Stars

Kao golupčići: Izgleda su su Victoria i David Beckham još uvijek zaljubljeni. Nakon toliko godina. I svega...

  • Victoria i David Beckham kao da su više vidjeli jedno drugo, a manje neobičnu modnu reviji brenda Jacquemus 
  • Elegantni par prisustvovao reviji 'Le Chouchou' pokraj dvorca Versailles koja se gledala iz čamca na jezeru - je li ih romantično okruženje inspiriralo za poljupce i zagrljaje?
  • Sličilo je to na plovidbu čamcem mladog zaljubljenog para...

Revija "Le Chouchou" brenda Jacquemus u Chateau de Versaillesu bila je osebujno događanje koje su uzvanici, uključujući poznate modele Kendall Jenner i Gigi Hadid, pratili iz drvenih čamaca na jezeru dok su manekenke defilirale obalom koja je poslužila kao pista. Pa su se tako i Victoria i David Beckham smjestili u čamčić što se uskoro pretvorilo u romantično krstarenje. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Par je plovio jezerom u čamcu na vesla, on je podigao bijeli suncobran kako bi ih zaštitio od sunca, a plovidba se pretvorila u mali romantični spoj, i to, očigledno, vrlo zaljubljenog para... Mazili su se, držali za ruke, grlili, izmjenjivali slatke osmijehe... A palo je i nekoliko vrlo intimnih poljubaca. Ne kažemo da su navalili jedno na drugo kao da su sami na svijetu, ali Davidov nježan poljubac u Victorijino rame doista otkriva bliskost i ljubav. Nakon 22 godine braka... I svega što je par u međuvremenu proživio. Naravno, mislimo na Davidovu aferu s osobnom asistenticom Rebeccom Loos. No to je odavno oprošteno i zaboravljeno.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nezamjećeni (osim poljubaca) nisu bili niti njihovi outfiti. Modna dizajnerica nosila je svijetloružičastu asimetričnu haljinu s lepršavim asimetričnim rubom i otmjenim naramenicama, te golemim naboranim cvijetom koji je ukrašavao njezin desni bok. Lagan i prozračan, bio je idealan izbor za kasni lipanj u Francuskoj.

Bivši nogometaš došao u lanenom odijelu svijetlo smeđe boje ispod kojeg su se nazirale njegove poznate tetovaže. Ona je imala i za sebe prepoznatljivu obuću, čizmice s otvorenim prstima od trapera, naravno njezinog Victoria Beckham brensa, a on smeđe, otvorene sandale. Victoria uvijek stavlja stil ispred udobnosti...

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

"Čestitamo Simonu @Jacquemusu na prekrasnoj kolekciji i hvala ti što si nas uključio u svoj poseban dan 🇫🇷 xx @davidbeckham", napisala je Victoria na Instagramu. Inače, prošlog je tjedna Victoria, zajedno s njihovo četvero djece kćeri Harper (11) i sinovima Cruzom (18), Romeom (20) i Brooklynom (24) proslavila Dan očeva slatkim Instagram poklonom koji je podijeljen povodom praznika. "Ti si stvarno naše 'sve'", napisala je. "Toliko te volimo."

 

 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0