Horoskop
Ovi znakovi najkraće ostaju u vezi

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju najkraće ljubavne veze

  • Dugotrajne veze? To nije za svakoga! 
  • Ovih pet horoskopskih znakova obično se vežu za osobu tek na vrlo kratko vrijeme
  • Spada li i tvoj horoskopski znak među one koji ne vjeruju u dugotrajne veze?

Dok jedni traže ljubav svog  života i željeli bi se odmah odlučiti za osobu koja će ih pratiti do kraja života, drugi se ne mogu baš sprijateljiti s dugotrajnijim vezama. Ili se prebrzo osjećaju sputano, brzo im postane dosadno, imaju vrlo visoke standarde ili jednostavno nisu imali sreće u ljubavi. Kako god, ovi horoskopski znakovi imaju najkraće ljubavne veze…

Ovan

Ovaj vatreni znak voli biti spontan te želi uvijek biti u mogućnosti slobodno donositi odluke. Nažalost, to nije moguće u većini veza, jer moraš raditi kompromise, u dobru i zlu, a zapravo se mora provoditi puno vremena s tom jednom osobom. Ubrzani način na koji ovan organizira svoj život nije baš kompatibilan s klasičnom svakodnevnom vezom, zbog čega se ovnovi često brzo rastanu od partnera.

via GIPHY

Blizanci

S blizancima veze ne traju dugo jer im sve brzo dosadi. Izuzetno su znatiželjni i komunikativni te vole sklapati nova poznanstva. Čak i ako zračni znak u početku vjeruje da je pronašao pravu ljubav koja se potom i rasplamsa, strast se jednako brzo može ugasiti ako se nakon nekoliko tjedana pojavi netko zanimljiviji.

Ovi horoskopski znakovi će se zaljubiti ovog proljeća Možda vas zanima Stiglo je proljeće! Ovih 6 horoskopskih znakova uskoro će se jako zaljubiti Miss7 Horoskop

Lav

Čak i ako je vrlo samouvjeren i siguran, vanjska potvrda vrlo je važna za ovaj vatreni znak. Zato i lav voli biti zaljubljen, jer je tu uhvaćen u zamku i dobiva veliku pažnju. Ali, ako to s vremenom splasne, brzo prekida vezu i ponovno traži nekoga tko će ga obožavati. Osim toga, lavovi nisu baš dobri u otvorenim i smirenim razgovorima o problemima, što je osnova duge i sretne veze.

via GIPHY

Strijelac

Strijelci se smatraju avanturistima zodijaka i, poput ovna, vole živjeti slobodnim životom bez pravila i granica. Žure i jure iz jedne veze u drugu, uvijek traže nešto novo, još uzbudljivije. Dok se sami ne uvjere da ih to naprijed-nazad zapravo ne ispunjava, strijelci će vjerojatno nastaviti i nikada neće htjeti imati dugoročne veze.

Najuspješniji horoskopski znakovi Možda vas zanima Ovo su 4 najuspješnija horoskopska znaka prema astrologiji, što ti misliš o tome? Miss7 Horoskop

Vodenjak

Vodenjaci vole uzbudljive flertove i vole upoznati ljude koji im daju novu inspiraciju. Ali, to obično ne traje dugo. Vodenjaci su prilično tvrdoglavi, što baš i ne olakšava dugotrajnu vezu s njima. Osim toga, ovaj zračni znak također uživa u vremenu kad je sam i uvijek mu treba određena udaljenost i sloboda.

via GIPHY

Photo: shutterstock

Komentari 0