Beauty

Video: Brčići i dlačice na bradi? Ovaj domaći miks pomoći će ti protiv neželjenih dlačica na licu

  • Boriš se s tvrdoglavim i ružnim dlačicama na licu?
  • Ne moraš se bojati – ovo domaće sredstvo sigurno će ti pomoći!
  • Pogledaj video i bit će ti jasno kako to funkcionira

Nitko ne želi dlačice na bradi i nausnici, ali to područje lica je vrlo osjetljivo i potrebne su vrlo nježne metode kako bi se izbjegla nadraženost lica. Stoga donosimo jednostavan recept za sredstvo od tri različita domaća sastojka s kojim ćeš se ubuduće sama moći riješiti dlačica s lica.

Možda vas zanima 6 mogućih razloga zašto ti tako uporno rastu dlačice na bradi Rubrika Life&style Life&style

Za pastu ti najprije treba med. Naime, med je bogat brojnim antioksidansima i vitaminima te je prirodno čudotvorno sredstvo. Drugi sastojak je zob – regulira pH-vrijednost kože te otklanja odumrle stanice kože. Osim toga, koristi se i limun – posvjetljuje kožu te koči rast dlačica.

Doziranje:

• 2 žlice čistog pčelinjeg meda

• 2 žlice soka od limuna

• 1 žlica bio zobenih pahuljica

Priprema i korištenje

Pomiješaj sve sastojke dok ne nastane ljepljiva pasta. Nanesi pastu na pogođena mjesta na licu te umasiraj laganim kružnim pokretima. Pri tome trljaj nasuprot smjera rasta dlačica kako bi ih kompletno uklonila. Na kraju otkloni ostatke mješavine s vodom te nanesi hidratantnu kremu na mjesta koja si tretirala.

Savjet: kako bi postigla optimalni cilj, trebaš sve ponoviti dva do tri puta tjedno i već za mjesec dana ćeš vidjeti rezultate.

Pogledaj video: 

Možda vas zanima Izbijaju ti prištići i crvenilo nakon depilacije? Spriječi to uz ovih par trikova Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0