Beauty

Jesi li znala da postoji čak 5 vrsta bikini depilacije? Evo koja je za tebe

Depilacija zna biti zastrašujuća, pogotovo kad treba odabrati određeni stil frizure "tamo dolje" - koji je tvoj?

Znanje je moć. I baš zato je važno dobro se informirati o svim opcijama bikini depilacije. Sve smo upoznate s klasičnom brazilskom, ali osim ove, postoji još nekoliko vrsta za koje možda ni nisi čula. Sljedeći put kad se odlučiš na novu frizuru tamo dolje, možda odabereš i neku od ovih 5 opcija za koje do sada nisi ni znala...

Klasična depilacija bikini zone

Bikini depilacija podrazumijeva uklanjanje dlačica koje su vidljive izvan bikini lije, odnosno kako volimo reći - izviru van gaćica. Ostatak dlačica može se oblikovati u crtu, trokut ili nešto treće. Ako nikada nisi bila na bikini depilaciji, predlažemo da započneš s ovime.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Mini brazilska

Mini brazilska uključuje uklanjanje kompletno svih dlačica sprijeda. Nećemo te lagati, prvi put je dosta bolan, ali svaki sljedeći koža se navikava, a dlačice postaju sve rjeđe zbog čega je i depilacija lakše podnošljiva. 

Kompletna brazilska

Kompletna brazilska je jako slična mini brazilskoj, osim što se u ovom slučaju depilira i pozadina. Nadamo se da nisi sramežljiva, jer u ovom slučaju tvoja kozmetičarka će vidjeti baš sve...

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Brazilska Plus

Ako ne voliš svoj "puteljak" na trbuhu, traži brazilsku Plus. Ona uključuje kompletnu brazilsku plus one dlačice na trbuhu koje izgledaju kao puteljak prema dolje...

Južna brazilska

Kompletna brazilska? Da. I kad si već tu, uključi i noge u depilaciju. Da, možeš dobiti tretman 2-u-1 i provesti cijeli godišnji odmor bez razmišljanja o brijanju i neželjenim dlačicama! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Moja redovito brije pičkine dlake jer me izluđuju dok ližem a osobito ako ih stalno moram vaditi iz usta. Primjetio sam i da se kako kažu u Dalmacij pička "manje čuje" od kada je brije !!