Beauty

Nova tehnika bojanja kose je plastičnim pištoljem za vodu? Da, i to postoji!

  • Frizeri stalno pronalaze nove tehnike bojenja kose, no dječji pištolj na vodu nismo očekivali
  • Dosjetio ga se dvojac frizera bojeći kosu u duginim bojama. Tvrde da tako ostaju djeca u duši...
  • U svakom slučaju, rezultat je zanimljiv. Pitamo se koliko narudžba dobivaju za ovu tehniku?

Frizeri stalno pokušavaju otkriti nove tehnike bojanja, a ovaj par je to uspio i dobio savršen rezultat. Kat je dugo bila frizerka, a Andrew se malo prije same objave videa počeo baviti time te je tehnika bojanja kose vodenim pištoljima bila zapravo njihov prvi zajednički poduhvat bojenja kose u duginim bojama. Na pitanje zašto vodeni pištolj - rekli su da su ih odabrali kao način da izraze ono djetinje u sebi dok žive život odraslih, te da nikad nisi prestar da se igraš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Collett (@katkolors)

Možda vas zanima 'Pepeljuga blond' boja kose mogla bi obilježiti jesen, a lako ju je postići plavušama i brinetama Rubrika Beauty Beauty

Za razliku od tipične tehnike razmazivanja boje po kosi četkicom, kažu kako prskanje boja na kosu vodenim pištoljem, stvara efekt kaleidoskopa te da su se zbog toga odlučili na tu tehniku. Željeli su primijeniti boju na način koji će kosi dati veliku raznolikost te tako i vizualno puno teksture.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Collett (@katkolors)

Možda vas zanima Ove žene htjele su obojati sijedi izrast, ali frizer je imao bolji plan. Pogledaj šokantan rezultat! Rubrika Life&style Life&style

Izjavili su kako ova inovativna odražava koliko ljubavi unose u svoj posao i tek će svijetu pokazati što su u stanju stvoriti zajedno.

Photo: Shutterstock

Komentari 0