Članak
7 Komentara Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola9874

Radila na klodvoru kao student, za gore navedenu autobusnu kompaniju nemam nista lijepo za reći. Sama sam bila iznapadana i izvrijeđana radi takvih slučajeva, voljela bi opravdati svoje bivše kolegice koje rade svoj posao odgovorno i sa osmijehom na licu ... prikaži još!
  • marijo

Pozivam sve sa svojim iskustvima Croatia bus d.o.o da se pridruže stranici i ostave svoj komentar kako bi iskustva podijelili bila pozitivna ili negativna ( na žalost više je negativnih ) te utjecali na autoprijevoznika da je politika kompanije loša ... prikaži još!
  • petra36

Krajem veljače ove godine imala sam užasno iskustvo putovanja Croatia busom. Linija Zagreb-Ženeva, koju na svojoj web stranici reklamiraju kao direktnu. Negdje na pola puta dobila sam info da ipak nije direkt, ali ne znaju mi reći gdje presjedam. U ... prikaži još!
  • lola9874

Ako bus ima ajmo reći 50 sjedala, ako već imaš online prodaju i kolodvorsku logično bi bilo da prodaješ npr. 25 sjedala online 25 na kolodvoru, ali ne, njihova logika ide ovako, 25 sjedala kolodvoru i kolika god je potražnja ... prikaži još!
  • Ivy123

Meni nije toliki problem bio oko tih karata nego u vezi ne ljubaznosti vozača.Tretirati mene ili nekog kao smeće i vrijeđati i da ti dođe da plačeš. A na primjer si se veselio da vidiš nekoga. I dođe ti neko ... prikaži još!