Beauty

Želiš promijeniti boju kose? Evo koju bi trebala isprobati prema svom horoskopskom znaku

  • Tražiš inspiraciju za novu frizuru? Ovoga puta odgovor ti nude zvijezde
  • Donosimo ti listu prijedloga kreiranu prema tvom horoskopskom znaku
  • Od bakrene crvene do pastelnih tonova, zavriri i otkrij što te čeka

S dolaskom proljeća mnoge od nas vape i za promjenom frizure. Nedavno smo ti otkrili tri favorita slavnih frizera, a ovoga puta za savjet smo upitale zvijezde. Točnije rečeno, donosimo ti listu kreiranu prema tvom horoskopskom znaku. Tako u nastavku možeš saznati na kakvu bi boju mogla odlučiti ako poslušaš frizere koji su navedene primjere osmislili sukladno poznatim karakteristikama pojedinih znakova Zodijaka.

Možda vas zanima Frizer Jennifer Lopez otkriva koji je trenutno glavni trend kada je kosa u pitanju. Mi smo oduševljeni Rubrika Beauty Beauty

Ovan

Prvi vatreni znak zodijaka zaslužuje i vatrenu nijansu. Bakrene nijanse će sjajno istaknuti tvoju smjelu, ambicioznu i bistru osobnost.

Bik

Šarmantne, ljubazne i nepokolebljive pripadnice ovog znaka prilično su tradicionalne u svom pristupu ljepoti. Ipak, imaju one  i nestašnu stranu. Dip Dye, odnosno pramenovi koji djeluju kao da su umočeni u kantu s bojom, sjajna su opcija! Kada ti dosade, jednostavno možeš skratiti kosu!

Blizanac

Svestrani i znatiželjni Blizanci ne zaziru od eksperimenata pa će spremno riskirati kada je boja kose u pitanju. Pripadnicama ovog znaka poznati frizeri preporučuju da kosu prošaraju pastelnim pramenovima.

Rak

Odane i intuitivne, Račice su poznate kao najemotivnije pripadnice Zodijaka. Bogata rubin crvena nadopunjuje njihovu toplu osobnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hairrbymads

Odabrali smo po dvije najljepše frizure koje pristaju ženama u 30-ima, 40-ima i 50-ima

Lav

Lavice su čista vatra! Alfa u svakoj situaciji, ti si kraljica svog društvenog kruga. Za tebe su stvorene strastvene, svijetle i sunčane boje. Ako netko može isfurati nijansu mandarine, to ste vi.

Djevica

Pripadnice ovog znaka slove za velike perfekcionistkinje koje posebno cijene čistoću i urednost. Ne čudi stoga što su velike ljubiteljice minimalističkih bijelih prostora. A upravo u njima su poznati frizeri pronašli i inspiraciju za ledenu plavu boju koju preporučuju pripadnicama ovog znaka.

Možda vas zanima Nova tehnika bojanja kose je plastičnim pištoljem za vodu? Da, i to postoji! Rubrika Beauty Beauty

Vaga

Pripadnice ovog znaka istinske su romantičarke. Prave šarmerice i kokete trebale bi odabrati nježnu ružičastu boju jer se ona sjajno nadovezuje uz njihov karakter.

Škorpion

Moćne, nezavisne i nezaustavljive, takve su Škorpionke. Izvana možda djeluju zastrašujuće, ali to je samo dobra krinka. Nevaljala plavuša izvrsna je opcija za pripadnice ovog znaka! Sprijeda svjetlija, straga tamnija – idealna kombinacija!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BLEACH (@bleachlondon)

Strijelac

Dosada nije u njihovom riječniku! Energične i zaigrane, pripadnice ovog znaka spremne su na eksperimente. Jedna od opcija koja im se preporučuje jest ona u kojoj će kosu prošarati vibrantnim pramenovima. Njima je to ionako tek jedna u nizu frizura koje će isprobati ove godine.

Svaka peta žena želi povratak ove vintage frizure – jesi li i ti među njima?

Jarac

Jarčice, ponosite se razboritošću, praktičnošću i odlučnošću pa se crveni pramenovi koji frizeri preporučuju za vas mogu učiniti pomalo izvan vaše zone udobnosti. Ipak, vaši bliski prijatelji znaju da u sebi imate i razigranu žicu. Pokažite ju!

Vodenjak

Smjeli odabiri pripadnicama ovog znaka nisu nepoznanica jer su sklone razmišljati izvan okvira. Umjesto da jurite trendove, vjerojatnije je da ćete jednostavno ići za onim što volite. A ako ste u potrazi za novim idejama, definitivno isprobajte ljubičaste nijanse.

Ovih 5 ozbiljnih pogreška koje možeš napraviti kod frizera mogu te koštati dobre frizure

Riba

Za pripadnice ovog znaka se vjeruju kako se duševno i intuitivno povezuju se s ljudima na dubokoj razini. A frizeri su upravo u morskim dubinama pronašli inspiraciju za boju na koju se mogu odvažiti. Akvamarin je vaša opcija!

 

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0