Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ljubav je odlično aspektirana čak 10 znakova, bit će flerta, leptirića u trbuhu, seks igračaka...

  • Dana 25. ožujka bit će prvi puni mjesec u novoj astrološkoj godini koja je započela sa znakom ovna 20. ožujka 2024. godine
  • Pun mjesec podsjeća nas koliko su nam važni naši bližnji
  • Osim toga, prema lunarnom kalendaru, vrijeme je za proljetno čišćenje…

Hura, hura, stiglo je proljeće! A s proljećem i pun mjesec, koji se još naziva i korizmeni mjesec. Priroda se budi, a mi završavamo zimski san. Prve zrake sunca ne samo da nam jasno daju do znanja da treba očistiti prozore, nego nas i izmame izvan naša četiri zida. Ako živiš u skladu s lunarnim kalendarom, sada možeš obaviti proljetno čišćenje.

Tjedni horoskop od 25. do 31. ožujka 2024. godine

Pun mjesec u vagi također nas podsjeća koliko su nam važni naši bližnji. Želimo biti s njima u slozi i teško nam je stati na jednu ili drugu stranu. Emocionalno čeznemo za poštenjem i diplomatskom interakcijom. Ali, pun mjesec je uvijek opozicija koja sa sobom nosi izazov balansiranja osjećaja i postojanja. To nije lako kada imamo želju za harmoničnim susretom na osjećajnoj strani, a s druge strane, sunce u ovnu želi djelovati impulzivno i brzo, s boljim pogledom na sebe, a ne na drugu osobu.

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter pomoći će ti da budeš vrlo vješta u flertu. Vješto ćeš se predstavljati te dobivati lajkove i pozive na spojeve. Parovi će imati opuštenu fazu. Vas dvoje ćete doista uživati u svemu što radite zajedno.

Posao: Ovaj tjedan će te Mars učiniti nešto agresivnijom. Ali, znat ćeš svoje granice i nećeš uplašiti nikoga u svom timu. Venera će ti pomoći u projektima u kojima su potrebni stil i estetika. Imat ćeš velike financijske planove, ali možda previdjeti neke male stvari. Provjeri sitna slova na ugovorima.

Zdravlje: Raspoloženje će ti biti jako dobro, ali ćeš se malo ulijeniti. Jupiter će te opustiti i smanjiti pritiske svakodnevice. Bit ćeš otvorena za duhovne stvari i sve više ćeš tražiti smisao života umjesto da odjeneš svoje tenisice za trening.

 | Autor: Instagram @dashakos Instagram @dashakos Foto: Instagram @dashakos

Vodenjak

Ljubav: Slobodni će biti skloni jako se zaljubiti. Definitivno nećeš ostati bez poljupca! Parovi će se zabavljati u krevetu isprobavajući igračke za seks i nove položaje. Ali, nije samo seks ono što se računa. Također ćete moći brzo napredovati na zajedničkim projektima.

Posao: Jako razmišljaš o svojoj karijeri, ambiciozna si, a ipak fleksibilna. Jačanje utjecaja komunikatora Merkura pomoći će ti u raspravama, pregovorima i umrežavanju. To će, naravno, pozitivno utjecati na tvoju financijsku situaciju.

Zdravlje: Sunce i Merkur sada povećavaju razinu tvoje energije. Što sada dobro funkcionira: možeš započeti novi plan treninga koji ti odgovara. Ustrajat ćeš, bit ćeš snažna i brzo primijetiti koliko ti je dobro. Marljivo radi na svojoj kondiciji.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars pomoći će ti da budeš sofisticirana i zavodljiva. A to će, naravno, biti vrlo dobro prihvaćeno! Samci će očaravati svojim seksipilom i privlačiti druge svojim osmijehom. Sada su u igri magnetske privlačnosti.

Posao: Puno ćeš razmišljati o svojoj profesionalnoj budućnosti, jer Saturn sada izoštrava tvoje oko za ono što je važno. Sredit ćeš ono što ti više ne odgovara pa ćeš imati više vremena i energije za važne poslovne projekte koji će ti pomoći da se pomakneš s mrtve točke. Provjera troškova donijet će novu jasnoću tvojim financijama.

Zdravlje: Venera potiče tvoju karizmu te radost u dobrobiti i njezi. Priušti si neku finu masku za lice ili luksuzni proizvod za njegu. Dobro ćeš se osjećati baveći se nekom rekreacijom. 

Ovan

Ljubav: Sunce u ovnu sada jača tvoje samopouzdanje i potiče karizmu. To je, naravno, vrlo dobro kada flertuješ. Uživat ćeš u upoznavanju novih ljudi, otvorenije flertovati, pa čak i izlaziti na spojeve. Ako si u vezi, preferirat ćeš duži povodac. Što se tiče seksa i erotike, potreban ti je kreativni odmor. Sada želiš ponovno otkriti svog partnera s male udaljenosti.

Posao: Posao i karijera su povoljno ozračeni. Sunce i financijski planet Merkur u tvom znaku olakšavaju ti da pokažeš što možeš. Bit ćeš dobro prihvaćena, pametno ćeš raspravljati i mudro raspolagati novcem. Tvoje ideje su sada inovativne i donijet će ti uspjeh.

Zdravlje: Zvijezde te sada grade i promiču tvoju mentalnu moć. Pun si snage pa ćeš uživati u sportu i aktivnom slobodnom vremenu. Tvoja unutarnja snaga je golema i s puno samopouzdanja ćeš pristupati svojim projektima.

Tamara Kalinić Možda vas zanima Jesi li pozitivna ili negativna verzija svog horoskopskog znaka: kako tipične osobine pretvoriti iz loših u dobre Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Ovo će biti uzbudljiv tjedan jer te zvijezde poprilično maze. Samci će osjećati dobre vibracije Venere i Marsa. Bit će vrućih noći punih erotike, ali još uvijek ćeš oklijevati oko dubljih osjećaja. Ali, oni u vezi će se oslanjati na vruću erotiku i sve ono što je još zabavnije u dvoje.

Posao: Sretan planet Jupiter stvorit će ti bolje uvjete u smislu priznanja i financija. Vrijedi snažno pregovarati i obratiti pažnju na novac. Sada lako možeš smanjiti svoje troškove i povećati prihod. Predstavljanje novih strategija ili proizvoda bit će ti jednostavno – sada si vrlo uvjerljiva.

Zdravlje: Trenutačno te ništa neće tako brzo oduševiti. Ali, imat ćeš jasan pogled na svoje ciljeve. Moći ćeš izvrsno iskoristiti zdravu kuhinju, svjesnost i ciljani fitness trening. Sada se osjećaš kao da si povezana s elektranom i možeš vjerovati da ćeš postići bolje i više.

 | Autor: Instagram @emmaasnilssons Instagram @emmaasnilssons Foto: Instagram @emmaasnilssons

Blizanci

Ljubav: Trenutačno ti je potrebno malo više mira u vezi. Ali, ako ćete razgovarati jedno s drugim, stvari će proći dobro. Ako si slobodna, nećeš znati točno trebaš li se fokusirati na brza osvajanja ili na vlastitu neovisnost. Daj si više vremena!

Posao: Sunce i Merkur djeluju kao tvoji financijski vodiči. Stvari također idu dobro na poslu: mogla bi započeti projekt koji će ti donijeti trajne koristi.

Zdravlje: Mars sada obuzdava tvoju želju za sportom. U slobodno vrijeme više voliš sjediti i podignuti noge na trosjed. Tvoja mentalna kondicija je vrlo jaka. Više ćeš uživati u čitanju, istraživanju i zagonetkama.

Rak

Ljubav: Venera i Mars će ti dati vatrene vibracije. Bit će prilično vruće ovaj tjedan, strasti će se uzburkati. Samci će tražiti brzo osvajanje - osjećat ćeš se seksi i zavodljivo, pa će ti to s lakoćom i uspjevati. 

Posao: Na kreativnoj razini bit ćeš nepobjediva. Tvoje ideje bit će u trendu. Ipak, moglo bi doći do iskrica u tvom timu. Svjesno slušaj protuargumente – nećeš uvijek biti u pravu! Ako pažljivo razmisliš o svojim ulaganjima, mogla bi puno profitirati. 

Zdravlje: Sada vrlo dobro osjećaš što treba tvom tijelu. Gotovo intuitivno jedeš ono što je dobro za tebe i fokusiraš se na onaj oblik wellnessa koji ti doista donosi opuštanje. Budući da sada imaš povoljne kozmičke vibracije za sve vezano uz odmor i opuštanje, lako ćeš se opustiti navečer.

Lav

Ljubav: Ako si slobodna, imat ćeš sreće s flertom. Bilo online ili uživo, moći ćeš brzo uspostaviti lijepe kontakte s atraktivnim ljudima. U vezi vlada samopouzdanje i pozitivna atmosfera. Zajednički projekti bit će zabavni i podržavat ćete jedni druge.

Posao: Sunce i Merkur donose ti sreću u poslu. Dobivat ćeš bodove svojim organizacijskim sposobnostima te okupljati prave ljude. Doprinosit ćeš na poslu svojim sjajnim idejama. Financijska situacija će ti se brzo popraviti.

Zdravlje: Sunce u znaku ovna je sada tvoj pojačivač energije. Tražit ćeš izazov u sportu, a također se truditi i u svakodnevnom životu. Ali, uvijek se pobrini da napraviš dovoljno stanki da si napuniš baterije. 

Djevica

Ljubav: Venera i Mars su trenutačno izazovni i izazivaju napetost. Ako si slobodna, zanimat će te komplicirani ljudi pa je potrebno strpljenje. Ako si u vezi, stvari zapravo izgledaju prilično dobro, a svakodnevica ti ide glatko. Jednostavno nema toliko vremena za romantiku i nježnost.

Posao: Jupiter sada jača tvoje samopouzdanje i poboljšava odnos sa šefom ili drugim važnim osobama. Ali, mogla bi biti prilično zahtjevna. Dvaput promisli prije nego štio nešto kažeš dok razgovaraš s dragim osobama. 

Zdravlje: Trenutačno ti uopće nije potreban stres. Zato se u slobodno vrijeme fokusiraj na opuštanje i digitalnu detoksikaciju, a smanji bavljenje sportom. Uživaj u trenutku i jednostavno se prepusti.

Vaga

Ljubav: Slobodni će flertu pristupati potpuno smireno, bez pritiska. Zahvaljujući punom mjesecu u vagi 25. ožujka, još više nego ikad shvaćat ćeš što ti je važno u ljubavi. Stvari u vezi idu dobro. Usredotočena si na harmoniju i možeš očekivati intenzivne osjećaje početkom tjedna.

Posao: Možeš proširiti i učvrstiti svoj položaj na poslu. Djelovat ćeš samouvjereno i nositi se s konkurencijom. Kolege koje su poštene mogu računati na tvoju vjernost. Financijski će stvari biti stabilnije ako obratiš pažnju i na male troškove. Sada se isplati iskoristiti potencijal uštede.

Zdravlje: Ovaj tjedan je pun mjesec u vagi. Ova se konstelacija javlja samo jednom godišnje – i ima jako pozitivan učinak na tebe. Sada možeš osobito dobro meditirati i pronaći pristup svojoj duši i podsvijesti. Sve što ima veze s wellnessom i njegom imat će intenzivan učinak na tebe. Gradit ćeš novo samopouzdanje.

 | Autor: Instagram @moyamii Instagram @moyamii Foto: Instagram @moyamii

Škorpion

Ljubav: Venera će samce katapultirati u deveto nebo, gdje te zapravo čeka srodna duša! I parovi će uživati: Venera i Mars oživjet će vaš seksualni život i podići vašu vezu na novu razinu.

Posao: Bit ćeš fokus svog tima, zapažena i hvaljena. Borit ćeš se za svoja uvjerenja i također ćeš biti vrlo kreativna: to je impresivno. Mudro ćeš analizirati trenutačnu situaciju na tržištu i svoj novac koristiti održivije.

Zdravlje: Venera golica tvoju popustljivu stranu. Sve lijepo će te fascinirati. Imat ćeš želju kuhati i gostiti se s prijateljima. Slobodno, jer odmah ćeš potrošiti kalorije na treningu. 

Strijelac

Ljubav: Slobodne će obuzeti želja za osvajanjem. Tvoja je glad za avanturom velika i brzo ćeš završiti u krevetu sa slučajnim poznanikom. Ako si u vezi, možeš se veseliti blistavim trenucima s puno raznolikosti. Razgovori donose puno, osobito jer ste sada oboje spremniji na kompromise.

Posao: Zahvaljujući Merkuru, tvoje financije idu dobro. Kao freelancer dobivat ćeš nove narudžbe. U uredu se isplati razgovarati sa šefom o boljoj plaći. Pametno ćeš raspravljati. Međutim, kreativni zadaci zahtijevat će više vremena.

Zdravlje: Tvoja razina energije je stabilna. Sunce i Merkur osiguravaju ti jake živce i dodatnu dozu optimizma. Moći ćeš se nositi čak i s velikim zahtjevima. Međutim, teško ćeš se isključiti i opustiti navečer.

Možda vas zanima Proljeće je stiglo i kalendarski - i bit će fantastično za ova 3 horoskopska znaka Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @cassdimicco

Komentari 0