drugim, toliko su drukčiji. Međutim, ova dva znaka dijele ljubav prema kreativnosti i samoizražavanju, što ih povezuje. Raka privlači lavova karizma i samouvjerenost, osobine zbog kojih često inspiriraju druge i čine da se oni osjećaju posebnima. Lav je, s druge strane, zaintrigiran rakovom osjetljivošću i brižljivom prirodom koji će im pružiti osjećaj ugode i sigurnosti kakav će teško naći drugdje. Zbog toga se kemija koja struju između ova dva znaka teško može zanemariti.

 | Autor: Unsplash / Azrul Aziz Unsplash / Azrul Aziz Foto: Unsplash / Azrul Aziz

Djevica i strijelac 

Djevica i Strijelac čine se kao tip para koji ne bi dobro prošao da se upuste u vezu. Djevice su orijentirane na detalje i analitične, dok su Strijelci spontaniji i pustolovniji. Međutim, ova dva znaka dijele ljubav prema novim spoznajama i istraživanju, što pripadnike ova dva znaka može povezati na dubljoj razini. Djevicu privlači strijelčev optimističan pogled na život, jer oni često vide potencijal za rast i učenje u svakoj situaciji. Strijelac se pak divi djevičinoj praktičnoj prirodi i posvećenosti detaljima zbog čega su u stanju osigurati da sve teče glatko i učinkovito. Ishod? Par koji doista može zajedno postići mnogo.

Horoskopski parovi kod koji će iz avanture nastati ljubav Možda vas zanima Ako se ova 4 para horoskopskih znakova sretnu ovo ljeto, to neće biti flert nego prava ljubav Miss7 Horoskop

Vaga i ribe

Vaga i ribe zapravo su par iz snova, premda rijetko završe zajedno. Pripadnici oba znaka su romantični i osjetljivi i dijele ljubav prema lijepim stvarima i harmoničnim odnosima iz čega se može roditi duboka povezanost i emocionalna veza među njima. Vagu privlači ribina maštovita i artistička priroda i činjenica da stvara čaroliju ma gdje da pođe. Ribice se pak dive Vaginom osjećaju za ravnotežu i harmoniju i sposobnosti da oko sebe uvijek šire mirnu i skladnu atmosferu. Ako ova dva znaka premoste razlike koje ih ispočetka razdvajaju i počnu jedno drugome otkrivati svoje skrivene osjećaje, mogli bi završiti u romansi o kakvoj su maštali cijeli život. 

Photo: Unsplash / Johnatan Borba

Komentari 0