Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam slicno iskustvu u vezi Zagrebackog autobusnog kolodvora i ne postojecih karata. Bozicno vrijeme Dogovorili smo se da cemo ici iz Zg jer ce nam biti jeftinija karta. Bus krece oko 3, no moramo u 12 pokupiti karte. Krenuli smo
... prikaži još! u 9, dosli u Zg, pokupili karte. Sati prolaze autobusa nema.. Ispitivali smo sve moguce koji tamo rade kad ce doc, a oni govore da cekamo.. kad od 2 do 6 stojis vani na hladnoci nije ti bas svejedno. Oko 6,7 smo saznali da busa nema i da sljedeci krece tek u 11 navecer.
Ista stvar sa duplom prodajom karata događa se i kod Autotransa, ljudi moraju stajati u prolazu, a i sama sam bila među tim ljudim i to me strasno naljutilo jer uvijek redovito kupujem rezervaciju unaprijed, a na kraju sam morala
... prikaži još! stajati sat i pol. A sto se tice Croatia Busa, kada je prosle subote stigao na kolodvor prenatrpan, nisu htjeli primiti u bus putnike koji su uredno unaprijed kupili karte i rezervacije za put te su imali unaprjed odredeno da sa tim busom stignuna svoje odredište. Užas