Love&Sex
Ljubavni život u novoj astrološkoj godini za sve horoskopske znakove

20. ožujka počinje nova astrološka godina: evo što na ljubavnom planu čeka svaki znak

  • 20. ožujka počinje astrološka nova godina
  • A s početkom proljeća bude se u nama slatki, romantični proljetni osjećaji
  • Otkrit ćemo ti što očekuje horoskopske znakove u novoj astrološkoj godini kada je ljubav u pitanju

Ako još nisi uspješno započela novu godinu u ljubavnom smislu, evo ti druge prilike. Naime, 20. ožujka je početak astrološke nove godine, a to otvara nove mogućnosti za svaki horoskopski znak. Neki će magnetno privlačiti suprotni spol, drugi flertovati do besvjesti, leptirići u trbuhu čekaju neke znakove; neki će pronaći duboku ljubav, a neki zaključiti da su sretni solo.

Ovan: akcija, akcija!

Od kraja lipnja do sredine srpnja 2022. ovnovi mogu očekivati sjajne trenutke u kojima će se osjećati lijepo, privlačno i željeno. Trebaš prihvatiti spontane pozive na izlaske i spojeve. Ako su u igri akcija i adrenalin, nemoj oklijevati, jer ovnovi su po prirodi spontani pa si „kod kuće“ kad je akcija u pitanju. 

via GIPHY

Bik: ili zauvijek ili solo

Do 10. svibnja i od 28. listopada blistava potpora sretnog planeta Jupitera pozitivno djeluje na karizmu bika. Za samce bi 2022. mogla biti ključna godina da konačno pronađu pravu vezu. Pun mjesec u znaku škorpiona (supermjesec) 16. svibnja također bi mogao ostvariti želju za velikom ljubavlju. Ako ne, bikovi mogu biti mirni: 93% bikova na portalu OkCupid vjeruje da mogu biti solo i doista sretni s tim statusom.

Blizanci: ljubav na daljinu

Ljubavna sreća pomilovat će blizance posebice u srpnju, kolovozu, listopadu i studenom. U 2022. godini će samci najvjerojatnije pronaći sreću u ljubavi na putovanju, što je idealno za ovaj nestalan horoskopski znak. A ako iskre polete na odmoru, većina blizanaca otvoreno je za vezu na daljinu pod pravim okolnostima.

Rak: ljeto je pravo vrijeme

Između 18. srpnja i 10. kolovoza rakovi bi svakako trebali držati otvorene oči, jer u to vrijeme se ljubavni planet Venera nalazi u njihovom znaku i čine se neodoljivima. Rakovi su poznati po tome što su otvoreni u pogledu svojih osjećaja - manje od dva posto rakova kaže na OkCupidu da nikada ne dijele svoje osjećaje.

via GIPHY

Lav: flertovi bez granica

Strogi Saturn će prolaziti kroz zonu veza lava tijekom cijele godine i svaki će kandidat biti testiran. Prilika za flert još ima, jer zahvaljujući Veneri u ovnu od 2. do 28. svibnja ili Veneri u lavu od 11. kolovoza do 5. rujna, lavovi će biti obožavani. Godina 2022. predstavlja lavovima priliku da eksperimentiraju s više spojeva, što im je možda novo, ali će ih ipak natjerati da žele više.

Savršen prvi korak prema podznaku Možda vas zanima Flertovanje po horoskopu: Ovako će svaki horoskopski znak napraviti savršen prvi korak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica: vodit će te intuicija

Bez obzira vodi li spoj do ozbiljne veze ili ne, djevice će se 2022. osloniti na svoju intuiciju. Sretni planet Jupiter povoljan je u ribama u prvoj polovici godine, a Venera te također prati tijekom cijele godine i donosi obećavajuće susrete. Na OkCupidu žene češće navode da imaju jaku intuiciju, a više od polovice ženskih djevica vjeruje da emocije, intuicija i instinkt najviše utječu na njihovo ponašanje (u usporedbi s 35% muškaraca djevica).

Vaga: stare rane zacjeljuju

Od svibnja pa najkasnije do listopada s Jupiterom u ovnu, stare bi rane konačno trebale biti zaliječene. To omogućuje vagama da se u potpunosti prepuste novoj ljubavi. Venera u strijelcu od 16. studenog do 10. prosinca vodi od jedne do druge ljubavne avanture.

via GIPHY

Škorpion: neodoljivo privlačni

U ožujku Merkur u prijateljskim ribama potiče duboke razgovore s potencijalnim partnerima. Na OkCupidu 97% škorpiona kaže da uživa u intenzivnim intelektualnim razgovorima, a 83% škorpiona smatra da je inteligencija seksepilnija od izgleda. Međutim, usuđuju li se škorpioni to doista pokazati? Od travnja do svibnja, zahvaljujući Veneri u ribama te od 23. listopada do 16. studenog, tajanstveni škorpioni izgledat će još privlačnije nego inače.

Strijelac: tvoja sretna godina

Osobito od lipnja do srpnja, samci strijelci doživljavat će prekrasne i bliske susrete. Ove godine sretni planet Jupiter, planetarni vladar strijelca, upravlja osnovnom energijom godine. Stoga je na strijelcima da ovu godinu učine svojom sretnom godinom u ljubavnom smislu. U 2022. je inicijativa ključna za strijelce, jer se sami moraju uhvatiti u koštac sa svojim ljubavnim životom ako žele uspjeti!

Horoskopski znakovi koji imaju najsretnije veze Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka gotovo uvijek imaju savršene ljubavne veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac: romantika je sve

Venera je u znaku Jarca od početka godine do početka ožujka. U ovoj fazi vlada romantična atmosfera koja ti pruža mnogo prekrasnih sati u zajedništvu. Romantika je za tebe alfa i omega - jarci nisu oduševljeni brzim uletima.

via GIPHY

Vodenjak: preuzimaju inicijativu

Između kraja travnja i sredine srpnja, ljubavni život samaca vodenjaka bit će potaknut laganom i ležernom energijom Venere u znaku blizanaca. Trebala bi to iskoristiti i preuzeti inicijativu. Na pitanje „Koliko obično čekaš prije nego što pozoveš novog partnera van?“, 61% vodenjaka odgovorilo je na OkCupidu da čekaju oko tjedan dana. Samo 14% zazire od preuzimanja inicijative i radije bi čekalo da ih pozove na spoj.

Ribe: stiže partner iz snova

Trnci senzualnosti osobito će procvjetati u ožujku i lipnju pa bi samci mogli susresti uzbudljiv pandan. Cijelo ljeto obećava lijepe susrete. Osobito kad je sretni planet Jupiter u ribama do svibnja, a potom od kraja listopada, mogla bi upoznati svog partnera iz snova i time veliku sreću. Na OkCupidu većina riba izjavljuje da želi da njihova sljedeća veza traje do kraja života. 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!