Stars

Što je stil! Victoria Beckham nosi malu crnu haljinu i kad ide skijati na vodi!

Kao to već tradicionalno biva ljeti, zvijezde na Instagramu objavljuju fotografije s odmora, a nama rastu zazubice od svih tih krasnih mjesta na kojima provode vrijeme, od luksuznih resorta u Meksiku, do jahti usidrenih ispred Amalfija. Victoria i ostatak obitelji Beckham, barem većinea njih, također su se družili na obiteljskom odmoru i to u Kanadi.

 | Autor: instagram@victoriabeckham instagram@victoriabeckham

Dok su uživali u čistom zraku i slikovitom pogledu na jezero Muskoka, Beckhamovi su se okušali i u vodenim sportovima, a Victoria je na Instagramu podijelila snimke svojih egzibicija sa skijanja na vodi. Dizajnerica ipak za jurnjavu jezerom nije odjenula neoprensko odijelo - umjesto toga nosila je, doduše sportsku verziju, ali ipak malu crnu haljinu. Victoria je izgled upotpunila crnom bejzbol kapom i velikim sunčanim naočalama njezinog modnog brenda Victoria Beckham. 

Mala crna haljina oduvijek je bila ključni komad njezinog modnog repertoara. Naravno, tijekom godina mijenjao se kroj, u skladu sa Victorijimom estetikom pa su tako haljine išle od odvažnih do elegantnijih modela kasnije. U danima sa Spice Girls, pop zvijezda je uzdrmala svijet malim minimalističkim crnim haljinama (nije bez razloga dobila nadimak Posh Spice), a najupečatljivija bila je ona u hit filmu Spice World iz 1997. godine.

U vremenskom skoku do 2022., kada je Victoria predstavila liniju svog brenda VB Body iz prošlosti je u novo doba prenijela kolekciju malih crnih haljina koje podsjećaju na stil koji ju je proslavio.

Možda vas zanima Kao golupčići: Izgleda su su Victoria i David Beckham još uvijek zaljubljeni. Nakon toliko godina. I svega... Rubrika Stars Stars

Pokojni Karl Lagerfeld jednom je rekao: "U maloj crnoj haljini nitko nikada nije ni previše, niti premalo dotjeran." Pa je tako i Victorijima najnovija haljina, iako izrađena od materijala za sportove na vodi i prikladna za izlet na jezero, i dalje chic. Kao što se i očekuje od Vicky i kao što je Lagerfeld i rekao. Iako je ovaj put Victoria bila više Sporty nego Posh Spice.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0