Beauty

Ovo je trenutačno najpopularniji tip šiški

Kiša, snijeg i vlaga u kosi zvuče kao prava zimska noćna mora za našu frizuru. Ali, ako baš nikako ne možeš bez šiški po zimi, ovo je trend koji ne prolazi, a i stoji većini žena

Curtain ili zavjesa šiške već neko vrijeme ne silaze  trona najpopularnijeg načina šišanja šiški. Možda ti je prva asocijacija prekasna Bridget Bardot ili su ti uzori it cure današnjice poput Alexe Chung i Suki Waterhouse, no jedno je sigurno - ovo su šiške koje dobro stoje na gotovo svakom obliku lica!

 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Također, zavjesa tip šiški je trenutno jako popularan na društvenim mrežama i najtraženiji je pojam u svijetu frizura na Pinterestu. Koja je fora s ovim šiškama? Lakše se održavaju od tipičnih ravnih šiški. Poanta je da uvijek izgledaju malo nestašno, nesavršeno pa nema svakodnevnog istezanja četkom i sl. i daju neki francuski vibe.

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Uz to, bolje izgledaju "dan poslije" nego odmah nakon feniranja, a i postoji niz proizvoda uz koje ovakve šiške mogu zablistati. Iako je prošlo ljeto, zavjesa šiške se mogu stilizirati uz pomoću sprejeva koji daju teksturu ljetne kose. 

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Možda vas zanima Kopiraj trik - šiške za jednu večer! Rubrika Beauty Beauty

Još jedna dobra stvar kod ovog tipa šišaka je da se manje maste i prljaju jer je većina kose na tjemenu i sa strane, a ne direktno na čelu. Dobro stoje i ženama s izrazito visokim čelom, ali i onima koje baš i nemaju čelo...

 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) on

Možda vas zanima Kakve šiške najbolje odgovaraju tvom obliku lica Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by Elanna McGowan (@ellepearls) on

 

 

 

A post shared by Stefanie Carlson (@stefcarlson) on

 

 

 

A post shared by Nic Sams (@nichole_sams) on

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0