Horoskop
Audrey Hepburn

Ova 3 horoskopska znaka najveći su spavalice zodijaka, doslovno mrze rano ustati

  • Mrziš kad rano ustaneš iz kreveta, a netko baš želi čavrljati s tobom čim ustaneš?
  • To je nemoguća misija, zar ne? Činjenica da nisi jutarnji tip može biti tvoj horoskopski znaka
  • Ova su 3 znaka najveće spavalice zodijaka

Dok neki žive pod motom „tko rano rani, dvije sreće grabi“, drugi pritisnu tipku za odgodu alarma nekoliko puta prije ustajanja. Također ne reagiraju na okolinu prije prve šalice kave. Ili dvije. Oni su ujutro mrzovoljni i jednostavno im je teško rano ustati. Ova tri horoskopska znaka najviše vole spavati. 

Bik 

Bikovima, koji su poznati po svojoj ljubavi prema udobnosti, obično treba malo više vremena da ujutro ustanu iz kreveta. Oni radije pritisnu gumb za odgodu alarma, okrenu se na drugu stranu odspavaju još jednu rundu. Ako se ovaj horoskopski znak slučajno ne naspava dobro preko tjedna, nadoknađuje to vikendom: spava do podne te uživa u prvoj kavi u krevetu.

 | Autor: Unsplash/bruce mars Unsplash/bruce mars Foto: Unsplash/bruce mars

Rak 

Osobe rođene u horoskopskom znaku raka jako su privrženi domu općenito i stoga se teško odvajaju i od udobnog kreveta. Rakovi su također skloni puno i temeljito razmišljati o brigama i eventualnim problemima prije spavanja, zbog čega im treba dugo da zaspu pa se ujutro teže dižu iz kreveta. Prije nego što popiju prvu kavu u danu bolje je ne razgovarati s njima.

Praznovjerni horoskopski znakovi Možda vas zanima Duhovi, crna mačka, petak 13.... 4 najpraznovjernija horoskopska znaka vjeruju u to Miss7 Horoskop

Ribe 

Osobe rođene u znaku riba poznate su po svojoj sanjarskoj prirodi. Nije ni čudo što se ovaj horoskopski znak teško otrgne iz zemlje snova i nerado ustaje ujutro. Osim toga, ribe jednostavno nisu jutarnji ljudi. One su noćne ptice koje radije ostaju budne kasnije, a ujutro duuuugo spavaju. 

Možda vas zanima Ova tri znaka cijeli će život biti sretna jer znaju uživati u malim stvarima Miss7 Horoskop
Photo: Everett Collection

Komentari 0