Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarci će biti strastveni, ovnovi poduzetni, a djevice će obarati s nogu svojom karizmom

  • Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pozvani smo da ispitamo jesu li promjene koje smo napravili dale željene rezultate
  • Ako se osjećaš kao da još uvijek stagniraš, sada je vrijeme da poduzmeš daljnje korake
  • Pogledaj što su ti sve zvijezde pripremile ovaj tjedan 

Promjena je velika tema ovog tjedna jer planet promjena Uran mijenja smjer. Za naše živote to znači da će u sljedećih nekoliko tjedana doći do znatnih promjena.

Tjedni horoskop od 22. do 28. siječnja 2024. godine

Sada smo pozvani da se pokrenemo s mjesta. Uran nije planet uz koji se odluke dugo promišljaju, nego se donose iznenada. Obično budu iznenađenje za sve uključene.

Naravno, promjene se mogu pojaviti i u osobnim područjima života, a osobito na poslovnom planu. Međutim, na poslu će sve biti u najboljem redu, a promjene će prvenstveno biti kolektivne prirode i utjecati na društvo u cjelini. 

Jarac

Ljubav: U tvojoj vezi vlada sklad, jer Venera, Mars i Jupiter potiču dobar uspjeh. U spavaćoj sobi bit ćeš strastvena i otvorena za nove stvari. Samci će biti osvajački raspoloženi. Zvijezde ti sada daju impulse za flert. Napokon se nešto događa pa bi mogla pronaći ozbiljnu ljubav!

Posao: Merkur i Mars povećavaju tvoju ambiciju i asertivnost. Potrebni su ti izazovi i imat ćeš želju pokazati što sve možeš i znaš. U svom timu bit ćeš odgovorna za mudru analizu. Financijski ćeš htjeti riskirati, ali točno ćeš znati što se isplati, a što ne.

Zdravlje: Energetski planet Mars prolazi kroz tvoj znak i poziva te na prvu liniju. U svakodnevnom životu sada mnoge stvari funkcioniraju lakše. Napadat ćeš i nećeš odgađati izazov. Ali, neće ti biti tako lako opustiti se navečer. Osjećaj da nisi sve obavila samo će pogoršati situaciju. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Sunce u vodenjaku povećat će tvoj seksepil. Slobodni će intenzivno flertovati. I to s uspjehom! Ako si u vezi, bit će sve super, jer sunce te sada pokreće, kao i tvoju vezu, te povećava tvoju želju za nježnim trenucima.

Posao: Na poslu vlada rutina, ali vrlo dobro ćeš rješavati važne detalje i sastanke. Kad su financije u pitanju, potrebno je tvoje mudro iskustvo. Ali uz strpljenje, jasnu strategiju i razumno planiranje, u konačnici možeš nadvladati sve.

Zdravlje: Sunce ti daje samopouzdan stav prema životu. Odahni, bit ćeš dobro raspoložena te možeš imati više povjerenja u sebe. Sunce također djeluje kao eliksir ljepote i povećava tvoju radost u wellnessu, njezi kože i svemu što čini da izgledaš još bolje.

Ribe

Ljubav: Tvoj seksepil je sada golem. Ali, ako ti se netko želi približiti, ipak će trebati malo strpljenja. Naime, još ne želiš čvrstu (ob)vezu. Slobodni će puno flertovati. Ponekad će neki susreti biti prilično napeti. Ali, Venera i Jupiter brzo će izgladiti stvari.

Posao: Merkur i Jupiter učinit će te genijem na poslu. Prikupljat ćeš važne informacije i povezivati se s pravim ljudima. Uživat ćeš u razmjeni iskustava i učenju. Dobro ti ide i s financijama: bolje usklađuješ troškove i prihode.

Zdravlje: Mars i Saturn ti sada daju čeličnu snagu. Možeš postići sve što si si zamislila.

Ovan

Ljubav: Zvijezde ti sada šalju kontradiktorne signale. Samce će obožavatelji dobro prihvatiti, ali teško te je inspirirati. Smirenost i sporiji pristup donose više uspjeha. U vezama će svaki dan biti drugačije raspoloženje. Nekad će se voditi žestoke rasprave, a ponekad intenzivna ljubav.

Posao: Sunce ti sada pomaže da se dobro predstaviš na poslu i pokažeš svoje talente. S entuzijazmom ćeš stvarati originalne ideje. Financijski će ti se isplatiti pripaziti na svoj dugoročni razvoj i osloniti se na veću sigurnost.

Zdravlje: Tvoja želja za raznolikošću i zabavom je velika. Sve će biti dobro ako ne pretjeraš i znaš svoje granice u jelu i piću.

Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koje susjedi ne vole: evo čime mogu (iz)nervirati susjedstvo Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter golicaju tvoju želju za flertom. Imat ćeš želju za eksperimentiranjem. Jedan zanimljiv susret mogao bi se razviti u nešto mnogo više! Zvijezde sada bude u tebi romantičnog bika. Venera i Mars daju ti intenzivnu erotsku snagu i bude želju za ljubavlju.

Posao: Zvijezde te motiviraju na veću predanost poslu. Potrebni su ti novi izazovi i tražit ćeš uzbudljive zadatke. Lako ćeš predstaviti sebe i svoje vještine. Ocjene tvoje dopadljivosti rastu. Kad je novac u pitanju, oslanjat ćeš se na ono što već znaš i što se pokazalo dobrim.

Zdravlje: Kao zemljani znak jako voliš provoditi vrijeme u prirodi, čak i zimi. Duge šetnje su dobre za tebe. Tako ćeš se brže smiriti i osjetiti svoju povezanost sa zemljom. Tjelesno i psihički si u dobroj fazi i možeš imati više povjerenja u sebe.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Bit ćeš jednostavno vrlo seksi. Duboki razgovori će te približiti tvojoj simpatiji. Ako si vezi, očekuju te dobra komunikacija i intelektualni sklad s dragim. Uživat ćete u zajedničkom stvaranju novih planova.

Posao: Zahvaljujući energiji sunca, sada si u usponu. Na poslu dobro komuniciraš, a razmjena informacija i umrežavanje rade kao podmazani. Zajamčeno ti je priznanje. Prilikom kupovine obrati pažnju na povoljne cijene. Planirat ćeš dalekovidnije i smanjivati potrošnju na nepotrebne stvari.

Zdravlje: Trenutačno imaš puno samopouzdanja. Svoje zadatke rješavat ćeš s entuzijazmom i bit ćeš u miru sama sa sobom. U slobodno vrijeme idi na svježi zrak, oduševit ćeš se.

Rak

Ljubav: Cjelokupni smjer tvoje veze je ispravan, ali postoji nekoliko sitnica koje bi željela razjasniti sa svojim partnerom. Merkur i Mars ukazuju na potrebu za raspravom. Tvoja intuicija pomoći će ti da dobro komuniciraš. Ako si slobodna, očekuje te pregršt izlazaka. Uživaj, bez očekivanja da će biti nešto više od toga.

Posao: Ovaj tjedan su ti potrebni diplomacija i osjećaj za mjeru. Mars donosi stres na poslu, kočit će te sitnice. Što više strpljenja imaš, to će ti bolje ići. Timski rad će ti donijeti više uspjeha od samostalnog rada. Na financijskoj razini ti Saturn osigurava dugoročnu stabilnost.

Zdravlje: Mars je izazovan, pa tvoja želja za sportom jenjava. Radije ćeš navečer odmarati i sjediti uz čašu vina umjesto da ideš na fitnes. 

Lav

Ljubav: Odgovarat će ti da stvari budu mirnije u tvojoj vezi. Daleko si od ekstaze, ali umiljata i nježna. Slobodni će htjeti izlaziti, sastajati se s prijateljima i flertovati. Ali, Kupidova strijela još nije spremna za ispaljivanje.

Posao: Tvoje samopouzdanje uvelike će ti koristiti na poslu. Vjerovat ćeš u sebe i svoje talente i spremna si uložiti puno truda. Ali, moglo bi biti malo stresa s nadređenima. Stvari će najbolje funkcionirati ako svoje zadatke možeš obavljati prema vlastitim zamislima.

Zdravlje: Trenutačno mudro raspoređuješ svoju snagu. Potrebne su ti duge šetnje, promjena okruženja i više vremena za kreativnost i opuštanje - a to je upravo ono što ćeš i raditi. Tvoja je razina energije prilično umjerena pa će ti dobro doći nekoliko slobodnih dana.

Djevica

Ljubav: Venera i Mars pojačat će tvoju privlačnost. Konačno, flertovanje ponovno funkcionira. U vezi ćete maziti i paziti jedno drugoga i dobro se slagati.

Posao: Trenutačno ti je lako unijeti strukturu u svoje zadatke i riješiti stare probleme. Rutina će ti dobro ići i možeš računati na podršku svojih kolega. Pametno ćeš ulagati svoj novac. Točno znaš što će ti dugoročno najviše koristiti.

Zdravlje: Venera i Jupiter daju ti potrebne impulse za poboljšanje imidža i karizme. Ljepota, dobrobit i njega kože dobro i brzo će djelovati na tvoje opće stanje. Dobro se zabavi, opusti se na sofi u slobodno vrijeme i počasti se nečim finim. 

Vaga

Ljubav: Tvojoj vezi sada treba više pažnje. Bit ćeš kritičnija nego inače i na malom ego tripu. Potrebna ti je veća osjetljivost i razumijevanje. Samci će uživati u slobodi, ali neće točno znati što zapravo žele. Prvo saznaj što želiš prije nego što nešto poduzmeš.

Posao: Na poslu ti je sada važna kolegijalna suradnja. Ali, trenutačno imaš posla sa zahtjevnom ekipom koja ti predstavlja pravi izazov. Pokušaj biti strpljiva koliko god je to moguće Pazi i na financijske manjkove i obrati pažnju na potencijal uštede.

Zdravlje: Tvoja krivulja uspješnosti je sada usmjerena prema dolje. Odmak od svakodnevice dobro će ti doći. Bitno je da se opustiš i u slobodno vrijeme napraviš nešto dobro za sebe.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Tjedni horoskop

Škorpion

Ljubav: Venera i Mars bude genija za flert u tebi. Izlasci će ti goditi i sve će se odvijati baš onako kako si oduvijek željela. Ako si u vezi, lako ćeš svoju vezu osvježiti slatkim iznenađenjima. Tvoj dragi će objeručke prihvatiti tvoje ideje.

Posao: Ovaj tjedan će kreativne ideje samo letjeti iz tebe. Osim toga, tvoji poslovni kontakti će pokazati velike simpatije prema tebi. Ako ne znaš nešto učiniti sama, lako ćeš pronaći podršku. Financijski stvari idu dobro, premda imaš poriv trošiti novac na lijepe stvari i luksuz. Ali, znat ćeš svoje granice.

Zdravlje: Trenutačno imaš golemu mentalnu snagu. Tvoja unutarnja stabilnost pomaže ti da ovladaš svojim životom i osiguraš dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Brzo ćeš se opustiti u slobodno vrijeme. Mars ti sada daje energiju za svakodnevni život i sport, dok ti Venera daje novu karizmu.

Strijelac 

Ljubav: Sramežljivost je prošlost za tebe, jer sada želiš uživati u zimi svim osjetilima. To vrijedi i za ljubav! Samci će redovito izlaziti na svoje omiljeno mjesto i krenuti u veliku ofenzivu kada je u pitanju pronalazak partnera. Ako si u vezi, tvoj dragi može biti sretan zbog tvojih seksi napada koji će uslijediti.

Posao: Tražena si na poslu. Tvoje praktične ideje i čvrsta perspektiva su plus za tvoj tim. Kao freelancer ćeš prikupljati nove kupce i impresionirati ih inovativnim konceptima. Radit ćeš učinkovito i uživati u preuzimanju odgovornosti.

Zdravlje: Sunce će dobro utjecati na tvoje zdravlje i raspoloženje pa ćeš razvijati opušten stav prema životu. Odgovarat će ti tjelovježba, ali trenutačno nisi baš toliko motivirana za jako naporni trening. Radije se opusti na terasi za sunčanje nakon skijanja ili otiđi na izlet u toplice.

Frizura za 2024. prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Otkrivamo koja će frizura savršeno odgovarati svakom pojedinačnom horoskopskom znaku u 2024. godini Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0