Beauty
drogerijski tekući puder

Ovo su najbolji drogerijski tekući puderi koje hvale i vizažisti i beauty urednici

  • Među mnoštvom različitih formula i finiša, savršeni tekući puder teško je pronaći
  • Za tekući puder često se isplati izdvojiti više jer time dobivamo i bolji proizvod, no nekoliko formula tekućih pudera iz drogerija, osim pristupačnom cijenom, izdvaja se i kvalitetom
  • L'Oréal Paris True Match i Bourjois Healthy Mix samo su neke od najboljih formula tekućih pudera koje donosimo danas

Od formule svojeg tekućeg pudera mnogi od nas očekuju mnogo, jer želimo da naš ten i lice izgledaju ujednačeno i što prirodnije. Na tekuće pudere, što potvrđuju i vizažisti, često se isplati potrošiti više, jer dobivamo bolju kvalitetu proizvoda, formule su često dugotrajnije i izgledaju prirodnije. 

drogerijski tekući puder | Autor: Instagram @milanicosmetics.adria Instagram @milanicosmetics.adria

No, i u širokoj ponudi drogerijskih tekućih pudera postoji nekoliko odabranih koje makeup profesionalci obožavaju zbog jednako dobre formule, ali i pristupačnije cijene. 

drogerijski tekući puder | Autor: Instagram @lorealparis Instagram @lorealparis

U nastavku donosimo devet najbolji drogerijskih tekućih pudera koje vrijedi isprobati. 

1. Revlon Photoready Candid Natural Finish tekući puder

Ovaj puder koriste zvijezde poput Adele, Keire Knightley i Penélope Cruz, a među vizažistima je posebno obožavana zbog svoje kvalitetne formule kojom se prekrivanje može nadograđivati, za besprijekoran, zdravi i sjajni finiš. 

drogerijski tekući puder | Autor: lookfantastic.com lookfantastic.com Revlon Photoready Candid Anti-Pollution tekući puder, (87,77 kn)

2. L'Oréal Matte Liquid Longwear tekući puder

Prvi na popisu od L'Oréalovih odličnih tekućih pudera, ovaj puder dostupan je u dva finiša, jedan je više namijenjen mat finišu, dok će drugi dati sjajniji finiš na koži. Iz ovog razloga idealan je za primjenu na svim tipovima kože, ovisno o tome imamo li masnu ii suhu kožu. Također ima mogućnost nadograđivanja prekrivanja s dodavanjem formule.

drogerijski tekući puder | Autor: dm dm L'Oréal Paris Infallible 24hr Matte Cover tekući puder, (89,90 kn)

3. Nyx Cosmetics Can't Stop Won't Stop tekući puder

Dostupan u čak 45 nijansi, ovaj hvaljeni tekući puder sadrži laganu formulu koja se osim na mješovitoj, može koristiti i na osjetljivoj koži. Formula koja se može nadograditi omogućuje postojanost pudera na koži i do 24 sata nakon nanošenja. Zbog mat finiša, preporučuje se za korištenje na masnoj koži, a nanošenje će biti najlakše uz pomoć makeup spužvice.

drogerijski tekući puder | Autor: Notino Notino NYX, Can't Stop Won't Stop tekući puder, (109,80 kn)

4. L'Oréal True Match tekući puder

Jedan od najpoznatijih L'Oréalovih proizvoda za lice, obožavaju i celebrityji poput Ashley Graham, Poppy Delevingne i Barbare Palvin, a ova blistava formula, koja ostavlja sjajni efekt i finiš savršena je za normalnu i suhu kožu, a prekrivanje se može i pojačati po želji dodavanjem više proizvoda. Mnogi je uspoređuju s Giorgio Armani Luminous Silk tekućim puderom, no s mnogo pristupačnijom cijenom. 

drogerijski tekući puder | Autor: dm dm L'Oréal Paris, True Match tekući puder, (79,90 kn)

Možda vas zanima Zašto sve više žena koristi banana puder umjesto pudera u prahu? Evo kako ga pravilno koristiti Rubrika Beauty Beauty

5. E.l.f. Cosmetics Flawless Finish tekući puder 

E.l.f. Cosmetics Flawless Finish tekući puder ima polu-mat finiš te je odličan izbor za korištenje na koži s dosta teksture, budući da svojom formulom i mogućnošću prekrivanja pomaže da koža izgleda glatko i blistavo. 

drogerijski tekući puder | Autor: Beauty Bay Beauty Bay e.l.f., Flawless Satin tekući puder, (84,95 kn)

6. Physicians Formula The Healthy Foundation tekući puder

Ovaj odličan tekući puder sadrži i SPF 20 zaštitu te brojne sastojke koji su dobri za kožu, poput hijaluronske kiseline, vitamina A, C i E, a kremasta tekstura je lagana i ugodna na koži tijekom cijelog dana. Lako se nanosi i nadograđuje.

drogerijski tekući puder | Autor: pinkpanda.hr pinkpanda.hr Physicians Formula, The Healthy Foundation SPF 20 tekući puder, (135,99 kn)

7. Milani Conceal + Perfect 2-in-1 tekući puder 

Korektor i puder u jednom proizvodu je formula koja se može pronaći u Milanijevom Conceal + Perfect 2-in-1 puderu. Visoko prekrivanje sakrit će sve nepravilnosti na koži, poput podočnjaka i crvenila, a inovativna formula prikladna je za korištenje na svim tipovima kože.

drogerijski tekući puder | Autor: dm dm Milani, Conceal + Perfect 2-in-1 tekući puder, 149,90 kn)

8. Revlon ColorStay Makeup za normalnu/suhu kožu

Ova već kultna formula iz Revlona također dolazi u dva različita finiša, namijenjena za normalnu/suhu ili mješovitu/masnu kožu. Dugotrajnost i kvaliteta formule omogućuju postojanost pudera tijekom cijelog dana, a formula sadrži i SPF 20 zaštitu. Prekrivanje se lako može nadograditi dodavanjem više proizvoda na mjestima gdje je posebno potrebno.

drogerijski tekući puder | Autor: Douglas Douglas Revlon ColorStay Makeup tekući puder, (sad 59,90 kn)

9. Bourjois Clean & Vegan Healthy Mix tekući puder

Najnovija formula među ovim tekućim puderima, Bourjois Clean & Vegan Healthy Mix tekući puder, nova je i poboljšana verzija poznatog i hvaljenog Healthy Mix Clean tekućeg pudera. Nova veganska i čista formula, s 85% sastojaka prirodnog podrijetla i s antioksidativnim kompleksom vitamina C, E i B5, pruža i do 24 sata hidratacije kože i dobru razinu prekrivanja. Zamagljuje nesavršenosti i daje blistav finiš na koži te je idealan za korištenje na koži sklonoj nepravilnostima, na suhoj koži te zreloj koži s vidljivim znakovima umora. Koža će tijekom nošenja biti blistava i prirodnog sjaja.

drogerijski tekući puder | Autor: dm dm Bourjois, Clean & Vegan Healthy Mix tekući puder, (99,90 kn)

Možda vas zanima Tamnocrveni ruž je zimski klasik. Donosimo 11 ideja kako ga uklopiti u makeup Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @lorealparis

Komentari 0