Beauty
Victoria Beckham Beauty parfemi

Victoria Beckham Beauty izdao je prva tri parfema, a svaki je vezan uz jednu Victorijinu uspomenu i fazu života

  • Celebrity beauty brendova svakim danom ima sve više, posebno kad je riječ o njezi kože i makeupu, no parfemi su proizvod koji ima mnogo dugotrajniju povezanost sa slavnim osobama
  • Sad se toj celebrity listi pridružila i Victoria Beckham, s tri nova mirisa unutar Victoria Beckham Beauty
  • Tri parfema posebna su zbog značenja koja donose, budući da je svaki od njih povezan s djelićem života i uspomenama Victorije Beckham pretočenim u mirise

Victoria Beckham Beauty proširio je svoju luksuznu ponudu beauty proizvoda trima novim mirisima. Victoria Beckham tako se pridružila dugoj listi slavnih osoba koje su na tržište izbacile svoje parfeme, a baš kao i kvalitetni i sofisticirani makeup proizvodi iz Victoria Beckham Beauty kolekcije, tri nova parfema također imaju posebnu i zanimljivu priču.

Victoria Beckham kroz tri je mirisa odlučila prenijeti atmosferu i iskustvo svojih osobnih, ali i univerzalnih sjećanja i poveznica te svaki miris predstavlja njeno vlastito prisjećanje određenog vremena, mjesta i iskustava.

Novi parfemi dolaze u unisex sofisticiranim verzijama koje odražavaju faze Victorijinog života te paralele s pop kulturom: Portofino ’97 romantičan je miris koji predstavlja njeno prvo romantično putovanje sa suprugom Davidom, Suite 302 elegantan je miris inspiriran posebnim vikendima u Parizu, dok je San Ysidro Drive opojne arome s utjecajem Kalifornije.

Victoria Beckham Beauty parfemi | Autor: victoriabeckhambeauty.com victoriabeckhambeauty.com Foto: victoriabeckhambeauty.com. Portofino '97, 50 ml (200,00 eur) Victoria Beckham Beauty parfemi | Autor: victoriabeckhambeauty.com victoriabeckhambeauty.com Foto: victoriabeckhambeauty.com. Suite 302, 50 ml, (200,00 eur)

Kraljica Elizabeta II Možda vas zanima Britanska kraljica Elizabeta obožavala je ovaj popularni parfem jednako kao i mi ostali Rubrika Beauty Beauty Victoria Beckham Beauty parfemi | Autor: victoriabeckhambeauty.com victoriabeckhambeauty.com Foto: victoriabeckhambeauty.com. San Ysidro Drive, 50 ml, (200,00 eur), 100 ml, (290,00 eur)

Victoria Beckham pri stvaranju mirisa surađivala je s vrhunskim parfumerom Jeromeom Epinetteom, koji je već surađivao na stvaranju mirisa za Atelier Cologne, Byredo i Ellis Brooklyn.

Victoria je opisala i kako postoji razlika među njenim parfemima koje bira za dnevne i večernje prigode pa tako trenutno najviše nosi miris San Ysidro Drive, posebno tijekom dana, za večer više Suite 302, dok joj je Portofino ’97 bio najdraži u ljetnim danima.

U skladu s brendom Victorije Beckham, kao i Victoria Beckham Beauty, pakiranje parfema je neodoljivo chic, sa zlatnim naglascima te predivnim mirisima u bočicama.

Victoria Beckham Beauty parfemi | Autor: victoriabeckhambeauty.com victoriabeckhambeauty.com Foto: victoriabeckhambeauty.com. Discovery Set, (30,00 eur)

Tri mirisa dostupna su u bočicama od 50 i 100 ml, po cijenama od 200, odnosno 290 eura, a na victoriabeckhambeauty.com može se pronaći I Discovery Set koji uključuje Portofino ’97, Suite 302 i San Ysidro Drive u mini pakiranju od 2 ml, savršenom za isprobavanje i pronalaženje najdražeg mirisa te putovanje!

Možda vas zanima 15 najboljih parfema koji mirišu tako slatko i chic da se moramo u njih zaljubiti Rubrika Beauty Beauty
Photo: victoriabeckhambeauty.com

Komentari 0