Horoskop

Tjedni horoskop: Merkur i Pluton potiču svađe, ali tri znaka ipak će imati nadasve romantičan tjedan

  • Zbog utjecaja Merkura ovaj tjedan ćemo biti poprilično napeti jer nas stalno drži u neizvjesnosti 
  • Merkur, planet komunikacije, u suradnji s Plutonom, bit će zaslužan za dosta svađa početkom tjedna
  • Naša komunikacija i razmišljanje bit će malo sporiji i konzervativniji nego inače, ali praktični

Početkom tjedna će Merkur vrlo izazovno djelovati na nas. Situacija će se olakšati sredinom tjedna čim Saturn vrati strukturu u naš razgovor i razmišljanje. 

Tjedni horoskop od 3. do 9. travnja 2023. godine 

Planet Merkur ovaj tjedan ulazi u znak bika, koji je poznat po stabilnosti. Bik ne dopušta da ga se tjera i gura te radije djeluje polako, ali neumorno. Planet Merkur, s druge strane, vlada umom i komunikacijom sa znatiželjom, okretnošću i lakoćom. Prema tome, on se u ovom znaku ne pokazuje na svoj tipičan način. Stoga ovaj tjedan nećemo imati mentalne vrhunske performanse.

Tranzitom Merkura kroz zemljani znak (do 11. lipnja 2023.) naša komunikacija i razmišljanje bit će malo sporiji i konzervativniji nego inače, ali praktični. Preporučuje se odvojiti dovoljno vremena za obradu stvari koje smo doživjeli.

Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima Miss7 Horoskop

Postoji i izazovan aspekt (kvadrat) koji Merkur čini s planetom Plutonom. Za nas to znači da ćemo sljedećih nekoliko dana sve doživljavati intenzivno i izazovno. Pluton želi moć i kontrolu, a čak i s Merkurom u biku naše će se misli često vrtjeti oko nas samih i onoga što nas (materijalno) obogaćuje.

Posljedice te fokusiranosti na sebe su očite: ako svatko misli samo na sebe, na kraju će doći do sukoba. Najbolji način za izbjegavanje svađa u ovom trenutku? Ne pokušavaj drugima nametnuti svoje mišljenje.

Važno je da ovaj tjedan pokušamo komunicirati konstruktivno i s poštovanjem, da se naš sugovornik čuje, čak i ako možda ne želimo čuti ono što nam on/ona ima za reći. Kvadrat Merkur-Pluton također može biti pokazatelj da moramo duboko proniknuti u određena pitanja kako bismo postigli duboku transformaciju u našem načinu razmišljanja i komuniciranja. Čarobna riječ za sljedećih nekoliko dana je: svjesnost.

Sada smo također otvoreniji za kritiku, što neutralizira potencijalne svađe. Umjesto besmislenih rasprava trebamo se koncentrirati na bitno. Svatko tko djeluje disciplinirano i svjesno može najbolje za sebe iskoristiti tranzit Merkur-Saturn.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jarac

Ljubav: Venera čini samce poželjnima i zaljubljenima. Sada će mnogi započeti flert bez puno inicijative. Posebnu ulogu u tome igraju slučajnosti. Za parove je na dnevnom redu više romantike i nježnih trenutaka. Obostrana privlačnost je velika i veza dobiva novi polet.

Posao: Ovo je doista dobar tjedan za tvoj posao i karijeru jer te zvijezde čine pametnim menadžerom. To se odražava i financijski: pametno ćeš koristiti svoj novac i iskorištavati unosne ponude. Komunikativna si pa ćeš okupljate prave ljude oko sebe.

Zdravlje: Merkur i Uran osiguravaju mentalnu snagu i stabilne živce. Čega god se sada prihvatiš, uspjet ćeš sve obaviti s lakoćom, a za to ćeš i svjesno ćeš rasporediti svoju energiju. 

Vodenjak

Ljubav: Parove očekuje lagani nemir. Venera sada komplicira  svakodnevni život te uživanje u intimnim trenucima udvoje. Jupiter će ti pomoći da ostaneš velikodušna i puna razumijevanja. Kao samac bit ćeš otvorena za sve što ti život nudi, ali nećeš svjesno tražiti…

Posao: Trenutačno te zanima sve što te čini spremnom za budućnost na tvom poslu. Razmišljat ćeš inovativno i spremna si krenuti neobičnim putovima. Međutim, ovaj tjedan zahtijeva od tebe dosta discipline. U timu su potrebni razjašnjavajući razgovori i potrebno je održivije razmišljanje kada su u pitanju novčana pitanja.

Zdravlje: Jupiter povećava tvoje zanimanje za zdrav način života. Spremna si za detoksikaciju i dijetu. Budući da je Venera malo neskladna, ne podnosiš šećer i masnoće kao inače, a lagana prehrana bogata vitaminima brzo će te riješiti viška kilograma.

Ribe

Ljubav: Kod parova će sve prštati od erotske energije. Sada je svaki trenutak u dvoje vrlo zabavan. Samci imaju prilično relevantna razmišljanja jer Venera i Mars izazivaju želju za ljubavlju i zavođenjem. 

Posao: Zvijezde će te motivirati pa ćeš se ovaj tjedan izvrsno nositi sa stresom i vremenskim pritiskom na poslu. Financijski ti ide jednako dobro. Paziš na dobre cijene i za sebe nalaziš samo najbolje.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su velike. Želiš se zabaviti u slobodno vrijeme i isprobati nove sportske izazove. Također se možeš dobro držati u svakodnevnom životu, a navečer imaš još puno energije za zabavu.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Ovan

Ljubav: Samci su trenutačno više zaokupljeni sa sobom, pa im nije baš do koketiranja. Dobro si raspoložena i uživaš u slobodi. Novi životni ciljevi te ovog tjedna definitivno fasciniraju više od požude i ljubavi. Ovnovi u vezi također nisu potpuno fokusirani i trebaju više vremena za vlastite želje i planove.

Posao: Što se tiče financija i budućih izgleda, stvari izgledaju dobro. Sunce i Jupiter pomoći će ti da se fokusiraš na važne promjene. Objektivno ćeš sve argumentirati i na taj način si osigurati prednosti. Bit ćeš dobra u prezentiranju svojih ideja na poslu. 

Zdravlje: Odmor ili nekoliko slobodnih dana itekako su ti potrebni. Brzo ćeš pronaći duševnu ravnotežu ako si u pokretu i možeš apsorbirati nove impulse. Nisi motivirana za trening, dovoljno si aktivna i bez vježbanja.

Bik

Ljubav: Zvijezde ti sada daju neodoljivu karizmu koju ćeš aktivno koristiti kada flertuješ. Lakše ćeš uspostavljati kontakte nego inače i brzo započinjati razgovore s inspirativnim ljudima. Kod parova je sve u redu. Harmonija je velika, a želja za nježnošću i romantikom raste.

Posao: Sada stvarno napadaš, a Merkur i Venera će te učiniti izvrsnom na poslu. U središtu si pažnje i pokazuješ da su tvoje ideje izvedive i inovativne. Pažljivo rukuješ sa svojim novcem, ali voliš se i počastiti nečim finim ako je jeftino.

Zdravlje: Ovaj tjedan bi se mogla fokusirati na učinkovit i intenzivan fitness program, jer si puna energije. Osim poletnosti, ovaj tjedan  Venera u biku djeluje kao pojačivač ljepote. Uživaj! 

Blizanci

Ljubav: Samce očekuje proljetna groznica i dobro raspoloženje. Tvoja želja za flertom i izlascima raste. Dana 5. i 6. travnja mjesec obećava izravan pogodak. U vezi si? Začini svoju vezu svježim humorom i svim vrstama seksi ideja.

Posao: Sunce i Jupiter usmjeravaju svjetla reflektora na tebe. Tvoje ideje i prijedlozi bit će dobrodošli, bit ćeš cijenjena u timu. Sada ćeš se fokusirati na velike projekte, koji će ti se vremenom itekako isplatiti. 

Zdravlje: Sunce potiče tvoju hrabrost, a sretan planet Jupiter daje ti novo samopouzdanje. Dobro si raspoložena i vesela. Provodi više vremena u prirodi i osjećat ćeš se potpuno usredotočeno. 

Rak

Ljubav: Venera i Mars daju ti intenzivne ljubavne impulse. Kao samac možeš se nadati posebnim susretima. Moguće je da se zaljubiš preko ušiju. Parovi sada vode dobre razgovore i uživaju u razdoblju bliskosti i harmonije.

Posao: Financijski stvari idu dobro jer Merkur i Saturn ciljaju na čvrst i siguran razvoj. Strateški planiraš i točno znaš što se dugoročno isplati. Trenutačno imaš posebno dobar odnos s nadređenima. Možda je vrijeme da tražiš povišicu?

Zdravlje: S optimalnim tendencijama Marsa dobit ćeš i golem nalet  energije. Tvoje samopouzdanje je sada golemo. Uživat ćeš u šetnji parkom ili šumom. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav

Ljubav: Sa svojom veselom i velikodušnom prirodom će ovaj tjedan  samci izazivati senzaciju te privlačiti flertove. Tvoje samopouzdanje je veliko, čak i preveliko – naime, neki tvoji obožavatelji ti se ne usude prići. U vezi si na ego tripu. Treba ti više empatije i razumijevanja za svog partnera.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više slobode u poslu, jer previše timskog rada guši tvoju kreativnost. Sjajno je to da vjeruješ u sebe i radiš na postizanju svojih ciljeva. Financijski su stvari opet tipične za lava: moda i luksuz su preskupi, mogla bi malo više štedjeti.

Zdravlje: Tvoja razina energije je sada osrednja, pa se radije opuštaš čim više. Međutim, tvoja želja za dobrom hranom i pićem neće padati. To je OK, sve dokle god ne pretjeruješ.

Djevica

Ljubav: Pouzdan si partner koji želi nešto graditi sa svojim najdražim. Sada je dobro vrijeme da krenete s provođenjem zajedničkih planova u djelo. Za one u vezi Venera i Mars obećavaju trnce i puno zajedničkih trenutaka među plahtama.

Posao: Venera ti sada nudi kreativne impulse i pomaže da razviješ nove uzbudljive ideje. Jako si motivirana, želiš raditi bolje i učinkovitije - a to i možeš. Što se tiče financija, sve je u najboljem redu. Tvoje dugoročno financijsko planiranje pokazuje se punim pogotkom. 

Zdravlje: Sada imaš prekrasnu ravnotežu između posla i privatnog života i fokusiraš se samo na ono što je doista dobro za tebe. Voliš vježbati i motivirana si za puno kretanja i zdrav život. Ali također znaš kada je dosta i priuštiš si redovitu njegu i wellness.

Vaga

Ljubav: Samci se predstavljaju samouvjereno i teško ih je impresionirati. Uživaju u svojoj slobodi i ne žele dalje produbljivati flert. U vezi bi moglo doći do ljubomornih ispada. Međutim, usprkos mogućim trzavicama, vrlo brzo ćete shvatiti kako ste idealni jedno za drugo. 

Posao: Trenutačno ti je potrebno više strpljenja u poslu. Izazovni impulsi s Marsa i Jupitera skreću tvoju pažnju na pitanja vezana uz poštenje i pravdu. Tvoja diplomacija je tražena, jer možeš uravnotežiti stres i vremenski pritisak. Bolje ćeš se slagati s kolegama ili klijentima. 

Zdravlje: Mars i Jupiter nude izazovne utjecaje pa ti je potreban stabilan i prije svega smireniji ritam u svakodnevnom životu. Što se tiče treninga, možeš usporiti i više se fokusirati na jogu i opuštanje. Dodatna porcija njege i wellnessa također ima harmonizirajući učinak.

Škorpion

Ljubav: Iskričave vibracije s Marsa daju ti puno samopouzdanja i bit ćeš željna vrućeg flerta. Samci će biti aktivniji nego inače pa će čak koristiti društvene mreže i online portale za sklapanje prijateljstava. Kod parova stvari nisu baš najbolje što se tiče razgovora i romantike, ali po pitanju erotike nije loše.

Posao: U ovom trenutku postižeš rezultate svojim znanjem, iskustvom i samouvjerenim ponašanjem. Zadaci koji uključuju donošenje odluka i vodstvo ne predstavljaju ti problem. Impresionirat ćeš svoje nadređene ili poslovne kolege. Ali, na financijskom planu još ne koristiš sve svoje prednosti dovoljno vješto.

Zdravlje: Sada ti stresne situacije ne smetaju. Pokrenut ćeš se i imati više samopouzdanja. Discipline ti ne nedostaje. Ali, bit će ti teško isključiti se nakon dugog dana.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac 

Ljubav: Sunce i Jupiter sada daju samcima puno samopouzdanja. Otvoreno pristupaš drugima i brzo uspostavljaš kontakte. Pojavit će se  simpatija prema jednoj osobi, ali možda čak i ozbiljnije emocije. Parovi su trenutačno jako opušteni. Ozračje je optimistično i skladno.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više priznanja. Ali kad ga dobiješ, pokreni se. Lakše ćeš preuzeti odgovornost, a dobra si i u motiviranju kolega. Financijski imaš dugoročno situaciju pod kontrolom, ali mali troškovi mogu ti kratkoročno pomutiti proračun. Pažljivo vođenje i kontrola troškova je prednost ovog tjedna.

Zdravlje: Sunce i Jupiter povećavaju tvoju vitalnost i optimizam tipičan za strijelca. S velikom žestinom slijedit ćeš osobne projekte. Sve što radiš, radit ćeš gotovo bez napora. Ipak, mogući su povremeni poremećaji spavanja. Odvoji malo vremena navečer da razmisliš o onome što si doživjela taj dan.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koji uvijek dokažu da su odličan materijal za dečka (i muža) Rubrika Life&style Life&style
Photo: None

Komentari 0