Horoskop

Žene ova 4 horoskopska znaka obožavaju svoje prijateljice i ne bi mogle živjeti bez njih

  • Pripadnice ovih horoskopskih znakova shvaćaju vrijednost međuljudskih odnosa, to jest prijateljstva 
  • Daju sve od sebe kako bi stvorile dugotrajna ženska prijateljstva koja ih osnažuju
  • Moglo bi se reći da su za njih ženska prijateljstva krucijalna, a evo i zašto

Zna se da su prijateljstva važna ne samo za emocionalno i mentalno zdravlje nego čak i za fizičko. A žene rođene pod određenim horoskopskim znakovima istinski cijene važnost svojih ženskih prijateljstava. Stalna podrška prijateljica jača njihov osjećaj svrhe i pripadnosti, a sve brige uz nih izgledaju manje.  

Prijateljice pomažu da uživaju u sretnim trenucima i daju dobre savjete u teškim vremenima, osnažuju, jačaju im samopoštovanje, ublažavaju usamljenost; osobe su kojima se mogu povjeriti, to su žene koje isto razmišljaju i imaju slična životna iskustva. 

1. Ovan

Žene rođene u znaku ovna izvrsne su prijateljice i cimerice. Može im biti malo teže izići izvan svoje zone udobnosti i tu trebaju pomoć bliskih prijatelja. A ženska prijateljstva na najljepši način podržavaju jedna drugu na putu do izvrsnosti, prijateljice im daju jedinstveno i otvoreno gledište, unatoč oštroj iskrenosti. Međutim, ovnovima to treba. Iz perspektive ovna prijateljstva pružaju više od društva ili zabave. Ona su bitna za njihovo osnaživanje i očuvanje mira i razuma. Dok djeca i supružnici ovog vatrenog znaka možda neće uvijek razumjeti poteškoće ovna, najbolje prijateljice hoće. Bilo da je riječ o menopauzi ili odlučivanju hoće li promijeniti karijeru, uvijek postoji glas razuma koji dolazi od njihovih najboljih prijateljica.

 | Autor: Unsplash Unsplash

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koji imaju najneurednije domove, tvrde astrolozi. I ukućani Miss7 Horoskop

2. Vodenjak

Žene vodenjaci vješte su u otkrivanju svojih emocija i često stvaraju trajna prijateljstva s drugim ženama kroz aktivnosti kao što su razgovori o brizi o sebi, poslu i hobijima. Ovi zračni znakovi izvrsni su suradnici, što je rezultat njihovog marljivog rada i analitičkih vještina. Uvijek poduzimaju najprikladnije korake kako bi pružili ruku pomoći ljudima oko sebe. Ali, također im je potrebna snažna podrška za sve njihove kreativne ideje u životu. Tu na scenu stupaju ženska prijateljstva vodenjaka.

 | Autor: Unsplash/Elevate Unsplash/Elevate Foto: Unsplash/Elevate

One će se otvoriti svojim najvećim prijateljicama i i neće susprezati svoje emocije, što dobro utječe na na njihov kduševni mir i osnažuje ih. Krug prijatelja vodenjaka uključuje dame svih dobi koje imaju bogata životna iskustva iz kojih ovaj zračni znak crpi mudrost. Ponekad smire vodenjake dajući im do znanja da nisu jedini koji imaju problema na poslu ili u privatnom životu…

3. Jarac

Jarci su nevjerojatne osobe pune energije i senzibiliteta. Ovaj zemljani znak teži veličini i ne boji se uložiti vrijeme i trud koji su potrebni da poboljša svoje vještine. Njihov svakodnevni život uključuje puno inspiracije, discipline i odlučnosti. Stoga često pripadaju društvenim klubovima u kojima im mentorstvo nude žene koje napreduju u svom obiteljskom životu ili karijeri, a razmišljaju na sličan način. 

Emocionalna podrška i pohvale tih žena pomaže jarcima u obavljanju naizgled nemogućih zadataka. Jarci također znaju da će se uz prijateljice osjećati bolje. One će ovom zemljanom znaku reći što su mu problemi u vezi ili zašto zasluže unapređenje na poslu. Nakon razgovora s njima, jarci će se osjećati sigurnije i osnaženo.

 | Autor: Unsplash/Antonino Visalli Unsplash/Antonino Visalli Foto: Unsplash/Antonino Visalli

4. Djevica

Premda je uzak krug pouzdanih prijatelja ključan za svačiju dobrobit, žene djevice osobito imaju koristi od svojih ženskih prijateljstava. To je zato što dame rođene u ovom zemljanom znaku rijetko razgovaraju o svojim osjećajima ili osobnim problemima sa svojim kolegama, znancima, susjedima. Dakle, potreban im je krug prijatelja koji ih potiče da priznaju brige koje imaju zbog zdravlje ili u ljubavnom životu, bez straha od osude. 

Čak i kad žene djevice dobivaju naklonost i podršku u vezi, vjeruju da će im prijateljica dati drukčiji, objektivniji pogled na vezu ako to bude potrebno. Čak i kad je to savjet koji ne žele čuti, vjerojatno će utjecati na njihove postupke! Prijateljice su krucijalne kad treba pomoći djevicama da se nose s traumatičnim događajima kao što su razvod, ozbiljna bolest, gubitak posla ili smrt voljene osobe.

Horoskopski parovi kod koji će iz avanture nastati ljubav Možda vas zanima Ako se ova 4 para horoskopskih znakova sretnu ovo ljeto, to neće biti flert nego prava ljubav Miss7 Horoskop
Photo: Unspalsh / Sam Mc Namara

Komentari 0