Life&style

Ova tri horoskopska znaka nikada ne plaču - ne ispuste suzu ni kad im je najteže

Mnogi ljudi ne pokazuju često svoje osjećaje, ali mnogo više ih skriva tugu od sreće. Bilo da se radi od prekidu veze, emotivnom video zapisu na društvenim mrežama ili stresnom periodu u životu, neki horoskopski znakovi će svoju tugu zadržati za sebe i gotovo ih nikada nećemo vidjeti da plaču. Oni jednostavno ne vole (ili ne mogu) pokazivati osjećaje na takav način, a suze su za njih doista velika rijetkost. Nisu zbog toga nužno manje emotivni, samo vještiji u skrivanju pravih emocija.

Kada govorimo o horoskopskim znakovima koji rijetko plaču najčešće se ova karakteristika povezuje s vladajućim planetom i elementima. Vodeni znakovi po prirodi plaču više od ostalih, dok su vatreni razdražljiviji i emotivniji, ali zato se zemljani i zračni znakovi, generalno gledajući, ne trebaju bojati da će pustiti suzu u neočekivanim situacijama.

 | Autor: Instagram@hoskelsa Instagram@hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa

Donosimo horoskopske znakove koji gotovo nikada ne plaču.

Bik

Ako imaš bilo kakvu povezanost s Bikom na svojoj astrološkoj karti, velika je mogućnost da nisi plakala mjesecima, ali čak i godinama. Nije važno s kojim problemima si se susrela, suze ne dolaze na tvoje oči. Naravno, osjećaš se ljutito, živčano i bezvoljno, ali to nikada nije razlog za plakanje. Bikovi su prirodno preponosni da bi pokazali ranjivost, a suze smatraju upravo time. Bikovi su i veoma tvrdoglavi pa ako i žele zaplakati, napravit će nešto da smire tu potrebu - otići će u šetnju, na trening ili slušati glazbu u miru. 

Možda vas zanima Horoskopski znakovi koji osjećaju najveći stres zbog vjenčanja: tko je u ovoj zabrinutoj četvorki? Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Vodenjaci žive u svom malom svijetu i to znači da do njih teže dopire stvarnost. Veća je mogućnost da će im slatka videa izazvati osmijeh na lice, umjesto suza. S obzirom na to da su zračni zrak, oni su sami po sebi malo više emocionalni distancirani što znači da na život više gledaju analitički i kroz racionalnost, a manje kroz emocije i osjećaje. Kod njih nema suza zbog sreće ili nervoze, eventualno kada je tuga velika i logična. 

 | Autor: Instagram @weworewhat Instagram @weworewhat Foto: Instagram @weworewhat

Jarac

Jarac je još jedan od znakova koji će rijetko pustiti suzu iz oka, a također je i pri vrhu najmanje emotivnih znakova zodijaka. Zemljani znak veoma čvrsto stoji svojim nogama na tlu i svemu pristupa praktično i racionalno, a emocijama nije mjesto u donošenju odluka u njihovom životu. Jarci stres i nervozu ne rješavaju plačem već odgovorima i rješenjima koji će pomoći da ovi osjećaji nestanu, a po prirodi se jako dobro nose s teškim situacijama i kroz njih vode sve bliske ljude. Jarac nema vremena za suze, samo za praktična rješenja.

Najsretniji dan rođenja Možda vas zanima Horoskop: kojeg dana u tjednu smo rođeni je važno. Nedjelja je najsretnija, utorak stvara vođe, petak romantike... Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @audreyafs

Komentari 0