Horoskop

3 horoskopska znaka koje susjedi ne vole: evo čime mogu (iz)nervirati susjedstvo

  • Susjedi nam često znaju ići na živce. A i mi njima!
  • Neki horoskopski znakovi jednostavno nisu susjedi iz snova
  • Koji su će nas znakovi lako iziritirati i čime? 

Ugodni susjedi su blagoslov. Odlični su i oni koje uopće ne primjećujemo, a još bolji oni koji srdačno pozdravljaju, posude ti jaje ili šećer, prime se prvi lopate kad padne snijeg i s vremenom nam postanu više od susjeda, prijatelji. Koji dolaze na kavu, kao i mi njima, zajedno šećemo pse (i ogovaramo druge susjede). Međutim, a osobito u većem gradu, rijetka je iznimka imati sreće baš sa svim ljudima koji žive u neposrednoj blizini. Bilo da se radi o prljavim cipelama ili starom namještaju na stubištu, glasnoj glazbi ili autu parkiranom preko dva mjesta za parkiranje, nakon što se negdje useliš, većina stanara spremna je pomiriti se s neobičnim osobitostima susjednih ukućana. Ali, to postaje osobito izazovno ako su se u nekom od susjednih stanova smjestili sljedeći znakovi horoskopa...

Možda vas zanima Ljubavni horoskop: 3 horoskopska znaka mogla bi ove zime pronaći veliku ljubav Miss7 Horoskop

Ovi horoskopski znakovi konkururaju da budu dosta iritantni susjedi, svatko na svoj način...

Ovan

Bilo da je nedjelja ujutro na putu do pekare ili petak navečer na povratku kući nakon tulumarenja nakon posla, ovnovi uvijek izgledaju odmorni, u formi i sasvim budni. Odakle im tolika energija? Zašto oni, čak i bez tuša i u trenirci, izgledaju kao da bi sada mogli sjesti na razgovor za posao i dobiti posao koji žele? Strašni su ti ovnovi, osobito kad jednog od njih sretneš na stubištu, veselog, lepršavog i spremnog na čavrljanje dok se ti vučeš po stepenicama s mamurlukom i crnim kolutovima oko očiju poput pande.

Ovi znakovi su najgori susjedi | Autor: Unsplash/Meg Jenson Unsplash/Meg Jenson Ovi znakovi su najgori susjedi

Bik

Još nisi ni otvorila ulazna vrata, a već ti u nos udara miris... možda prejak za tvoj želudac u 7 sati ujutro? Umak od bijelog vina, svježe začinske trave, u buketu: majčina dušica, ružmarin, nešto gratinirano sa sirom? Hmmm. Bikovi, ti ukleti tragači za užicima, ti najveću gurmani zodijaka. Ako imaš bika za susjeda, sramit ćeš se salate za večeru. 

Djevica

Tvoj paket su zabunom isporučili kod susjeda? Samo ne kod djevice u prizemlju! Čak i letimičan pogled u taj uredan stan, što djevice obično uzimaju zdravo za gotovo, prosječnim ljudima često je teško podnijeti - besprijekorna čistoća i urednost nama običnim smrtnicima nabija komplekse. Jednako tako izgleda i ispred njihovih vrata, a sigurno si čula koji prigovor zašto prljavim cipelama ulaziš u zgradu ili kad misliš oprati svoj auto, jer „stvarno ružno zgleda na parkiralištu“. 

Horoskopski znakovi s jakom intuicijom Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji kao da čitaju tuđe misli - tako nevjerojatnu intuiciju imaju Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0