Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka su pravi gurmani, njihova ljubav prema hrani je fascinantna

  • Finu hranu vole svi, a za mnoge predstavlja iskušenje
  • Ali, ova tri horoskopska znaka imaju posebnu slabost prema kulinarskim užicima
  • Otkrit ćemo ti najveće gurmane zodijaka koji vrlo često uživaju u finim zalogajima

Kad je riječ o prehrani, općenito je najbolje pronaći neku zlatnu sredinu i jesti onoliko koliko nam je potrebno, to jest kako se najbolje osjećamo. Međutim, postoje i dvije krajnosti kada je hrana u pitanju. Dok jedni teže ka vitkoj figuri i broje kalorije u svakom obroku, drugi uživaju i ne mogu pritisnuti kočnicu kad im je nešto ukusno.

Ova tri horoskopska znaka pravi su gurmani koji jednostavno vole kulinarske užitke. Ali, svatko ima drugačije motive…

Bik – gurman u vlastitoj kuhinji

Naravno, bik se voli maziti i ukusnim jelima u restoranu. Ali, ovaj horoskopski znak još više voli biti za svojim štednjakom. Tamo si bik može dati oduška i može dati na volju mašti i kreativnosti. I, naravno, ne propušta priliku obilato kušati i uživati u čaši ili dvije vina već dok stvara najukusnija jela.

Bik se ne zadovoljava jednostavnim obrokom. Sebi i svojim najdražima želi dočarati doista veliki jelovnik koji može imati i više od pet sljedova. Ostali horoskopski znakovi već bi bili siti samo da pojedu sve delicije koje bikovi kušaju pripremajući ih. Ali, apetit ovog horoskopskog znaka je velik. Često i nakon kuhanja bik i dalje sjedi za stolom gladan, ali se dobro se zabavlja sa svojim gostima.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi i ne znaju što je slomljeno srce Miss7 Horoskop

Vaga – fokusira se na fina jela u ekskluzivnom ambijentu

Osoba rođena u znaku vage se vjerojatno neće naći u jednostavnoj gostionici. Kultivirani horoskopski znak, ljubitelj estetike, preferira otmjeni ambijent, po mogućnosti restoran sa Michelinovom preporukom ili zvjezdicom. Tamo se vaga zadubi u jelovnik. A kako se često ne može odlučiti koja od kulinarskih delicija najviše obećava, nerijetko bira najveći jelovnik.

Ovaj horoskopski znak je zahtjevan i kada je vino u pitanju te voli posezati za skupim buteljama. A kada se posluži prvo jelo, a vaga se oduševi i estetikom tanjura i ukusnim pićem, ovaj horoskopski znak ne može biti sretniji.

 | Autor: Unsplash/Jay Wennington Unsplash/Jay Wennington

Strijelac – ljubitelj velikih gozbi

Strijelac voli velike zabave i ekstravagantne gozbe. A budući da ima velik krug prijatelja, ima puno prilika za bogatu trpezu. Dok se bik ugodnije osjeća kod kuće, strijelca privlače rustikalni gradski restorani gdje uživa u večerima za bogatim stolom i u velikom društvu.

A budući da ovaj horoskopski znak ne voli samo rustikalna jela, a nije ni nesklon dobrom piću, takve večeri često završe tek kad osoblje obznani da je vrijeme za posljednju rundu.

Mjesečni horoskop Možda vas zanima Veliki horoskop za kolovoz: Ni retrogradni Merkur ne može nam pokvariti zabavu. Evo tko će najviše uživati Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @hannaschonberg

Komentari 0