Beauty

Imamo novu trendi boju kose koja će ti ugrijati zimu!

Već smo shvatili kako se ove sezone nose nijanse povezane s hranom - ali izgleda da taj trend neće uskoro prestati. Još jedna lijepa, topla i itekako privlačna nijansa našla se na meniju!

Nakon Cream Sode i Root Beer kose, novi trend je Sweet Mango! Radi se o specifičnom tonu narančaste boje kojega na prvu nije tako lako oponašati. Naime, frizerka Kelly Massias inspiraciju je pronašla u sušenom mangu, pa zatim izmiješala nijansu boje za kosu koja mu je bila savršen duplić. Na kosi ova nijansa izgleda totalno neočekivano; moramo priznati da je dovoljno nenametljiva da bi djelovala prirodno, a istovremeno je toliko odvažna da bismo je stavili i u grupu tzv. "rainbow" boja u kosi. 

Možda vas zanima 5 boja za kosu koje se nose ove sezone Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: miss7 miss7 Kako je dobiti? Massias je izjavila kako je na plavu kosu svoje klijentice stavila toner u boji marelice i pomiješala ga s malo tonera u nijansi "latte", čime je dobila ovaj prekrasan prošarani i vrlo živvahan dojam. Upravo se ova boja sugerira plavušama kojima je plava kosa malo dosadila i žele u izgledu dozu zabave. Još jedan plus? Činjenica da je ova frizura rađena tonerima garantira tek privremenu frizuru, što znači da ćeš već za tri tjedna opet biti plava, a kosa ti neće biti oštećena. 

S druge strane, brinetama predlažemo da postanu plavuše - jer onda je vrlo lako privremeno dobiti bilo koju boju kose, poput "strawberry blonde"!

Možda vas zanima "Postala sam plavuša i... zabava je počela!" Rubrika Beauty Beauty
Photo: miss7

Komentari 0