Horoskop

4 horoskopska znaka koji imaju najneurednije domove, tvrde astrolozi. I ukućani

  • Sigurno su ti poznati tipovi ljudi koji sve mahnito čiste i pospremaju za sobom, a svaka mrvica im je trauma 
  • A vjerojatno znaš i one kojima nered uopće ne smeta, a usisač su prije mjesec dana negdje zametnuli u sveopćem đumbusu 
  • Kao i kod drugih karakternih crta, horoskopski znak ima značajno djelovanje na urednost, a ova 4 znaka su najneurednija u zodijaku

Ruku na srce, svi ponekad možemo biti malo neuredni, jer ponekad nam se ne da oprati suđe odmah nakon večere pa ga ostavimo u sudoperu do sljedećeg dana… Ali, za neke ljude neuredan dom nije samo faza ili čin lijenosti, nego je navika koje se, koliko god se trudili, ne mogu riješiti. Vjerovali ili ne, nečija urednost može biti vezana uz horoskopski znak, pa ako ti ne smeta malo kaosa pod vlastitim krovom, razlog bi mogao biti tvoj datum rođenja.

Astrolozi tvrde da ako imaš tu 'lošu naviku' da si neuredna, to ne znači da si prljava. To samo znači da živiš aktivan, avanturistički ili ekscentričan život koji te većinu dana zadržava izvan kuće. A ako nikad nisi kod kuće, nikada ni nećeš imati vremena pospremiti rublje ili baciti ambalažu koja se nakuplja mjesecima. Dakle, sljedeći put kada netko tvoj prostor nazove 'neurednim', možeš za to okriviti svoj horoskopski znak – naravno, ako si jedan od ova četiri znaka.

 

Vodenjak

Vodenjaci nemaju namjeru ostaviti nered u svom domu - jednostavno su previše zaokupljeni svojom maštom da bi primijetili da se nakupila hrpa rublja. Stoga su skloni urednost ostaviti negdje postrani, stvarno im misli ne idu u tom smjeru. Ali postoji još jedan razlog zašto vodenjakov prostor može biti pretrpan. Vodenjaci su također poznati po svom eklektičnom ukusu. Preferiraju gomilati stvari, kućne potrepštine i điđe baje iz cijelog svijeta, a ta sklonost može učiniti njihov prostor pretrpanim.

Neuredni horoskopski znakovi | Autor: Unsplash/Robert Bye Unsplash/Robert Bye Neuredni horoskopski znakovi

Strijelac

Kao najveći avanturisti zodijaka, strijelci su rijetko kod kuće dovoljno dugo kako bi svoj prostor pravilno odnosno temeljito očistili. Dakle, ako živiš s osobom koja je strijelac, budi spremna da ćeš morati sama oribati kupaonicu. Ovaj vatreni znak je previše ambiciozan i rezerviran kako bi dopustio da ga održavanje savršeno čistog doma i u čemu sputava. Život teče brzo, a strijelce najčešće njihov žustar ritam drži u pogretu, negdje vani, u svijetu.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima gotovo uvijek se zaljubljuju u zauzete Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Blizanci uvijek skaču od jedne stvari do druge, a njihov stil (ne)čišćenja nije iznimka. Ovaj zračni znak ima pretrpane rasporede i posvećuje energiju solo kreativnim projektima ili užurbanim društvenim aktivnostima. Stoga njihov stil čišćenja može biti malo... pa, neuredan. Mogu se usredotočiti i očistiti kupaonicu, ali tu stanu. Hm, bolje i to nego ništa.

 | Autor: Unsplash Unsplash Foto: Unsplash/Jason Abdilla

Ovan

Vjerojatno ti je teško mirno sjediti, zbog čega ti dosadni zadaci poput čišćenja nisu baš na prvom mjestu. Ali, nisi ti kriva što uvijek prštiš energijom! Slično strijelcu, ovaj vatreni znak žustro se kreće kroz život. Sva ta vatra može poslužiti za brzo čišćenje, ali ovan svoju energiju obično napreže vježbanjem, poduzetničkim projektima ili druženjem.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovih 5 horoskopskih znakova više vole životinje nego ljude Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash

Komentari 0