Beauty

Kopiraj trik - šiške za jednu večer!

S ovim cool trikom nećeš se morati odreći ni jednog dugačkog pramena kose; lažne šiške su super jednostavan način totalno promjeniš frizuru na jednu večer

Otkad je Kendall Jenner isfurala punđicu s fake šiškama na dodjeli Američkih glazbenih nagrada 2015., ovu frizuru su svi htjeli skinuti! Isprva smo zaista pomislili da se ošišala, ali onda je njena stilistica za kosu otkrila kako je zapravo riječ o samo pametno izvedenoj fori s kosom. Naime, u ovom slučaju vrhovi kose postaju šiške! S tom frizurom Kendall je istovremeno izgledala vrlo mladenački, svježe, ali i seksi jer prije svega djeluje nonšalantno. 

Od tada, ovaj cool friz postao je popularna dnevna i večernja opcija mnogih djevojaka, prvenstveno zahvaljujući beauty vlogericama koje su se uhvatile posla i same otkrile kako pravilno postaviti vrhove dašto uvjerljivije glume šiške. Još uvijek je nisi isprobala? Mogla bi! Donosimo ti predobar tutorijal koji u detaljnim koracima objašnjava kako skinuti look. Bitno je napomenuti kako bi bilo odlično da imaš njegovane vrhove jer će tako tvoje fake šiške izgledati najuvjerljivije - pretpostavljaš, ispucani vrhovi teži su za ukrotiti i ostavljat će dojam neurednosti što, vjerujemo, želiš izbjeći. Tutorijal te čeka u nastavku.

 

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0