Horoskop

Žene rođene u ova 3 znaka su alfa žene: samouvjerene su, neustrašive i uvijek znaju što žele

  • Svaka je žena impresivna na svoj način, ali u svijetu astrologije postoje tri horoskopska znaka čije su pripadnice takozvane alfa žene
  • Alfa žene karakteriziraju, između ostaloga, snažne liderske kvalitete, samopouzdanje i neovisnost
  • Otkrit ćemo ti o koja je 3 horoskopska znaka riječ, te koje ih još sve karakteristike krase 

Svaki horoskopski znak odlikuje se svojim specifičnim karakteristikama i osobnošću. Tako ova tri horoskopska znaka imaju prirođene karakteristike alfa žene. One često preuzimaju dominantne uloge u društvenom, profesionalnom i osobnom kontekstu, same nepokolebljivo donose odluke i odlučno slijede svoje ciljeve.

Alfa žene čak mogu biti zastrašujuće za muškarce jer djeluju moćno i samopouzdano, prkoseći tradicionalnim rodnim ulogama u kojima se muškarce često doživljava kao dominantnije. Njihova neovisnost, asertivnost i sposobnost jasnog izražavanja mišljenja mogu se u muškom svijetu shvatiti kao prijetnja, jer se ne prilagođavaju konvencionalnim očekivanjima. Problem nije u ženi, nego u patrijarhalnim strukturama i idejama muškosti, koje snažna žena dovodi u pitanje.

 | Autor: Instagram @angelinajolie Instagram @angelinajolie Foto: Instagram @angelinajolie

Impulzivna žena ovan

Žene ovnovi su energične i impulzivne. Pune su energije, žude za avanturama i gotovo uvijek su spremne riskirati. Kao što su neustrašive u životu, neustrašive su i u ophođenju s okolinom, zbog čega se ne boje otvoreno i iskreno iznijeti svoje mišljenje drugima. Svojom izravnom prirodom često zastrašuju muškarce, a plašljiviji muškarci mogu se osjećati ugroženo kada su u njihovoj blizini. Žene ovnovi također su odlučne i vole preuzimati inicijativu, što nekim muškarcima može biti neobično.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koji se slažu sa svima, s njima su harmonija i dobra zabava zajamčeni Miss7 Horoskop

Samopouzdana žena lav

Žene rođene u horoskopskom znaku lava samouvjerene su i jednostavno time zrače. Imaju prirodnu sposobnost vođenja i uživaju biti u centru pažnje. Često su vrlo neovisne i imaju velika očekivanja,  i to ne samo od sebe, nego i od svojih partnera. Žene lavovi također imaju jasne ciljeve u životu i odlučne su u tome da ih postignu - bez obzira na cijenu. 

 | Autor: Warner Bros Warner Bros Foto: Warner Bros

Strastvena žena škorpion

Žene škorpioni su poznate po svom intenzitetu i strasti. Imaju jaku, tajanstvenu auru koja brzo uznemiri, ali i privuče muškarce. Žene škorpioni imaju prirodnu sposobnost da brzo shvate stvari i ne boje se postavljati neugodna pitanja ili otići kada se osjećaju da su izigrane. Međutim, to može učiniti nervoznima muškarce koji nisu ozbiljni u vezi s tim, jer se mogu osjećati kao da ništa ne mogu sakriti od pametnih žena škorpiona.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka su pravi gurmani, njihova ljubav prema hrani je fascinantna Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @heloise.guillet

Komentari 0