Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Imamo dobre vijesti za Ovnove, vage i jarce, ali za neke će biti dosta izazovno

  • Ovih dana sve se vrti oko potpunog prestrojavanja 
  • Zvijezde su također dobro raspoložene, ali žele da sada budemo jasni kad je riječ o našim pravim ciljevima
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Dolazi nam vrijeme kada moramo biti oprezni i mudro donositi poslovne odluke. Sada možemo (i trebamo) jako paziti na dugoročne planove. Krećemo se prema mladom mjesecu i polako, ali sigurno, prema pomrčinama. Uz malo samokontrole prebrodit ćemo i najtamnije dane

Ovan

„Biti ovan“ ponekad je takva... stvar. Osobito kad svi pored tebe trče s tobom i besciljno jurišaju. Onda odjuriš tako slijepo da riskiraš izgubiti prisebnost i svoju omiljenu naušnicu. Zašto uvijek udarati glavom o zid? Bolje se fokusiraj na predivnu novu godinu života koja je pred tobom. Sretan ti rođendan! 1. travnja 2022. će mladi mjesec biti u tvom znaku pa možeš zaželjeti želju! Vrlo lako bi ti se mogla ostvariti…

via GIPHY

Bik

Dragi bikovi, ovog tjedna možete još jednom ispitati svoje osjećaje, osobito one koji se kriju duboko u vama i pobrinuti se da već prije ručka pojedete dvije čokoladice. Što, naravno, nije loše. Sve dok je motivacija ispravna i cijela se stvar događa pri punoj svijesti. Tada, naravno, svako biće može pojesti onoliko čokolade koliko mu odgovara. Problem su više naši nesvjesni obrasci, a o njima možeš puno toga saznati ovaj tjedan!

Najuspješniji horoskopski znakovi Možda vas zanima Ovo su 4 najuspješnija horoskopska znaka prema astrologiji, što ti misliš o tome? Miss7 Horoskop

Blizanci

Osobito bi tijekom vikenda trebala biti vrlo oprezna sa svojim riječima. I to zato jer tobom vlada planet Merkur. Naravno, ideja da govoriš jezikom ljubavi i da budeš dobronamjerna te pažljiva prema svojim bližnjima potpuno je neovisna o zvijezdama. Ali, Merkur tvori neke od napetijih i ubrzanijih aspekata, a nervoznima te čini i mladi mjesec u ovnu 1. travnja. Ne želiš vikati ni na koga. Ili da na tebe viču. Dakle: oprez!

Rak

Ponekad, a osobito za vrijeme sunca u znaku ovna, svijet oko tebe izgleda malo previše grub. Sve istovremeno niče i cvjeta i širi se, a ti se brže naljutiš zbog svega toga. Tada je dovoljna mala iskra da zapali cijelu šumu. Ovan jest i uvijek će biti vatreni znak. Zaštiti se najbolje što možeš. Svijet te treba, tvoju intuiciju i suosjećanje, sada više nego ikad. P.S.: zaštititi se ne znači skrivati se! Samo dosljedno odbij zahtjeve za svojom dragocjenom energijom kada je sasvim jasno da vibra nije prava za tebe!

via GIPHY

Lav

Kao što je gore opisano, ovaj tjedan je vrlo, doista vrlo prikladan za novo preslagivanje. Tjedan dana smo u novoj astrološkoj godini, a s obzirom na sljedeći mladi mjesec 1. travnja 2022. u znaku ovna, sada je pravi trenutak da uskladimo svoje postupke s našim najvišim vizijama. Sada se pažljivo osvrni na svoje novogodišnje odluke i sa svježe perspektive. Što je već ispunjeno, što je još potrebno i što je možda već učinjeno?! Fokusiraj se na pozitivno i jednostavno si nemoj dopustiti nikakve druge misli.

Možda vas zanima Znaš li koji se dragi kamen veže uz mjesec tvog rođenja? Evo koji je tvoj zaštitnik! Miss7 Horoskop

Djevica

Molimo te, ne budi prestroga prema svojim bližnjima ovih dana. Sunce je u znaku ovna i događaju se stvari koje nam jednostavno idu na živce, testiraju naše granice i vode nas neugodnim putevima. Jednostavno zato da bismo mogli prilagoditi svoj put i prestrojiti se. Velika prilika je mladi mjesec 1. travnja, kada će nam otvoriti put ka novim ciljevima i sjajnim vizijama. Dani prije, međutim, mogli bi eksplicitno širiti proljetni umor u kosti. Tjedan je idealan za detoks kuru!

Vaga

Mladi mjesec koji se javlja 1. travnja baca svoju sjenu i nevjerojatno je moćan. Osobito zato jer ovaj događaj na nebu prati jako sretno zviježđe. Stoga je ovaj tjedan idealan za šaputanje svojih želja, vizija i usklađivanja. Budi velikodušna prema sebi i drugima, nagradi dobra djela i pokaži najbolje od sebe.

via GIPHY

Škorpion

U slučaju ako se pitaš zašto uvijek staneš u red u trgovini koji ubrzo iz nekog razloga zapne, ne brini! Kao škorpion utjelovljuješ transformaciju kao nijedan drugi horoskopski znak. A živimo u nevjerojatno transformativnim vremenima. Stoga se nemoj iznenaditi i svakako nemoj to shvaćati osobno ako ponovno naletiš na staklenu stijenu. Trenutačno su na djelu super impulzivne ovnove vibracije. Svi se izbezumljuju brže nego inače i naše strpljenje je puno kraće.

Strijelac

Strijelac je, kao i ovan, također impulzivan vatreni znak, osim što je vatra u ovnu neka vrsta paklene vatre, puno je manje definirana. Vatra strijelca više liči na olimpijsku baklju i revolucionarna je. Stoga budi popustljiva ako ti ovih dana jednostavno pregori koji osigurač. I svjesno radi na svojoj povezanosti sa svojim vladarom na nebu, Jupiterom! On je vladar astrološke godine koja je upravo započela. Što se bolje slažeš s Jupiterom, svjetlije će gorjeti tvoja baklja. 

Ovi znakovi najkraće ostaju u vezi Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju najkraće ljubavne veze Miss7 Horoskop

Jarac

Za slučaj da stvari ne idu baš onako kako si zamislila ranije ove godine, nema problema! Naš svemir pun ljubavi neprestano nam šalje portale kroz koje možemo hrabro koračati i približavati se svojim ciljevima korak po korak. Slično kao što se kozorog penje na vrh planine u stvarnom životu, s prekidima na pravim mjestima, ustima punim bilja i uvijek u miru. Mladi mjesec 1. travnja jedan je od takvih portala i dovest će te veliki korak bliže tvojim najluđim vizijama. To je doista divno za tebe.

via GIPHY

Vodenjak

Ponekad doista nema ništa loše u pridržavanju primjenjivih sigurnosnih pravila. U zračnoj luci, na primjer, ili na nogometnim utakmicama – gdje god veliki broj ljudi mora proći kroz usko grlo. Sunce u znaku ovna ima neobičnu osobinu da te iznenada učini još buntovnijom i nekako bjesnijom nego što već jesi. Najvažnije je sada točno razlučiti koji osjećaj kamo pripada i koja se borba isplati. Ponekad jednostavno moraš učiniti ono što svi drugi rade. Oprosti, dragi vodenjače!

Ribe

Skok ribe u ovna koji smo upravo završili može biti izuzetno iscrpljujući i možda ti je tek potreban odmor. Barem mali. To je vrlo ljudski i potpuno razumljivo. Teško da ćeš uspjeti spasiti cijeli svijet, a ponekad moraš početi od sebe! Ovaj tjedan je vrlo prikladan da greške u sustavu budu vidljive i da se izvrši poneko fino ugađanje kako bi svima nama bilo bolje iskustvo biti ovdje na zemlji! I rezerviraj si dobru masažu. Ili si kupi jacuzzi za balkon. Čak i kupka za stopala s mjehurićima djeluje!

Photo: shutterstock

Komentari 0