Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Djevice i škorpioni imat će najljepši Božić udvoje, a ribe i bikovi zablistat će na poslu

  • Pred nama je lijep, premda prilično stresan tjedan - što ipak nema puno veze sa zvijezdama...
  • Već više s činjenicom da dolazi Božić, što za mnoge ljude znači puno organizacije i koordinacije
  • Međutim, očekuje nas i puno zabave i druženja s dragim osobama, što će, dakako, sve uljepšati

Baš sada, kada moramo koordinirati okupljanja s prijateljima, kolegama i obitelji, komunikacijski planet Merkur je retrogradan. To je obično popraćeno odgađanjima i nesporazumima. Sada su tražene tvoje organizacijske vještine - i strpljenje!  

Tjedni horoskop od 18. do 24. prosinca 2023. godine 

U prosincu nećemo napredovati tako brzo kao što bismo željeli. Pomaže koncentrirati se na ono što je sada važno. Samo se zapitaj što je realno i izvedivo. U skladu s motom: Bolje obaviti zadano, nego odugovlačiti i tražiti savršenstvo.

Uskoro nas čeka i doček nove godine. Gledanje unatrag i povlačenje crte preko starih problema i briga, ako je moguće, sada su dobri. Svatko tko je bio zabrinut oko proslave blagdana u velikoj grupi iznenadit će se koliko mogu biti zabavna druženja s prijateljima i obitelji. Ali, budi oprezna ako dođe do žestokih rasprava. S Marsom u znaku strijelca, svi žele biti u pravu.

Jarac

Ljubav: Samci će se uživjeti u božićni duh. Uživat ćeš u posljednjim adventskim zabavama i mnogim slatkim flertovima. Venera i Jupiter pomoći će ti da zablistaš snažnije od najljepših adventskih ukrasa. Privlačit ćeš zanimljive ljude. Parovi će intenzivno uživati u intimi, erotici i svemu lijepom.

Posao: Bit će to još jedan sjajan tjedan za tebe, jer će Merkur držati kasu pod kontrolom. Imat ćeš smisla za posebne darove - čak i za sebe. Na poslu je mirno, jer Venera i Jupiter potiču prijateljski sklad i dobru suradnju.

Zdravlje: Venera budi tvoju životnu radost. Sada ćeš više uživati i intenzivnije se brinuti o sebi. Kultura, umjetnost ili jednostavno prekrasan ambijent sada posebno blagotvorno djeluju na tvoju dušu. Točno znaš kako uživati u trenutku. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Samci će uživati u mogućnosti planiranja Božića po svojoj želji. Kad ti zatreba društvo, provedi vrijeme s prijateljima. U vezi zvijezde ukazuju na lagano balansiranje. Ako svom sugovorniku daš više prostora i oslobodiš se pritiska kada je u pitanju Božić, jednostavno ćeš moći bolje uživati u zajedničkom vremenu.

Posao: Ovaj tjedan bit ćeš sklona trošiti novac na nepotrebne stvari. Manje je sada više, a pomno promišljanje i planiranje je dobro za tvoj proračun. Izbjegavaj kupovati nepotrebne božićne poklone. Ali, bilo bi dobro da do kraja godine još malo pojačaš aktivnosti na poslu. Sada imaš smisao za brza rješenja i učinkovit timski rad. 

Zdravlje: Sunce i Mars čine te izuzetno otpornom. Svoje obveze možeš rješavati s lakoćom. Svjesno ćeš se odricati stresa u slobodno vrijeme. Planiranje Božića ti neće raditi velike probleme, nego ćeš radije uživati u trenutku kod kuće.

Ribe

Ljubav: U vezi sada imaš puno razumijevanja za drugu osobu, a zajednički razgovori dobro prolaze. Venera i Jupiter osiguravaju sklad i bliskost u danima prije Božića. Samci će često biti vani i koketirati s privlačnim ljudima. Zahvaljujući Veneri, čak imaš priliku pokloniti nekome svoje srce na vrijeme za Božić.

Posao: Najbolje vibracije Merkur-Venera osiguravaju sklad na poslu pa će tvoje nadređene ili važne osobe vidjeti u tebi izvrsnu kolegicu. Čekaš neku potvrdu ili odobrenje? Mogla bi doći prije Božića. Stvari također izgledaju dobro s tvojim financijama. 

Zdravlje: Sada želiš samo uživati i nećeš dopustiti da te išta spriječi u tome. Stres i kružni trening sada mogu pričekati. Bilo bi bolje da se fino odmaraš i počastiš s još nekoliko kolačića.

Ovan

Ljubav: Sunce i Mars probudit će tvoj vatreni temperament prilikom flerta. Sada bi se to trebalo dogoditi što je brže moguće jer se želiš zaljubiti prije Božića. Leptirići u trbuhu doći će brže nego što misliš. Parovi će doživjeti ovaj adventski tjedan kao živahan, zabavan i raznolik. Badnjak će ti biti čaroban! 

Posao: Mars te motivira da radiš velike stvari. Učinit ćeš sve što treba prije Božića i onda s dobrim osjećajem započeti blagdane. Ali, budi oprezna: Merkur preporučuje da usporiš s potrošnjom. Usporedi cijene i nemoj pretjerati s božićnim darovima. 

Zdravlje: Blagdane ćeš dočekati u vrhunskoj kondiciji. Stres i vremenski pritisak odbijaju se od tebe. Sve ćeš obavljati s lakoćom i puno ćeš se zabavljati. 

5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Merkur budi tvoju želju za izlascima. Ali, zbog Venere nisu moguća isključivo pozitivna iznenađenja. Sasvim je moguće da će se tvoj božićni anđeo pokazati tek na tren. Stvari u vezama postaju napete. Budi oprezna: Kontradiktorne kozmičke vibracije mogu izazvati ozbiljne svađe, čak i prekid. 

Posao: Komunikacija je sada izvrsna i bit ćeš vrlo okretna i snalažljiva. Također ćeš imati sreće pri kupovini božićnih darova u zadnji tren. Ali, trenutačno si i prilično sklona luksuznim kupovinama, jer se želiš počastiti nečim originalnim za Božić.

Zdravlje: Trenutačno ti se samo zabavlja i teško se nosiš s disciplinom. Radije ćeš uživati u slatkim kolačićima i svim adventskim iskušenjima, nego ići na trening ili trčanje. To je u redu, osobito zato jer te Merkur čini izuzetno mentalno jakom.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Samci će se puno zabavljati i iskoristit će svaku priliku za flert. Međutim, oni u vezi mogli bi imati problema. Bit ćeš vrlo napeta, ali upravo je ta napetost ono što ti je tako privlačno. Očekuje te pravi emotivni vatromet, ali nikako nemoj pretjerati i raditi preveliki pritisak na partnera.

Posao: Bit ćeš maštovita i fleksibilna i sve će ti polaziti za rukom. Iskoristi tjedan za temeljito čišćenje stana ili kuće. Tada ćeš moći započeti božićnu sezonu s dobrim osjećajem.

Zdravlje: Napeti Mars preporučuje da ovog tjedna budeš pažljivija i distanciraš se od gužve i strke. Premda si općenito prilično optimistična, u stresnim situacijama brzo se osjećaš stjeranom u kut. Uz dobro upravljanje vremenom možeš izbjeći takve situacije.

Rak

Ljubav: Venera i Jupiter potiču tvoj seksepil. Sada si seksi, privlačna i točno znaš kako uvijek iznova zavesti i inspirirati svog partnera. Kao samac plesat ćeš na svim adventskim zabavama i držati oči otvorene. Dobra ideja, jer zvijezde otkrivaju: Moguć je vrlo poseban susret!

Posao: Nemaš problema otići se na posao neposredno prije Božića i riješiti sve zadatke sa stola. Također si dobar timski radnik i uvijek si tu kada nekome treba tvoja pomoć. Financijski si velikodušna. Priušti si malo luksuza. Uostalom, Božić je uskoro i to treba proslaviti.

Zdravlje: Dobro raspoređuješ snagu i ne pomičeš previše svoje granice tijekom vježbanja. Umjesto toga cijeniš opuštanje i uklanjaš nepotreban pritisak iz svakodnevnog života. Ali, počasti se malo više kada je u pitanju hrana, jer Venera i Jupiter čine da se osjećaš velikodušno kada je u pitanju uživanje u životu. Slatkim adventskim iskušenjima jednostavno ne možeš i ne želiš odoljeti.

Lav

Ljubav: Sunce i Mars stavljaju samce u osvajačko raspoloženje. Ali, Venera unosi komplikacije. Ponekad nećeš znati tko ti se sviđa. Ali, ionako uglavnom želiš testirati njegovu učinkovitost i ne tražiš ništa čvrsto i dugotrajno. Stvari u vezi su pomalo škakljive. Vas dvoje morate se bolje uskladiti i zajedno odlučiti kako bi zajednički Božić trebao izgledati.

Posao: Sunce i Mars potiču tvoje ambicije neposredno prije blagdana. Već planiraš sljedeću godinu i postavljaš kurs za uspješan početak 2024. Međutim, moraš biti oprezna kada je novac u pitanju. Trenutačno si vrlo osjetljiva na luksuz i modu i ne pridržavaš se uvijek ograničenja svog računa. Izlozi sad jednostavno blješte od previše obećanja.

Zdravlje: Što više sporta i akcije nudi ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Predbožićni stres ne može ti naškoditi. Umjesto toga, uživat ćeš u mogućnosti korištenja svog talenta za obavljanje više zadataka istovremeno.

Djevica

Ljubav: Zavodljiva si i točno znaš kako razmaziti osobu koju voliš. Uz svu predbožićnu užurbanost, raspoloženje zna biti napeto. Ali, ne s tobom! Venera i Jupiter imaju stabilizirajući učinak na tvoju vezu. Ako si slobodna, mogla bi susresti pravog božićnog anđela. Ta će te osoba potpuno fascinirati. Presretna si što možeš raspakirati ovaj poseban dar od zvijezda.

Posao: Zvijezde pokazuju da si pod malim pritiskom. Stres se ne može izbjeći. Međutim, Merkur i Jupiter osiguravaju da postigneš rezultate fleksibilnošću i osjećajem za financije. 

Zdravlje: Treba ti više mira i tišine usred sve vreve Adventa. Vrijeme za sebe, čitanje dobre knjige, puno spavanja i razmišljanje o životu: sve te to izgrađuje. Wellness, ugodne poslastice, poput omiljenih kolačića ili malo božićne glazbe koja će te dovesti u blagdansko raspoloženje, također će ti dobro doći. 

Vaga

Ljubav: Uživat ćeš u planiranju Božića za sebe i svoje najmilije. Raspoložena si za sve što je još zabavnije u dvoje. Ako si slobodna, iskoristi romantiku predbožićne sezone za planiranje slatkog spoja.

Posao: Sunce i Mars daju ti novi entuzijazam i puno energije na poslu. Tvoji ciljevi su jasni i uvjeravat ćeš druge u ispravnost svojih planova. Priznanje ti je osigurano, a ako malo prije Božića želiš preuzeti još veću odgovornost, možeš to učiniti. Dugoročno, tvoja će financijska situacija biti vrlo stabilna.

Zdravlje: Čak i nakon dugog dana imat ćeš želju za vježbanjem, a onda ćeš još navečer posjetiti božićni sajam. Tijekom kondicijskog treninga razvijat ćeš veliku ambiciju. Tako ćeš biti u formi i dobro pripremljena za blagdane.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Sada jednostavno blistaš! Lako ti je privući pažnju - i to ne samo na Badnjak. Samci su raspoloženi za flert i možda će se udvoje diviti božićnom drvcu. Tvoj najljepši poklon možda neće biti ispod drvca, nego pored tebe. U vezi se osjećaš voljeno i umiljata si te velikodušna.

Posao: Tvoje prodajne brojke rastu i konačno ćeš dobiti priznanje koje zaslužuješ na poslu malo prije kraja godine. Tu je i božićnica. Venera te optimalno podržava i daje ti kreativne ideje za buduće projekte. I sreću koja ti je potrebna kada kupuješ božićne poklone u zadnji tren.

Zdravlje: Unatoč svim iskušenjima Adventa, stavljaš fokus na zdrav način života. Zahvaljujući najboljim vibracijama Venera-Neptun, želiš se brinuti o sebi i fokusirati se na više dobrobiti. Osobito blagotvorno na tebe sada djeluje voda. Nakon večernje kupke još ćeš bolje spavati.

Strijelac

Ljubav: Sunce i Mars u strijelcu čine samce osobito karizmatičnima i seksi. Sada možeš flertovati, zaljubiti se i uživjeti se u božićni duh. U vezi oboje osjećate snažnu međusobnu privlačnost. Možete osvježiti svoju ljubav i uživati u erotici. Eventualni sukobi mogu se riješiti na vrijeme za Božić.

Posao: Sunce i Mars daju ti snagu potrebnu za sve što treba obaviti malo prije Božića. Ovaj tjedan karakterizira osobito dinamična nota. Uživat ćeš u timskom radu i shvatiti kako ćeš si najbolji božićni dar dati smišljanjem planova za Novu godinu.

Zdravlje: Sa Suncem i Marsom u strijelcu bit ćeš dobro raspoložena i možeš se veseliti vrhunskoj kondiciji. Božićni stres? Prepustit ćeš to drugima! Akcija i tjelovježba su dobri za tebe i razina tvoje energije raste iz dana u dan.

Znakovi koje očekuje sjajan prosinac Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imat će fantastičan prosinac, bit će im to najsretniji mjesec u godini Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0