Love&Sex 19. veljače 2022.

Oprez: osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žele samo 'prijateljstvo s privilegijama'

Ovi horoskopski znakovi žele prijateljstvo s povlasticama
Shutterstock. Ovi horoskopski znakovi žele prijateljstvo s povlasticama
  • Veza? Ne hvala! Malo tko će to tako otvoreno reći, ali će tako ponašati
  • Ovi horoskopski znakovi traže samo prijatelje i prijateljica s određenim „privilegijama“ 
  • Naime, žele povremeni seks bez ikakvih obaveza ili obveza 

Poznato je da je prijateljstvo najbolja osnova za vezu. Ali, neki ljudi se apsolutno ne žele obvezati i stoga preferiraju neobvezujući model odnosa, takozvano „prijateljstvo s privilegijama“ ili „prijateljstvo plus“. Ne traže svoj sudbinski par već provode vrijeme zajedno kao prijatelji, ali s vremena na vrijeme imaju seks jedno s drugim, bez ikakvih obaveza ili slično. Ako nema otvorene komunikacije i pristanka obje strane na takav odnos, ovaj model je predodređen za slamanje srca. Stoga bi trebala posebno paziti na ova tri horoskopska znaka, koji uglavnom preferiraju prijateljstvo plus…

1. Strijelac

Slobodoljubivi strijelac teško ulazi u čvrstu vezu. Osim toga, rijetko pokazuje obzir prema osjećajima drugih. Neobvezujući model veze „prijateljstvo plus“ savršen je za ovaj vatreni znak. To omogućuje strijelcima da se tjelesno zbliže sa svojim partnerima bez stvaranja emocionalne veze koja bi ih učinila ranjivima.

via GIPHY

2. Vodenjak

Osobe rođene u znaku vodenjaka točno znaju kako uživati u životu. Osim toga, kao karizmatični zračni znak, imaju veliki krug prijatelja. Pa zašto ne spojiti prijateljstvo i zabavu u isto vrijeme? Za vodenjake je neovisnost ipak važnija od veze.

Ovo horoskopski znakovi uvijek se zaljube u zauzetu osobu Možda vas zanima... Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek se zaljubljuju u zauzete Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Blizanci

Blizance karakterizira njihova otvorena, komunikativna priroda, što ih čini društvenim osobama koje je baš lijepo imati za prijatelje. Međutim, nisu najprikladniji za trajno partnerstvo. Radije drže svoje veze povremenim i neobvezujućim. Sve drugo bi jednostavno bilo previše komplicirano.

via GIPHY

Komentari 0