Horoskop
Horoskopski znakovi koje voli tazbina

Ovi horoskopski znakovi miljenici su punica i punaca, svekrva i svekara. Svima se uvuku pod kožu

  • Kad je riječ o njegovoj ili njezinoj rodbini, posebno roditeljima, stvari mogu biti škakljive 
  • Već su legendarne priče o snahama i svekrvana koje se ne slažu, punicama koje muže zetove i puncima koji ih naganjaju puškom (barem u komedijama)  
  • Što kaže horoskop? O tri znaka rođena su pod sretnom zvijezdom kad je riječ o tazbini – najomiljeniji su znakovi zodijaka kod svekrvi, punica…

Prvi susret s potencijalnom tazbinom uvijek je uzbudljiv – za obje strane. Uostalom, svi žele ostaviti dobar dojam, a u isto vrijeme roditelji žele samo najbolje za svoje dijete. Rezultat: ponekad je atmosfera pomalo napeta... Ali, u većini slučajeva, srećom, napetost brzo splasne, osobito ako je odabranica ili odabranik rođen u jednom od ova tri znaka, jer ti su horoskopski znakovi idealni sinovi i snahe.

Ova 3 horoskopska znaka najomiljenija su kod njegove/njezine najbliže rodbine.... 

Bik: pouzdani i odani, tko ih ne bi volio?

Bikovi se smatraju pouzdanim, prizemljenim i odanim osobama. Osobine kojima odišu od prvog susreta upravo su one koje roditelji žele kod partnera svoje djece. Za bikove su stabilnost i obitelj jako važni, zbog čega veliku važnost pridaju i dobrom odnosu s tazbinom. Ovaj zemljani znak stoga se jako trudi biti pun poštovanja i brige - od trenutka kada se prvi put sretnu. U isto vrijeme, njihova samouvjerena, šarmantna i duhovita priroda osigurava izvrstan prvi dojam koji traje i nakon prvog susreta.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak: kao vrlo obiteljska osoba, voli cijelu obitelj. I ona njega

Nije ni čudo što je horoskopski znak rak toliko popularan među tazbinom. Ovaj vodeni znak je apsolutna obiteljska osoba i prirodno se uklapa u obitelj svog partnera. Sa svojom ljupkom, brižnom i osjetljivom prirodom, brzo razumiju dinamiku u obitelji i idealni su slušatelji za sve vrste priča iz djetinjstva. Rakovi su popularni i zbog svoje često vrlo velike ljubavi prema kuhanju, jer tko će odbiti ukusan kolač ili slastan meni iz vlastite kuhinje?

Možda vas zanima Mjesečni horoskop: 3 horoskopska znaka 'procvjetat' će na svim životnim poljima u ožujku Miss7 Horoskop

Vaga: rođeni diplomati koji uvijek sve usklade

Horoskopski znak vaga vrlo je popularan kod tazbine. Uz njihovu karizmu i diplomatsku prirodu, prvi dojam koji ostavljaju uvijek je savršen. S njihovim osjećajem za ravnotežu i talentom za komunikaciju, ovom zračnom znaku je lako uključiti tazbinu u razgovor i oduševiti ih svojom duhovitom prirodom. Njihova romantična crta može se odmah primijetiti, a to čak i najskeptičnije svekrve uvjerava u dobre namjere horoskopskog znaka prema partneru. Ovaj horoskopski znak ne mota oko prsta samo svoje najdraže, nego i njihove roditelje.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav ovog proljeća Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka pronaći će veliku ljubav ovog proljeća Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0