Horoskop
Tjedni horoskop od 13. 3. do 19. 3.2023. godine

Tjedni horoskop: Emocije će mnogima otići na krivu stranu, ali tri znaka imaju razloga za zadovoljstvo

  • U sljedećih nekoliko dana će energija riba bit će još izraženija nego u posljednjih nekoliko tjedana
  • Sunce je u ribama od sredine ožujka, ali sada stvari u svoje ruke preuzima i vladar riba, Neptun
  • Promjena će se pokazati u našim postupcima i načinu na koji se želimo ostvariti 

U svakom slučaju, trenutačno se možemo voditi svojim snovima, jer Neptun i znak riba također označavaju naše unutarnje duševne svjetove i snovi imaju posebno značenje. Možda bi ovog tjedna mogla obratiti posebnu pažnju na poruke koje primaš u snovima? Dnevnik snova mogao bi biti vrijedan truda…

Tjedni horoskop od 13. 3. do 19. 3.2023. godine

U astrologiji sunce predstavlja samospoznaju, snagu volje i jaku osobnost. Trenutačno se sunce kreće kroz znak riba i u životu nalazimo ekvivalent u suosjećajnim i korisnim radnjama koje ne slijede uvijek jasna pravila. Umjesto toga, ponekad slijedimo svoju intuiciju – i naši snovi i stvari mogu sami magično doći na svoje mjesto.

Uslužnost, suosjećanje i kreativnost vrline su riba koje nas sada sve mogu pratiti. Na primjer, pomoći drugima sada znači i pomoći sebi. Konjunkcija sunca s vladarom riba, Neptunom, 16. ožujka, čak pojačava energiju riba. Posebno smo osjetljivi pa granice – pa tako i one međuljudske – postaju sve nejasnije.

Možda vas zanima Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka Miss7 Horoskop

Sada je vrijeme da se oslobodimo starih argumenata i okrivljavanja drugih kako bismo mogli napraviti puni krug i započeti novi životni ciklus. Nažalost, nesporazumi i svađe bit će nam svakodnevnica. Međutim, popuštanje nije rješenje.

Bliži se proljetni ekvinocij (20. 03. 2023.), tada sunce prelazi u znak ovna, gdje želimo donijeti nešto novo na svijet. To uspijeva tek kad završimo sa starim i pomirimo se. Svađa nam neće pomoći, pa nemoj dopustiti da te netko ili nešto isprovocira. Meditacija i bilo koja druga vrsta duhovne aktivnosti pomaže, ali i umjetnost i kreativnost, koji su također povezani sa znakom riba. Radi se o odabiru pravih – i prije svega – riječi koje neće povrijediti nikoga.

Jarac

Ljubav: Ovaj tjedan nedostaju kozmički impulsi koji bi te doista pokrenuli kako treba. Trebat će ti puno vremena za sebe i vlastite ideje. Kod parova dominira rutina. Više mašte i poneko iznenađenje dobri su za vezu. Samcima je potreban odmor u vezi. Trenutačno su manje osjetljivi na seks i erotiku.

Posao: Merkur i Saturn donose ti više motivacije za sve projekte koji će dugoročno poslužiti tvojoj karijeri. Možeš biti sigurna da ćeš dobiti priznanje te s pouzdanjem možeš nositi veću odgovornost. Povoljne prilike se javljaju kod kupovine i većih nabava svih vrsta.

Zdravlje: Uran i Neptun ti pružaju najbolju duhovnu moć. Razvijat ćeš dobru intuiciju i možeš se osloniti na svoj osjećaj. Možeš osjetiti što je dobro za tebe: uz hranu, uz sport i uz tvoj osobni način opuštanja.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Slobodne će razmaziti zvijezde i družiti se s nekim tko im se jako sviđa. Ni velika ljubav nije daleko. Parovi se osjećaju sjajno, mogu razgovarati o bilo čemu i imaju jako dobar seks.

Posao: Tvoj komunikativan i humorističan način komunikacije dobro je prihvaćen od strane tvog šefa i tima. Ljudi te sada jednostavno vole. Ipak, inzistiraj na priznanju i primjerenoj plaći za dobar rad. Mars i Jupiter pomoći će ti da ostvariš svoje ciljeve.

Zdravlje: Lako ti je učiniti svoj svakodnevni život živahnim i sigurnim. Mars i Jupiter ti daju turbo energiju. Postižeš sve što si naumila. Ipak, još uvijek imaš vremena za uživanje i opuštanje.

Ribe

Ljubav: Lajkovi, spojevi, lajkovi, spojevi i onda pokoja iskrica… to te očekuje ovaj tjedan. Ali, budi pažljiva. Seks na brzinu i na jednu noć može pokvariti cijelu stvar. Erotski Mars savjetuje ti da odvojiš više vremena kako bi dobro upoznala drugu osobu. Parovi trebaju više vremena za razgovor sa svojim partnerom. Trebaš uskladiti nekoliko sitnica.

Posao: Pojavljuju ti se vrlo dobre poslovne prilike. Doslovno privlačiš povoljne ponude i financijske prilike. Sunce i Merkur idealni su za pregovore, PR i komunikaciju. Bilo da se radi o načinu razmišljanja ili poslovnom planu: ući ćeš u srž svega.

Zdravlje: Sunce te sada izgrađuje i daje ti mentalnu snagu. Merkur također prolazi u tvom znaku i čini te mentalno budnom.

Možda vas zanima Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i zahtjevno imati horoskopsku ribu u svom životu Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Osjećat ćeš se jako dobro jer Venera jača tvoje samopouzdanje. Također ti pruža dodatnu karizmu i seksepil. Za samce vrijedi sljedeće: flertovanje i izlasci su u procvatu i brzo ćeš pronaći atraktivnog partnera za seksi igrice. U vezi si? Venera ti daje prave impulse da tvoja veza bude posebna i jedinstvena.

Posao: Dobro se slažeš s kolegama i radnom rutinom. Važnije ti je raditi u harmoničnom okruženju nego slijediti velike izazove. Venera i Jupiter pomoći će ti u stvaranju kreativnih projekata s velikom vještinom i stilom. 

Zdravlje: Venera i Jupiter u ovnu donose veliku ravnotežu koja poboljšava tvoju ravnotežu između posla i privatnog života. Pazi na sebe, opuštaj se u redovitim intervalima i svjesno jedi. Psihički ćeš biti snažna. Osjećat ćeš točno ono što je dobro za tebe. 

Bik

Ljubav: Kao slobodna si otvorena za nove kontakte i flert. Ali, to ne mijenja činjenicu da se i solo osjećaš izvrsno. Kod parova se povećava želja jedno za drugim pa ćete uživati u radostima seksualnog eksperimentiranja.

Posao: Sunce i Merkur te podržavaju pa možeš napraviti velike stvari. Ono čega se uhvatiš vrlo ćeš brzo riješiti. Kada je riječ o karijeri, istovremeno si optimistična i opuštena. Isplati se: otvaraju se prilike za napredovanje. Hvatat ćeš dobre prilike i pronalaziti unosne ponude.

Zdravlje: Tvoj barometar uspješnosti je visok i možeš više vjerovati samoj sebi. Također si disciplinirana i kloniš se slatkih iskušenja. Od 17.3. Venera ti donosi nešto dodatno u smislu ljepote i karizme.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Parovi osjećaju novu svježinu u vezi: romantična Venera i erotični Mars daju vam novu iskru. Oživjet ćete seksualni život i osigurati si više zabave u krevetu. Samci trebaju raznolikost i žele se ponovno otkriti kada je u pitanju seks.

Posao: Sada dobro znaš što želiš i za što si sposobna. Tvoje zvijezde moći nude ti podršku i zanimanje za izazovne zadatke raste iz dana u dan. Snažna si kao vođa tima i maštovita si kreativka. Što se tiče financija, isplati se stroži program štednje.

Zdravlje: Što se tiče sporta i snage tijela, stvari idu dobro. Mars te jača i povećava razinu energije. Treba ti više predanosti i sve vrste izazova. Stres se doslovno odbija od tebe i jednostavno te se trenutačno ne može zaustaviti.

Rak

Ljubav: Venera potiče od 17.3. pregršt strastvenih poriva. Intenzivni osjećaji osvježavaju vašu vezu, a seks će biti posebno ugodan. Čak i samci trebaju nekoga pa bi se moglo dogoditi da brzo završe s flertom u spavaćoj sobi. A najbolji dio je da se možda čak i zaljubiš.

Posao: Sada želiš napraviti razliku, planirati progresivno i napadati. Savršeno ćeš rješavati tehničke zadatke. Merkur i Uran donose ti briljantne ideje za rješavanje problema i za budućnost. 

Zdravlje: Sve što obećava zabavu je preporučljivo za tebe. U formi si, rješavat ćeš sve zadatke i uz to imati vremena za sport i akciju. Od 17.3. Venera ti nudi izvrsne vibracije. Tretmani ljepote i wellness djeluju brzo i omogućuju ti da zablistaš.

Možda vas zanima Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Razmazit će te Venera, glasnica ljubavi, ali i Jupiter, planet sreće. Uskoro ćeš se zaljubiti. Romantika i duboki pogledi također su u procvatu i za parove. Dat ćeš partneru do znanja koliko ti je važan i osnažuje vezu.

Posao: Velikodušno ćeš planirati. Ali, trenutačno ti se isplati obratiti pažnju na jeftine ponude i ponekad ostaviti nešto na polici u trgovini. Na poslu stvari idu dobro. Jupiter ti nudi dobre prilike pa ih hrabro iskoristi.

Zdravlje: Sada se u tebi budi znalac. Voliš dobro jesti i često žudiš za slanim ili slatkim dodatkom. Kako bi potrošila eventualni višak, jednostavno isplaniraj još nekoliko krugova trčanja.

Djevica

Ljubav: Samci su samouvjereni, ali njihova iskustva flerta mogu se opisati kao kontradiktorna. Zvijezde su izazovne pa im treba vremena da shvate jesu li zaljubljeni ili ne. Za vezu je potrebno puno razumijevanja i nježnosti. Moraš izgraditi novo povjerenje.

Posao: Timski rad te sada može prilično iscrpiti. Voliš raditi sama i treba ti više udaljenosti od nadređenih. Razmišljat ćeš inovativno i osjećati točno ono što zeitgeist zahtijeva. Nisi u potpunosti financijski zadovoljna. Merkur ti predstavlja izazov pa je bolje da smanjiš budžet.

Zdravlje: Nadmašivanje same sebe u sportu ne donosi ti puno koristi. Umjesto toga trebaju ti ciljani wellness, masaže i vrijeme za dobro raspoloženje, samo za sebe. Jako pozitivno djeluju šetnje ili planinarenje u prirodi. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vaga

Ljubav: Za parove je sada malo napeto: Svaki dan je drugačiji, jer nekad postoji harmonija, a onda ista opet nestane. Srećom, možeš popričati s partnerom i brzo izgladiti nesporazume. Samcima je potreban dugačak povodac. Radije će flertovati na internetu, ali ostat će emocionalno distancirani.

Posao: Mars te čini agresivnom. Spremna si za novi izazov i dat ćeš sve od sebe za nove zadaće. Međutim, jako ćeš inzistirati na pravdi i sklona si malo pretjerivati. 

Zdravlje: Mars jača tvoj imunološki sustav i svijest o zdravlju. Dobro jedi, uživaj u tjelovježbi i održavaj dobru ravnotežu između posla i privatnog života. Međutim, može postojati blaga sklonost prema alergijama. Tvoja koža reagira sada nešto osjetljivije i stoga joj je potrebna osobito nježna njega.

Škorpion

Ljubav: Samci su sada na osvajačkoj turneji i flertuju u svakoj prilici. Nešto se dobroga događa. Sunce i Merkur te čine komunikativnom i tako ćeš lakše sklapati prijateljstva. U međuvremenu parovi zajedno kuju planove. Ovo je faza u kojoj se jako dobro razumijete i emotivno zbližavate.

Posao: Lako ti je raditi s kolegama i klijentima. Problemi se mogu brzo riješiti i može se izgraditi novo povjerenje. Što se tiče financija, Merkur nudi vrhunske uvjete: Tvoj instinkt za cjenkanjem neće te iznevjeriti.

Zdravlje: Planet discipline Saturn pomoći će ti da se riješiš dosadnih navika i dobiješ novu lakoću. Osloni se na vitamine, kombiniranje hrane i razuman trening. Dosadni kilogrami brzo će se topiti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac

Ljubav: Venera i Jupiter naglašavaju tvoju seksi karizmu. Ako si solo, dobit ćete više lajkova kada se pojaviš na internetu. Između tebe i jednog bliskog kolege mogla bi se razviti posebno dobra kemija. Parovi pokazuju koliko mogu biti nježni i puni ljubavi. U vezama će sve biti dobro ovaj tjedan. 

Posao: Na poslu je trenutačno vrlo živo. Oslanjaš se na žestoke rasprave i ne bježiš od kontroverzi; osobito ne kada su u pitanju financije. Stvari najbolje funkcioniraju kada se baviš kreativnim projektima: Venera ti daje osjećaj za trendove.

Zdravlje: Zvijezde više ukazuju na uživanje u životu nego na sportske pothvate. Venera i Jupiter jačaju tvoj optimizam i pozitivan stav prema životu. Počasti se nečim dodatnim: bilo da se radi o dotjerivanju ili posebnoj poslastici. 

Možda vas zanima Pripadnice ova 4 horoskopska znaka rado će se udružiti sa svekrvom protiv supruga Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0