Beauty

Trend u bojanju kose - boja kuhanog vina!

Čaša kuhanog crnog vina, s neizostavnim klinčićem i koricom naranče omiljeni je zimski napitak. Ipak, sada tu boju radijo nosimo na - kosi!

Čim se temperature spuste, čak i nesvjesno radije odabiremo tople boje za kosu. Vruća čokolada je već klasik, a nisu nam strane niti sve nijanse crvene. Zato je ove sezone toliko popularna nijansa kuhanog vina na kosi. Instantno nas podsjeća na kamin, zagrljaj voljene osobe i miris bora.

 

A post shared by EVVEMI (@evvemi) on

Kosa kuhanog vina u istom trenu zvuči tako slasno, ali i stylish. Ako se dobro sljubi s podtonovima, ova boja jednako dobro stoji i tamnoputim ženama, ali i svima koji imaju jako svijetli ton. Odlično izgleda kada se ova boja kose kombinira s jako tamnim ružom. Time s lakoćom postaješ prava zimska princeza!

Možda vas zanima Imamo novu trendi boju kose koja će ti ugrijati zimu! Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by Desiree Henderson (@desiree_styles) on

Ako se možemo prisjetiti, ova boja kose bila je jako popularna krajem devedesetih kada su je popularizirale članice girl bandova, a nešto prije njih i Claire Danes u seriji "I to mi je neki život". Ipak, koliko god bile nostalgične za devedesetima, sada ova boja nije rezervirana za zagrižene punkerice, nego za velik opseg stilova, što dokazuju ovi lookovi s Instagrama!

Možda vas zanima Ovo je trenutačno najpopularniji tip šiški Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0