Beauty
Izabel Kovačić

Tako nam se sviđa nježni, ljetni make up Izabel Kovačić i Vanje Modrić na zajedničkoj fotografiji

  • Na ljetnim vrućinama većina šminke ne zadržava se dugo na licu pa posebno volimo minimalan i svježi make up
  • Upravo takav, savršeno blagi ljetni make up primjetili smo na Vanji Modrić i Izabel Kovačić
  • Naglašene usne i obrazi te blagi make up na očima odlična su kombinacija za lijepi ljetni make up!

Supruge slavnih nogometaša, Luke Modrića i Matea Kovačića, Izabel Kovačić i Vanja Modrić, vrlo su dobre prijateljice. Obitelji se često zajednički druže, a zajedno provode i ljetovanje. Izabel je tako na svojem Instagram storyju podijelila zajedničku fotografiju s Vanjom, a u prvom planu su njihova lica na kojima smo zamijetili jednostavan i decentan make up.

Ljeti svi volimo prirodniji i svježi make up, bez korištenja mnogo proizvoda, a Izabel i Vanja predivan su primjer make up-no-make up-looka. Obje i inače vole nositi decentan make up koji savršeno naglašava njihove crte lica, a tome ostaju vjerne i tijekom ljeta.

Izabel Kovačić i Vanja Modrić | Autor: Instagram @izakova Instagram @izakova ljetni make up Izabel Kovačić i Vanje Modrić

Marin i Kristina Čilić Možda vas zanima Na krštenju drugog sina, Vita, Kristina Čilić zablistala je u bijelom, kao i gošća Vanja Modrić Rubrika Moda Moda

Uz usne naglašene nježnim ružičastim nijansama te obrazima istaknutima u sličnoj boji rumenila, njihovim licima dodana je predivna svježina! Vanjini kapci osjenčani su decentnim sjenilom u tamnijoj, sivo-smeđoj nijansi, što je posebno istaknulo njene oči, dok je na Izabelinim kapcima vidljiva tek nešto tamnija nijansa boje kože. Savršeno oblikovane obrve prekrasno su uokvirile njihove make up lookove.

Uz minimalan ljetni make up, Vanja i Izabel nose i decentan zlatni nakit koji se savršeno uklopio u njihov ljetni look!

ulje za usne Možda vas zanima Ulja za usne omiljeni su make up za pune i sjajne usne ovog ljeta Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @izakova

Komentari 0