Beauty

Top 5 proizvoda za njegu lica domaćih beauty brendova koje uistinu vrijedi isprobati ako još niste

Hrvatska nije poznata samo po zadivljujućim prirodnim krajolicima, bogatoj kulturnoj baštini i ukusnoj kuhinji, već i po rastućoj industriji ljepote koja nudi visokokvalitetne i inovativne proizvode za njegu kože. U beauty svijetu, neki domaći skincare brendovi pravi su dragulji, a možda s njima mnogi još nisu toliko upoznati kao s nekim svjetskim brendovima. U svojim ponudama imaju cijeli niz iznimno proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe kože i nude vrhunske rezultate. Bilo da tražimo nježan proizvod za čišćenje lica, snažan serum, hranjivu kremu ili piling, možemo ga pronaći među hrvatskim beauty brendovima koji često koriste lokalne sastojke, ekološka pakiranja i vrhunsku tehnologiju prilikom kreiranja svojih formula. Danas predstavljamo top 5 bestselling proizvoda za njegu kože domaćih brendova koji zaslužuju mjesto u svačijoj svakodnevnoj skincare rutini. 

Možda vas zanima Ovo je hit drogerijska krema za lice od koje će ten doslovno zablistati nakon plaže Rubrika Beauty Beauty

Skintegra Clarion serum 

 | Autor: Foto: Skintegra

Skintegra je brend koji se fokusira na minimalističke i učinkovite formule, a jedan od njihovih bestsellera je upravo Clarion serum. Za sve one s masnom kožom ili kožom sklonoj aknama, Skintegra Clarion je savršeni serum koji se na lice nanosi prije spavanja. Sadrži 4% glikolne kiseline i 2% salicilne kiseline za dubinsko čišćenje pora, poboljšanje teksture kože te smanjenje pojave mrlja. Također, ovaj serum sadrži ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt korijena sladića i pantenol za umirivanje i hidrataciju kože. Ima pH 3,3, što osigurava optimalan piling bez iritacije. Može se koristiti kao serum ili kao maska (ako ga se drži na licu 10-15 minuta te se potom ispere), ovisno o toleranciji kože.

L'ADRIA Regenerative cream

 | Autor: Foto: L'ADRIA

L’ADRIA je brend koji koristi snagu Jadranskog mora, jednog od najčišćih mora na svijetu, za stvaranje prirodnih proizvoda za njegu kože u najljepšim pakiranjima. L’ADRIA Regenerative cream njihova je najprodavanija dnevna krema koja djeluje protiv finih linija i bora, crvenila te suhoće. Sadrži morske alge i kolagen iz Jadranskog mora koji koži pružaju ljepotu iz morskih dubina. Također sadrži adenozin, prirodni sastojak koji potiče sintezu kolagena i poboljšava elastičnost kože. Ova krema je bez mirisa i prikladna za sve tipove kože, uključujući i onu najosjetljiviju.

Možda vas zanima Ovaj serum će s lakoćom izbrisati sve mrlje i ožiljke od akni s kože lica, rezultati već nakon dva tjedna Rubrika Beauty Beauty

OPS BIOTICS+ vitamin C serum

 | Autor: Foto: OPS BIOTICS+

Vitamin C je jedan od najsnažnijih antioksidansa. On štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, čini ten blistavijim, uklanja mrlje, pruža hidrataciju i smanjuje pojavu znakova starenja. Međutim, nisu svi proizvodi s vitaminom C jednaki. OPS BIOTICS+ je brend koji koristi vitamin C iz ploda šipka, koji ima cijeli spektar komponenti vitamina C koji pojačavaju njegovu učinkovitost. OPS BIOTICS+ vitamin C serum također sadrži niacinamid, astaksantin, tokoferol, MSM, hijaluronsku kiselinu, pantenol i druge korisne hranjive sastojke koji ovaj serum čine pravom vitaminskom bombom za kožu.

‘ard natural cosmetics gel za umivanje s kamilicom

 | Autor: Foto: 'ard natural cosmetics

‘ard natural cosmetics kreira proizvode na bazi hidrolata (cvijetne vodice) i eteričnog ulja rimske kamilice te hladno prešanog ulja makadamije, koji koži daju osjećaj dugotrajne mekoće i baršunast izgled. Gel za umivanje i skidanje šminke s kamilicom ovog brenda neće isušiti niti iritirati kožu. Zbog visoke koncentracije hidrolata rimske kamilice, koji ima protuupalno djelovanje, pogodan je za odstranjivanje šminke i s očiju, bez osjećaja peckanja. Crvene alge u sastavu ove umivalice povećavaju elastičnost kože te štite od vanjskih utjecaja, dok aloe vera potiče regeneraciju i obnovu kože te pojačava prirodnu vlažnost. Predviđena je za svakodnevnu upotrebu i njegu svih tipova kože uključujući kože sklone iritacijama, suhoći i crvenilu te mješovite i masne kože sklone prištićima i aknama. Dovoljno je da se jedan do dva potiska ‘ard gela nanesu na mokro lice te kružnim pokretima očiste šminka i druge nečistoće.

Možda vas zanima Dermatolozi ne mogu dovoljno preporučiti ovaj podcijenjeni sastojak za njegu kože - evo zašto Rubrika Beauty Beauty

Uchka cosmetics nourishing serum

 | Autor: Foto: uchka

Uchka je brend koji koristi ručno pripravljene ekstrakte samoniklog bilja iz Istre, regije poznate po biološkoj raznolikosti. Nourishing serum brenda uchka luksuzna je mješavina devet hladno prešanih ulja obogaćenih s osam biljnih ekstrakata. Svaka kap ovog koncentriranog seruma obnavlja kožu, oživljava umoran ten i pruža mu prijeko potreban sjaj. Serum sadrži ulje sjemenki grožđa, šipka, ulje lješnjaka, brokule, chia sjemenki, sjemenki baobaba, crnog ribiza, pšeničnih klica, pasjeg trna, skvalan, bisabolol i brojne druge sastojke. Nourishing serum pruža snažnu antioksidacijsku zaštitu, povećava hidrataciju, obnavlja i energizira kožu, čini ten blistavijim te briše mrlje od akni ili sunca.

Photo: Instagram @isabellath

Komentari 0