Horoskop
Horoskopski znakovi koji će pronaći ljubav ovog proljeća

Ova tri horoskopska znaka pronaći će veliku ljubav ovog proljeća

  • U sezoni horoskopskog znaka riba, koje sada traje, dominiraju beznadni romantičari 
  • Nekim horoskopskim znakovima će skorašnje proljetno sunce obasjati i ugrijati ljubavni život
  • Ova tri horoskopska znaka mogli bi pronaći svoju veliku, pravu ljubav ovog proljeća

Polako primjećujemo kako tmurna zima završava, a proljeće je pred vratima. Uz sunčeve zrake koje nam pomalo griju lica, osjećamo kako se leptirići u trbuhu polako bude. Sezona riba približava nas našim emocijama i našoj podsvijesti - odjednom se sve čini puno intenzivnijim nego prije. Za tri horoskopska znaka to znači sljedeće: doista puno snažnih osjećaja

Što nas očekuje ovog proljeća

Sada vladaju dva planeta: u modernoj astrologiji to je misteriozni planet Neptun, a u tradicionalnoj astrologiji Jupiter. Dok se Neptun intenzivno bavi snovima, podsviješću i emocijama, sretni planet Jupiter simbolizira optimizam i ljubav prema životu. U nama to budi romantičare…

Međutim, to ne znači da sve odjednom vidimo kao potencijalne romantične partnere, nego da želimo čak i male trenutke učiniti lijepima, kao da smo u nekom ljubavnom filmu. 

Od 10. ožujka će nam mladi mjesec u horoskopskom znaku riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata. Bilo da želiš napraviti popis za čitanje, naslikati novu sliku ili si pronašla neki drugi hobi, najbolje je vrijeme da oslobodiš svoju kreativnu stranu.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix/serija Bridgerton

Od 11. ožujka stvari će postati doista romantične za sve horoskopske znakove, zahvaljujući Veneri. Ljubav, suosjećanje i velikodušnost su na dnevnom redu. Ova vibra je savršena za prve spojeve i velike osjećaje. Jesi li ikada poželjela napraviti veliku romantičnu gestu za svoju simpatiju? Tada je savršeno vrijeme jer će tvoja gesta najvjerojatnije biti dobro primljena. Samo trebaš malo razmisliti o tome kako će se druga osoba osjećati u vezi s time.

Ova tri horoskopska znaka svoju će pravu ljubav pronaći u proljeće

Premda bi, naravno, moglo biti prilično romantično za sve horoskopske znakove, velika je vjerojatnost da će ova tri horoskopska svoju pravu ljubav pronaći u proljeće.

Rak

Vjerojatno si čula izreku: „Moraš voljeti sebe prije nego što možeš voljeti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvijek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proljeća, to jest, otkrit će nekoliko stvari u sebi koje prije nije vidio. Trebat će ti nekoliko dana da se pomiriš s ovim novim saznanjem, ali tada ćeš gledati svijet drugim očima.

A kad onda pogledaš oko sebe, s novim saznanjima, novim 
samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćeš i druge ljude vidjeti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti netko kome se možeš potpuno otvoriti, tko gleda u svaki aspekt tvoje nutrine i vidi ljubav.

Možda vas zanima 6 horoskopskih parova za koje će 2024. biti ultimativna godina ljubavi Miss7 Horoskop

Škorpion 

Horoskopski znak škorpion trenutačno misli da nije spreman za pravu ljubav. Možda si imala težak prekid ili si u trenutku u životu u kojem ne možeš zamisliti ljubav. Ali, sada bi mogao netko doći u tvoj život i promijeniti ga zauvijek. Doista te očekuje nešto vrlo posebno.

Ali, čak i ako potom ne smatraš da je romantična ljubav za tebe, prijateljstvo s tom jednom osobom donijet će ti puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može izliječiti ranjeno srce.

ljubavni horoskop | Autor: Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ ljubavni horoskop za mjesec rujan

Ribe 

Riba su pod posebnim utjecajem svojeg godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možeš imati dojam kao da ti tlo izmiče pod nogama. Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. ožujka više nećeš znati možeš li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad.

Ne trebaš se bojati svojih emocija i staviti sve na stol. To je jedini način na koji druga osoba može doista steći sliku situacije i možda se usuditi jasno izreći svoje osjećaje. 

Možda vas zanima Koja je idealna destinacija za godišnji odmor u 2024. za svaki horoskopski znak? Miss7 Horoskop
Photo: Everett Collection

Komentari 0