Horoskop
Ovi horoskopski znakovi će se zaljubiti ovog proljeća

Stiglo je proljeće! Ovih 6 horoskopskih znakova uskoro će se jako zaljubiti

  • Imamo dobre ljubavne vijesti za ovih šest horoskopskih znakova
  • Osobito za ove horoskopske samce postoje velike šanse da pronađu novu ljubav u proljetnim mjesecima
  • Uključuje li to i tvoj horoskopski znak?

Konačno je stiglo proljeće! A kod šest horoskopskih znakova pokrenut će se proljetna groznica praćena lijepim vremenom i toplim danima, a dolepršat će i puno leptira u želucu te obilje ubrzanog lupanja srca. Kupid će marljivo dijeliti strijele samcima. Ovih šest horoskopskih znakova svakako bi se trebali pripremiti za novu ljubav u sljedećih nekoliko tjedana…

Horoskopski znakovi koji će se zaljubljivati ovog proljeća

Vaga

Vage koračaju kroz proljeće s lakoćom i vedrinom koja ih drugima čini neodoljivima. Osim toga, uz podršku sunca, mjeseca i Venere, ovaj zračni znak neće morati upoznati puno ljudi kako bi pronašao novu ljubav. Određena osoba bit će dovoljna da vagi u proljeće brže zakuca srce i osigura novu ljubavnu avanturu.

via GIPHY

Riba

Ribe ovog proljeća ne mogu biti bolje kada je ljubav u pitanju. Romantika i strast bit će vjerni pratitelji vodenog znaka u nadolazećim tjednima i osigurat će im nekoliko trenutaka sreće. Osobito u kombinaciji s njihovom ljubaznošću i empatijom, ribe bi sada s lakoćom mogle pronaći svoju srodnu dušu.

Tjedni horoskop Možda vas zanima Tjedni horoskop: Ovnove, bikove i lavove očekuje sjajan tjedan, ali neće svima biti tako blistavo Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Proljeće ove godine pomaže jarcima da se opuste, da se osjećaju dobro i da se otvore. To omogućuje, a osobito samcima u znaku jarca, da upoznaju nove ljude i upoznaju ljude koje inače ne bi upoznali. Čak je i pronalaženje pravih riječi sada lako za ovaj zemljani znak, što znači da bi uskoro mogla pronaći novu ljubav.

via GIPHY

Strijelac

Vatreni znak će u sljedećih nekoliko mjeseci osjetiti čistu strast i ljubav. Dok su zauzeti strijelci sada spremni napraviti sljedeći korak i možda čak svoju ljubav okruniti prosidbom, samci konačno imaju hrabrosti priznati svoje osjećaje određenoj osobi u svom životu – i oni bi uskoro mogli biti u sedmom nebu.

Ljubavni život u novoj astrološkoj godini za sve horoskopske znakove Možda vas zanima 20. ožujka počinje nova astrološka godina: evo što na ljubavnom planu čeka svaki znak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

U bliskoj budućnosti će djevici biti lakše nego inače gledati u budućnost s povjerenjem i dobrim osjećajima. Ne mora sve ići po planu pa je, inače perfekcionistički zemljani znak, sada spreman pustiti da stvari idu po svome. To osobito pozitivno utječe na ljubavni život i može horoskopskom znaku donijeti neke nezaboravne susrete. Tko zna, možda će ti se velika ljubav uskoro nasmiješiti?

via GIPHY

Ovan

S povratkom ljepšeg vremena i toplijih temperatura, ovnovi također ponovno otkrivaju svoju strast. Zavodljiviji su nego ikada, dijele komplimente i osjećaju želju da konačno priznaju svoje osjećaje tajnoj ljubavi. Bit ćeš nezaustavljiva u ljubavnim sferama u sljedećih nekoliko mjeseci i već se sada lagano možeš pripremiti za uzbudljivo razdoblje.

Photo: shutterstock

Komentari 0