Horoskop
Znakovi koji poklanjaju najbolje darove

Ovi horoskopski znakovi uvijek smišljaju i poklanjaju najluksuznije božićne darove

  • OK, znamo da za Božić nisu najvažniji pokloni, ali ipak volimo dobiti, ali i pokloniti nešto lijepo 
  • Međutim, ta zadaća nije uvijek laka i mnogima od nas predstavlja stres 
  • Ali, ako si rođena pod sretnom zvijezdom, poput ova 4 horoskopska znaka, onda imaš nepogrješiv osjećaj za najbolje poklone

Osobito za Božić postaje jasnije nego ikad tko te jako dobro poznaje pa ti onda i pokloni nešto genijalno, nešto za što nisi ni znala da želiš, a opet ima onih koji radije igraju na sigurno i poklone ti klasični poklon-bon. Ne radi se uvijek samo o novcu, jer su stvari koje uključuju puno truda ili osobne veze ono što grije naša srca na Badnjak. Neki horoskopski znakovi također duboko posegnu u džep i ne štede novac ni trud kada treba učiniti svoje najdraže posebnima. Ova četiri horoskopska znaka prednjače kada su u pitanju luksuz i ekstravagancija kod darivanja. 

Rak

Mnogi su iznenađeni koliko pažljivo i brižno rak svaki put bira svoje darove. Naime, ovaj horoskopski znak točno pamti sve sitne komentare tijekom cijele godine i marljivo ih zapisuje, tako da je iznenađenje na Badnjak osobito veliko. Rak se jako trudi i oko udaljenih radnih kolega i dobrih prijatelja, jer darivanje je ovom vodenom znaku jednostavno u krvi.

 | Autor: Unsplash/Clint Patterson Unsplash/Clint Patterson Foto: Unsplash/Clint Patterson

Vodenjak

Koliko god vodenjak inače bio nestalan, možeš se osloniti na ovaj horoskopski znak kada su pokloni u pitanju, jer za njega je samo najbolje dovoljno dobro. Zračnom znaku novac tu ne igra nikakvu ulogu, jer im je važnija želja da drugima pruže posebnu radost. Vodenjaci vole poklanjati najnovije tehnološke uređaje, aktualne trendove ili personalizirane predmete koji će trajati cijeli život.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka očekuje najopušteniji Božić ikada Miss7 Horoskop

Djevica

Motiv neobičnih darova djevice je želja da se istaknu i zasjene sve druge poklone. Zato ovaj horoskopski znak dovoljno rano planira tko će što dobiti i sate i sate razmišljanja ulaže u savršeno iznenađenje koje će oduševiti osobu koja prima dar.

 | Autor: Unsplash/Kira auf der Heide Unsplash/Kira auf der Heide Foto: Unsplash/Kira auf der Heide

Vaga

Vaga je iznenađujuće na ovom popisu jer uvijek vrlo pažljivo i savjesno troši novac na sebe. Ali, kada su pokloni u pitanju, ovaj horoskopski znak ne preza od velike potrošnje jer je osmijeh koji izmami na lica svojih najdražih za vagu jednostavno neprocjenjiv.

5 znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash/Mel Poole

Komentari 0