Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Mjesečeva energija pozitivno će utjecati na nas, ali tri znaka mogla bi imati ljubavnih problema

Već 23. srpnja je sunce prešlo u znak lava. Od tada primjećujemo da želimo blistati i osjećati se vitalno. To je lakše za sve one koji su na godišnjem odmoru, jer s ovom promjenom okruženja možemo napustiti svakodnevicu i njene utabane staze i vjerojatno naći vremena da se posvetimo sebi. 

Tjedni horoskop od 31. srpnja do 6. kolovoza

Trenutačna faza sunca u znaku lava je kreativno vrijeme u kojem možemo biti vrlo aktivni. Sada se ne radi o disciplini i ispunjavanju dužnosti. Umjesto toga možemo dopustiti da nas vode stvari koje su zabavne, zbog kojih se osjećamo živima i s kojima možemo biti kreativni. Trigon Mars-Jupiter (1. kolovoza) dodatno će podržati našu produktivnost i potaknuti naš poduzetnički duh. Osim toga, priušti si vrijeme za sebe i ispitaj koje su ti vrijednosti u životu važne.

Od 1. kolovoza ćemo također biti na vrhuncu trenutačnog mjesečevog ciklusa. Budući da je pun mjesec u znaku vodenjaka, usko je povezan s našim prijateljima, istomišljenicima i našom mrežom.

Prevelika očekivanja i perfekcionizam sada ne vode do cilja, nego su nam potrebni tolerantnost, originalnost i hrabrost da se isproba nešto novo. Kreativne ideje i inovativna rješenja mogli bi se češće pojavljivati za vrijeme punog mjeseca u Vodenjaku.

Posebnost kolovoza: u ovom mjesecu doživljavamo dva puna mjeseca, jedan 1. kolovoza, a drugi 31. kolovoza. Ovaj rijedak fenomen naziva se plavi mjesec. 

Jarac

Ljubav: Mars i Jupiter će pokrenuti samce. Tražit ćeš ljubavnu avanturu. Sada ti je potreban bliski kontakt! U vezi ćeš pokazati svoju divlju stranu i tako stvarati više uzbuđenja u krevetu i svakodnevnom životu.

Posao: Sada ti zvoni kasa. Financijski planet Merkur i sretni glasnik Jupiter učinit će te financijski vještom. Brzo ćeš prepoznavati povoljne ponude i unosne prilike. Također ćeš biti izvrsna u umrežavanju. Izuzetno dobro ćeš surađivati s drugima.

Zdravlje: Imat ćeš potrebu puno vremena provoditi u prirodi i trebat će ti veći radijus djelovanja za svoje sportske aktivnosti. Umjesto da se znojiš u fitness centru, sprintat ćeš kroz gradski park. Mars i Jupiter dat će ti pregršt energije i tražit ćeš veće izazove. Čak i u svakodnevnom životu ćeš podnositi svaki izazov.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Samci će htjeti izlaziti, ali bit ćeš kritičnija nego inače, jer su ti sada zahtjevi veliki i manje si spremna na kompromise. Bit će uzbudljivo, ali ponekad i pomalo napeto. U vezi postoji blaga sklonost sukobima jer želiš više pažnje i nježnosti od svog partnera.

Posao: Dobro ti ide na poslu. Sada ti odgovaraju veliki izazovi. Lošije ćeš funkcionirati s kreativnim zadacima. Vidjet ćeš praktičnu komponentu, a ne estetski aspekt. Kad je novac u pitanju, spremna si riskirati. Nemoj pretjerivati.

Zdravlje: Opušteno i lagano ljetno raspoloženje zaslađuje tvoje slobodno vrijeme. Ali, tvoja razina energije za sport i akciju prilično je prosječna. Stoga potraži aktivnosti u slobodno vrijeme koje ti ne predstavljaju preveliki izazov, nego pružaju opuštanje. Onda ćeš doista uživati u svom tjednu.

Ribe 

Ljubav: U vezi nećeš koristiti puno riječi, jer se sada razumijete intuitivno. Samci će se boriti s proturječnim kozmičkim vibracijama. Sada želiš nešto doživjeti i popraviti nedostatke. Ali, sklona si napraviti drugi korak prije prvog. Neka sve ide polako, onda se ljubav zapravo može razviti kako treba. 

Posao: Na idealan način spajaš intelekt i intuiciju. Dobra si s brojevima i imaš svoje financije pod kontrolom. Međutim, u poslu nećeš napredovati samo trijeznim proračunima, nego i osjećajem za trendove te kreativnošću.

Zdravlje: Zvijezde će ti dati fantastičan sjaj. Kada je riječ o fitnessu i načinu života, Saturn i Neptun će ti pomoći da budeš pažljivija i izvučeš najbolje iz sebe. Osjećaš se dobro i to će se itekako vidjeti.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera nude ti kozmičke utjecaje poput snova. Samci će zasjati gdje god se nalazili. Bilo uživo ili online, brzo ćeš uspostavljati čarobne kontakte. U vezi je sve potpuno harmonično. Jednako ćete se dobro slagati kad ćete raditi svakodnevne stvari zajedno, kao i u krevetu.

Posao: Voliš raditi nešto kreativno? Sjajno, jer to će ti sada jako dobro ići. Inspirirana si  i imaš motivirajući učinak na druge. Financijski također dobro stojiš. Kupuješ promišljeno i dogovaraš dobre cijene.

Zdravlje: Sunce i Venera daju ti puno samopouzdanja. Počasti se nečim dobrim, bilo da je to fina hrana ili njega. Osobito dobro ćeš reagirati na tretmane ljepote, masaže i nove proizvode za njegu. Jednostavno točno znaš što moraš napraviti kako bi se osjećala savršeno ugodno.

Bik

Ljubav: Imat ćeš puno šansi kao samac, flertovat ćeš puno i s uspjehom. Hoće li doći do čarobne ljubavi? Erotski Mars i sretni glasnik Jupiter pojačat će emocije pa ništa nije isključeno. Parovi se dobro slažu pa će uživati u krevetu. 

Posao: U svom timu ćeš prštati inovativnim idejama i pozitivnim stavom. Držat ćeš sve na okupu, čak i kada su vremenski pritisak i stres na dnevnom redu. Freelanceri će impresionirati svoje klijente svojom fleksibilnošću. Također ćeš imati nepogrešiv osjećaj gdje se mogu pronaći unosni poslovi i solventni kupci.

Zdravlje: Iznimno si otporna i izvrsno ćeš se nositi s velikim zahtjevima i stresom. Mars i Jupiter su za tebe idealni izvori snage. Nemoj se zatvoriti u kuću, iziđi na svježi zrak. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Samci će biti raspoloženi za zabavu. Venera će ti pomoći u flertu. Nećeš otići kući bez poljupca. U vezi ćeš se sjajno zabavljati. Oslanjat ćeš se na raznolikost i čak uživati u malim svađama. 

Posao: Na poslu će ti padati na pamet sjajne ideje. Ali, imat ćeš posla s kompliciranim kolegama. Sve se dobro dogovorite i nemoj sama riskirati. Brzo ćeš reagirati na vremenski pritisak i stres, ali moguće su i pogreške zbog nepažnje. Važno je da se koncentriraš na bitne stvari i dobro upravljaš novcem. Merkur traži od tebe više predviđanja.

Zdravlje: Kada se zabavljaš, moraš znati svoje granice. Sve što djeluje stimulativno upravo sada djeluje na tebe osobito intenzivno. Radije se fokusiraj na mirne trenutke svjesnosti.

Rak

Ljubav: Samci će jako pametno pristupati traženju partnera. Koketirat ćeš s duhovitim ljudima. Zbog jedne osobe bi ti srce moglo početi brže kucati. Parovi su na istoj valnoj duljini i priuštit će jedno drugome dobru dozu zabave.

Posao: Merkur te sada motivira i daje ti zamah na poslu. Uživat ćeš u korištenju svojih vještina. Što su zadaci izazovniji, to bolje. Kad je novac u pitanju, Merkur ti donosi prilično dobru fazu za financije.

Zdravlje: Energične kozmičke vibracije će te oraspoložiti i dati ti novi zamah. Mars i Jupiter dat će ti snagu i optimizam. Zanimat će te sport, akcija i raznolikost. I sve ćeš to dobiti! 

Lav

Ljubav: Veza ti je sada harmonična i prepuna intenzivnih osjećaja. Samci će uživati u izlascima i flertovanju. Venera ti daje uzbudljiv seksepil koji neće proći nezapaženo.

Posao: Ovo je jako dobra faza koja će ti omogućiti napredovanje pa čak možda i novu karijeru. Kreativna si i dobro ćeš se povezati sa svima koga ćeš sresti na svom poslu. To će imati i financijske koristi za tebe. 

Zdravlje: Sada si jako zainteresirana za samospoznaju i duhovni razvoj i bit ćeš prilično uspješna na tom planu. Sunce i Venera proširit će tvoje horizonte. Dobo ćeš se osjećati zbog mentalne ravnoteže. 

Djevica

Ljubav: Samci će biti razigrani i radije će se družiti s više ljudi nego s jednom osobom. Sada ti je potrebna raznolikost, a ne nužno i velika ljubav. U vezama bi moglo biti problema. Nesporazumi su u zraku. Ali, ako ćete o tome odmah razgovarati, sve se može brzo razjasniti.

Posao: Svoje zadatke ćeš rješavati svjesno i marljivo. Ovaj tjedan može zahtijevati puno truda, ali Mars će ti dati dovoljno energije da se izboriš i sada si spremna za uzbudljive zadatke i nove izazove. Zvijezde ti obećavaju veliki uspjeh.

Zdravlje: Očekuje te povoljno razdoblje: osjećat ćeš se nepobjedivo i imat ćeš puno povjerenja u sebe. Mars će ti biti trener dobrog raspoloženja, a Merkur jamac za čvrste živce.  

 | Autor: Instagram @streetstyle__daily Instagram @streetstyle__daily Foto: Instagram @streetstyle__daily

Vaga 

Ljubav: Venera sada djeluje kao dašak svježine u tvojoj vezi. Sve je trenutačno prekrasno i uzbudljivo za vas dvoje. Lijepi osjećaji cvjetaju. Slobodi su na tragu vruće afere. Aktivna potraga je vrijedna truda i jako je zabavna.

Posao: Trenutačno si inspirirana mnogim novim idejama i znaš kako oduševiti svoju radnu okolinu. Sada kreativne stvari poprimaju oblik i donose ti radost. Voliš trošiti novac na ljepotu i luksuz, ali obrati pažnju na dobre cijene.

Zdravlje: Trenutačno ti ide jako dobro te prilagođavaš svoj životni stil svojim potrebama. Iznad svega si psihički vrlo jaka. Venera će ti pomoći da intenzivno uživaš u lijepim trenucima i iz njih crpiš puno snage za svakodnevni život.

Škorpion

Ljubav: Slobodni će jako puno flertovati u potrazi za srodnom dušom. Trenutačno se, međutim, preporučuje oprezan pristup. To će ti dugoročno donijeti više uspjeha. Veze funkcioniraju prije svega uz puno međusobnog razumijevanja, nježnosti i spremnosti na slušanje. Budi strpljiva, jer moglo bi doći do velike svađe, pa čak i prekida veze! 

Posao: Sada si na poslu u centru pažnje i gotovo magnetski privlačiš uspjeh. Merkur i Mars pomoći će ti da razviješ pametne strategije i bolje financijski planiraš. Pregovori oko cijena, uvjeta ugovora i plaće ići će ti savršeno.

Zdravlje: Mars i Saturn pomažu ti da poboljšaš svoju kondiciju. Plivanje je izvrstan način opuštanja. Nećeš dobro podnositi jako masnu ili slatku hranu.

Strijelac 

Ljubav: Sunce i Venera zasladit će tvoju ljubav. Parovi će oživjeti svoje slatke emocije. Kao samac si sretno dijete tjedna kada je u pitanju flert i zaljubljivanje. Iskričave vibracije su u zraku i privlače prave osobe za tebe. Ovaj tjedan je stvoren za tebe!

Posao: Sjajne ideje te nanovo inspiriraju. Sada tvoji projekti ne mogu biti dovoljno neobični. Osobito si zainteresirana za nove poslove i zadaće. Tražit ćeš profesionalnu promjenu okruženja - i zapravo je možeš pronaći. Ipak, budi oprezna kada je novac u pitanju. Previše si optimistična pa je bolje odgoditi veće šopinge.

Zdravlje: Mogla bi zagrliti cijeli svijet i cijeli dan šetati s blaženim osmijehom na licu. Sunce i Venera daju ti dodatnu porciju šarma i čine da tretmani ljepote i bilo koji oblik wellnessa imaju osobito pozitivan učinak na tebe.

 | Autor: Instagram @streetstyle__daily Instagram @streetstyle__daily Foto: Instagram @streetstyle_daily

Horoskopski znakovi koji će imati sreće u kolovozu Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka imat će savršen kolovoz, sreća im stiže na svim životnim poljima Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @streetstyle__daily

Komentari 0