Beauty
Paulina Porizkova

Vogue ih je proglasio najboljim beauty Instagram objavama. Zasluženo su primijećene

  • Jenna Ortega posljednjih je dana jedno od najpoznatijih lica na svijetu, a sve zahvaljujući odličnoj Netflixovoj seriji 'Wednesday' u kojoj je briljirala u glavnoj ulozi
  • Njezino nešto prirodnije izdanje od onog koje smo navikli gledati našlo se među najboljim beauty Instagram trenucima prošlog tjedna koje je probrao Vogue
  • Uguralo se među odabrane i nešto fitness savjeta, ali i nešto inspirativnih objava po pitanju frizura, makeupa i modnih dodataka

Puno češće nego što uglavnom želimo priznati, društvene mreže nisu samo pažljivo na temelju algoritma odabrane sponzorske i preporučene objave, snimke influencera besprijekornih tijela i lica i kako zamišljeno gledaju u nepoznato, najčešće usred kakvog krajolika koji podsjeća na one filmove u kojima ništa osim happy enda ne dolazi u obzir, ni videa preslatkih životinjica koje ni tisuću prvi put ne možemo prestati gledati.

Društvene mreže iznjedrie i pametne savjete, inspirativne sadržaje i domišljate trikove, a nekoliko zanimljivih prošlog je tjedna uspjelo privući pažnju Voguea. Ovo su, dakle, top 10 iliti najupečatljiviji beauty Instagrami u proteklih tjedan dana, ako se njih pita! 

drogerijski tekući puder Možda vas zanima Ovo su najbolji drogerijski tekući puderi koje hvale i vizažisti i beauty urednici Rubrika Beauty Beauty

Zašto se selfie Marthe Stewart s glamuroznim uvojcima, chunky zlatnim naušnicama i napućenim usnama obojanim nude ružem našao na ovoj listi poprilično je samoobjašnjavajuće. 

Malo je koja frizura zaživjela u toj mjeri kao što su to zavjesa šiške, a nismo sigurni da ih itko nosi bolje od poznatog frizera Johnathana Van Nessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonathan Van Ness (@jvn)

Poznata body positivity aktivistica La'Tecia Thomas podsjetila nas je kako svakog dana trebamo slaviti sve žene koje žive ljepotu u svim njezinim oblicima i veličinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lateciat

Ponekad je najjednostavnija stvar dovoljna da nešto izgleda neodoljivo, kao što je to na primjer slučaj Stellinih razigranih pletenica.

Što god ova žena stavi na sebe, završi kao inspiracija milijunima drugih žena pa se nećemo iznenaditi ako i ovo sportsko i party 90's izdanje odjednom krenemo viđati posvuda.

Tracee Ellis Ross podijelila je neke korisne fitness informacije i moramo priznati da smo momentalno dobili poželjeli produžiti do teretane. 

Ako na Instagramu nečega nedostaje, onda su to bore, sijede i svi ostali znakovi starenja koje mnogi toliko silno pokušavaju sakriti. Slavni model Paulina Porizkova.

Iris Law pohvalila se svojom novom izbijeljenom pixie frizurom i izgleda sjajno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Ove se godine nosi volumen, nosi se prirodna boja kose i nose se zavjesa šiške, a Lola je ova 3 trenda spojila u jedan božanstveni look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Kirke (@lolakirke)

Slavni frizer Clayton Hawkins podijelio je fotografiju Jenne Ortege koja je, zahvaljujući liku Wednesday, postala jedna od najpopularnijih osoba na svijetu. Za razliku od lika koji ju je lansirao u zvjezdanu orbitu, Jenna je zablistala s mekim i srebrnim smoky eyeom, usnama u boji mesa i dugom, sjajnom, puštenom, čokoladno smeđom kosom.

 

 

Photo: Instagram@paulinaporizkov

Komentari 0