Horoskop

Božićni horoskop predviđa odlične blagdane svima, evo što čeka svaki znak

  • Božićni dani vrijeme su veselja i mira! Ali i strke, posla preko glave i manjka vremena - koji put nam se čini beznadežno sve stići, sa svima se vidjeti, smisliti savršene poklone...
  • No kakve god ti se prognoze za ove blagdane motale po glavi, zvijezde znaju kako će proći tvoj Božić
  • Božićni horoskop za 2023. provest će te kroz pluseve i minuse (ipak je Merkur trenutačno retrogradan!) i pomoći ti da provedeš lijepe i vesele dane

Zvijezde će nas potaknuti da držimo korak s blagdanskom tradicijom. Stoga pokušaj sve razgovore za vrijeme blagdana održati laganim i veselim, umjesto da se fokusiraš na teške teme. Merkur će i dalje biti retrogradan tijekom cijelog Božića, što treba uzeti u obzir. Retrogradni Merkura obično uključuje tehničke probleme, nezgode na putovanjima i pogrešnu komunikaciju. Najbolji savjet je izbjegavati kontroverzne teme za božićnom večerom, u skladu s tim isplanirati odgode putovanja i dobiti jamstva za sve tehnološke darove.

Viđanje s daljom rodbinom i povezivanje s voljenima bit će iznimno emotivni. Možda ćeš se čak iznenaditi kako ste ti i tvoji najdraži točno znali što pokloniti jedni drugima. Svakako pokušaj izbjeći svađe oko bakine božićne purice, kolača i poklona. Božićno jutro moglo bi biti ljekovito iskustvo. Emocionalno ispunjenje i mir mogli bi doći u mnogim oblicima. Možda ćeš dobiti poseban dar koji će ti dirnuti srce. Provedi božićno jutro onako kako si oduvijek sanjala.

Evo kako će planeti utjecati na tvoj horoskopski znak ovog tjedna

Ovan: "A kad ćeš se udati?" pitanje

Fokusiraj se na ono što ti je potrebno da preživiš Božić. Možda će te zabrinuti kako će teći razgovori o tvom ljubavnom životu i karijeri s određenim članovima obitelji. Razgovor o tvom statusu veze ili radnim (ne)uspjesima može biti stresan. Možda bi bilo vrijedno zamoliti članove obitelji za podršku tijekom Božića. Imati  braću i sestre, rođake ili roditelje na svojoj strani moglo bi ti pomoći da se osjećaš manje usamljenom kada dođe do ovih izazovnih razgovora.

Božićni planovi će na tvoje iznenađenje svi dobro proći. Doduše, tu i tamo još uvijek može biti manjih zastoja, osobito ako si jako osjetljiva na odnose i obveze. Nemoj ulaziti u dublje rasprave što znači da ćeš morati preusmjeriti razgovor nekoliko puta tijekom večere. Srećom, veći dio blagdana mogla bi proći neokrznuta ako ostaneš pribrana. 

 | Autor: Unsplash/Eugene Zhyvchik Unsplash/Eugene Zhyvchik

Bik: Kupuj malo, kupuj dobro

Vjeruj u svoje vještine darivanja. Tobom vlada Venera, što znači da si promišljeni, ekstravagantni darivatelj. Međutim, možda je tvoj proračun ove godine bio manji nego inače. Umjesto naglašavanja koliko si možeš priuštiti, usmjeri pažnju na osjećaj i kvalitetu svojih darova. 

Kako se svi okupljaju tijekom Božića, vjerojatno ćeš biti prilično zadovoljna koliko će svi biti zahvalni. Tvoji voljeni mogu ti čak dati komplimente. Kad se najmanje nadaš, netko od tvojih najdražih mogao bi te iznenaditi nevjerojatno promišljenim poklonom. Posao će vjerojatno biti vruća tema na božićnoj večeri. Međutim, ti bi razgovori mogli postati malo stresni ako se pojavi novac kao tema. Zauzmi neutralniji stav ako ne želiš razgovarati o svom profesionalnom i financijskom statusu. 

Blizanci: Pozivi s drugog kraja svijeta

Bit ćeš popularnija od Djeda Mraza na Božić! Ne samo da ćeš se čuti s obitelji, nego ćeš se možda čak čuti i s ljudima diljem svijeta. Stari kolege, bivši ljubavnici, daleki prijatelji i još puno njih će ti poželjeti sretan Božić. Premda će biti lijepo ponovno se povezati s toliko ljudi, mogla bi se osjećati pomalo preopterećeno. Stišaj telefon ako želiš  mirnije božićno jutro.

Možda ćeš oko božićne večere čuti nešto sočno što bi moglo potvrditi tvoje sumnje. Kada dobiješ ove informacije, možeš učiniti jednu od dvije stvari: Možeš se izravno suočiti s problemom ili ga ostaviti za neki drugi dan kako bi se usredotočila na obiteljsku zabavu. Izbor će biti tvoj! 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Rak: Božićno jutro - samo za tebe

Premda obiteljsko vrijeme i blagdanske tradicije znače puno druženja, ipak bi trebala izdvojiti nešto vremena samo za sebe. Božićno jutro bit će savršeno vrijeme, jer se možeš probuditi ranije i uživati u miru i tišini. Božićno jutro možeš provesti pišući dnevnik, meditirajući ili uživajući u šalici vrućeg kakaa. Korištenje ovog vremena za opuštanje pomoći će ti da uđeš u blagdanski duh do trenutka kada se okupi tvoja obitelj.

Oko podneva ćeš osjetiti da je pravo značenje Božića vrijeme koje možeš provesti sa svojim najdražima. Neodoljiv osjećaj ljubavi bit će prisutan dok se svi okupljaju kako bi zajedno uživali u blagdanima. Nemoj se iznenaditi ako pustiš nekoliko sretnih suza tijekom dana! Božićna će večera imati nostalgične vibracije. 

5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka Miss7 Horoskop

Lav: Božićna čuda postoje!

Očekuje te pravo božićno čudo! Počevši od ranog božićnog jutra, osjećat ćeš se kao da će ovaj blagdan imati nevjerojatno drugačiju atmosferu od prošlih Božića. Možda ćeš primiti neke neporecive znakove i signale iz svemira o tome kako bi se ovaj Božić mogao odvijati. Osjetit ćeš potrebu da se ponovno povežeš s nekim koga jako cijeniš.

Božićna čuda ni tu neće stati, jer će se poslijepodne pojaviti dublji osjećaj ljubavi i zahvalnosti. Čak i ako je tvoj Božić intimniji, osjećat ćeš se neizmjerno ispunjeno. Okruži se ljudima koje voliš i imat ćeš čarobne blagdane. Srce će ti biti puno do kraja Božića! 

Djevica: Vrijeme je da se pohvališ

Za neke Božić znači vrijeme da nadoknade sve obiteljske novosti i dramu. Ali, za tebe bi ovo moglo biti vrijeme da se pohvališ svojim postignućima. Bez obzira na sve, do sredine poslijepodneva osjećat ćeš se kao da možeš preživjeti Božić bez ikakvih problema. 

Raspoloženje će biti izvrsno, a drama će biti niska. Međutim, raspoloženje se može promijeniti do vremena večere. Dok se okupljate oko stola, članovi obitelji će te pitati o životu i karijeri. Imaj lagani ton i razgovaraj o vrhuncima svoje godine. Međutim, neki članovi obitelji mogli bi ti raditi pritisak ostatak večeri. Možda ćeš morati otići ranije nego što si očekivala ako želiš izbjeći bilo kakve stresne interakcije. 

Božićni horoskop | Autor: Unsplash/Roberto Nickson Unsplash/Roberto Nickson Božićni horoskop

Vaga: Manje prepreke ćeš zaboraviti uz dobar koktel

Očekuj da ćeš naići na neke male prepreke. Imat ćeš osjećaj da na Božić moraš biti posvuda u isto vrijeme, pa tog jutra pregledaj svoj raspored kako bi si pojednostavila svoj dan. Planiranje će ti pomoći da izbjegneš sjedenje u gužvi ili okretanje kako bi otišla kući nakon što shvatiš da si nešto zaboravila na pola puta.

Unatoč preprekama u tvojim planovima, osjećat ćeš se relativno opušteno do sredine poslijepodneva. Budući da će se svi ostali zabaviti, trebala bi si natočiti božićni koktel pa uživati u blagdanskim vibracijama! Uzbudljivi razgovori o ljubavi i poslu mogli bi nastupiti tijekom večere. Možda čak imaš divne vijesti za podijeliti, poput razgovora o novoj radnoj prilici ili otkrivanja svojih sljedećih koraka u vezi. 

Škorpion: Božić koji ćeš pamtiti

Ovo bi mogao biti Božić kojeg ćeš zauvijek pamtiti. Budi slobodno sama ujutro ili podijeli to vrijeme s nekim posebnim. Bez obzira na to što radiš ili s kim to radiš, osjećat ćeš se neizmjerno ispunjeno ako božićno jutro prilagodiš svojim željama. Uživaj u ovim trenucima prije nego što se kasnije susretneš sa svojim najmilijima.

Oko popodneva bi trebala prigrliti božićni duh, osobito ako planiraš biti sa svojim najdražima. Premda Božić može biti osjetljiv blagdan, nećeš imati razloga za brigu. Svi će biti fantastično raspoloženi dok se izražavaju iskreni osjećaji i razmjenjuju promišljeni darovi. Srce će ti biti puno nakon druženja s ljudima koje voliš. 

Strijelac: Ispod bora te čeka srodna duša

Nitko ne bi trebao biti sam na Božić. Ovisno o statusu tvoje veze, ovaj Božić može ići na dva načina: Ako si u vezi, možda ćeš se osjećati preopterećeno provodeći praznike sa svojim partnerom. Umjesto da si živčana za vrijeme blagdana, ovo bi trebala iskoristiti kao priliku za zbližavanje s partnerom. Tvoj će partner biti uz tebe ako mu to dopustiš. Ako si slobodna, možda se nadaš da će ti Djed Mraz ostaviti srodnu dušu ispod božićnog drvca. Premda može biti stresno biti solo u ovo doba godine, ne bi trebala dopustiti da te to pogodi. 

Uostalom, boravak kod kuće za praznike može biti prilika za ponovno povezivanje s nekim posebnim ili čak bivšim. Tvoji voljeni te mogu čak potaknuti da posegneš za svojim bivšim plamenom tijekom božićne večere. Prepusti se pritisku i poželi svojoj simpatiji sretan Božić! 

Jarac: Prepusti se zabavi - konačno!

Božić će biti najbolje doba godine za tebe. Kao ozbiljan zemljani znak, obično ne odstupaš od svojih uobičajenih zdravih navika i rutina. Međutim, ovaj će Božić biti iznimka! Božićni dan ne mora teći kao dobro podmazan stroj. Ako ništa drugo, Božić bi trebao biti laganini, jer je ovo vrijeme za vidjeti se sa svojim najmilijima, darovati i opustiti se.

Međutim, tvoja proširena obitelj mogla bi biti izazovna. Ali, Božić bi trebao biti zabavan, stoga se nemoj bojati prepustiti se. Uostalom, tko može odoljeti prazničnim pićima i kuhanju tvoje obitelji? I ako netko ima nešto za reći o tome što radiš, onda to zanemari. Zaslužuješ zabavan odmor, osobito ako si potrošila toliko vremena i energije stvarajući čaroliju za ostatak svoje obitelji. Sretan Božić! 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Vodenjak: Sve želje se ostvaruju

Što će te čekati pod božićnim drvcem? Sigurno si na popisu 'dobrica' Djeda Mraza , jer će ovaj Božić biti posebno bogat. Bit će znakova da će ti se želje ispuniti na Božić.

Od ranog jutra do rane večeri, darovi će teći. Količina darova možda nije bitna u ovom slučaju, budući da će kvaliteta, briga i razmišljanje biti ono što se računa. Ali, svaki će dar biti jedinstven za tebe i tvoje interese, tako da neće biti sumnje da si iskreno voljena. 

Riba

Hoćeš li biti kod kuće za praznike? Unatoč tekućim problemima s putovanjima i retrogradnim Merkurom, stići ćeš kući baš na vrijeme za Božić. Neće ti biti ništa važnije od provođenja kvalitetnog vremena sa svojom obitelji, osobito ako neki članovi obitelji stare. Premda bi moglo doći do financijskih poteškoća, to možda neće biti ni važno nakon što se okružiš ljudima koje voliš.

Bit će puno posla od ranog jutra do sredine dana. Možeš očekivati da ćeš biti zauzeta pripremanjem hrane, popravljanjem dekoracija, dočekivanjem gostiju i još puno toga. Srećom, to bi ti moglo pružiti priliku da provedeš vrijeme jedan na jedan sa svojim roditeljima, braćom i sestrama ili bakama i djedovima. Do ranih večernjih sati, ti i tvoja obitelj bit ćete ponosni na sve što si stvorila. Razgovori za vrijeme večere trebali bi dobro proći, a možda ćeš se osjećati nadahnuto da završiš noć zabavnom obiteljskom aktivnošću. 

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka očekuje najopušteniji Božić ikada Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash / Getty

Komentari 0