Horoskop

Ova tri znaka cijeli će život biti sretna jer znaju uživati u malim stvarima

Skup auto, večera u restoranu s Michelinovim zvjezdicama ili luksuzno putovanje na drugi kraj svijeta. Pa naravno, nitko to ne bi odbio. I volimo kad si tako nešto možemo priuštiti. No problemi nastaju kad tako nečeg nema, a mi žudimo za finim stvarima, zavidimo onima koji ih imaju i osjećamo da se naša sreća vrti samo oko toga imati ili nemati nešto - ne mora to čak uvijek biti niti nešto materijalno.

S druge strane postoje ljudi kojima se srce ispuni srećom kad pogledaju ujutro kroz prozor, a vani sja sunce i prekrasan je dan. Koji su sretni jer su s prijateljima ispekli roštilj i družili se ili pogledali film od kojeg im je toplo oko srca. Sposobnost da uživaju u takozvanim malim stvarima čini ih sposobnijima za sreću i otpornijima na nedaće u životu. Jer, život se i sastoji od mali stvari i lijepih trenutaka, zar ne? Evo tko su zodijački prvaci koji doista znaju u njima uživati.

 | Autor: Unsplash / Globelet Reusable Unsplash / Globelet Reusable Foto: Unsplash / Globelet Reusable

Blizanci: nova iznenađenja svaki dan

Po prirodi znatiželjni blizanci imaju brojne hobije i zanimacije pa stoga nije čudno da im se svaki dan događaju stvari koje se svojom pozitivom upisuju na listu njihovih sretnih trenutaka. Možda na otvorenju izložbe sretnu nekoga s kim dijele iste interese i rodi se novo prijateljstvo. Ili planinareći otkriju prelijepu livadu na kojoj je upravo procvalo prvo proljetno cvijeće. Ah, kakve sreće!

 Blizanci idu kroz život otvorenih očiju i imaju dar da vide ljepotu u svakoj situaciji. Stoga nije ni čudo da ovaj zvjezdani znak ne mora štedjeti za veliku kupnju kako bi bio sretan i zadovoljan.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style

Strijelac: život je za njih jednostavno - lijep

Strijelac također voli život u svim njegovim aspektima i uvijek ima veliki krug prijatelja. Ovaj horoskopski znak ima malo razumijevanja za ljude koji smisao života vide u mukotrpnom penjanju na društvenoj ljestvici i ganjanju karijere. Strijelac više voli uživati i zadovoljan je s malim stvarima. Bit će apsolutno sretan kad s prijateljima organizira jednostavan piknik negdje u zelenilu. Na činjenicu da drugi za to vrijeme rade prekovremeno samo da bi si mogli priuštiti nešto skupo odmahuje glavom, jednostavno to ne shvaća. Strijelac uživa u trenutku i malo razmišlja o budućnosti.

 | Autor: Foto: Unsplash / Jusdevoyage

Bik – cijeni jednostavne stvari

Bik je veliki šmeker i voli guštati s ljudima koji slično razmišljaju. No kad sjedne za stol, to ne mora biti raskošan kulinarski vatromet. Bik je zadovoljan jednostavnim jelima, ali veliku vrijednost pridaje kvaliteti. On zna odakle je mrkva koju s velikom strašću pretvara u ukusnu juhu. A temeljac koji koristi za svoje veličanstvene umake ne kupuje se u trgovini. Ovaj znak je u svom elementu kada može provesti poslijepodne uz bocu dobrog vina i kuhajući jela koja njegovi gosti i on sami jako cijene. Stoga posjet otmjenom restoranu nije nužno na bikovom popisu. Moguće ih je usrećiti i jednostavnim užicima.

Koliko nam je doista potrebno slobodnog vremena Možda vas zanima Koliko sati slobodnog vremena trebamo u jednom danu kako bismo bili sretni? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash / Courtney Cook

Komentari 0