Moda
Marin i Kristina Čilić

Na krštenju drugog sina, Vita, Kristina Čilić zablistala je u bijelom, kao i gošća Vanja Modrić

  • Marin Ćilić i supruga Kristina krstili su svojeg drugog sina, Vitu, u Zadru
  • Krsni kum malenog Vite bio je Luka Modrić, koji je na krštenju bio u pratnji supruge Vanje
  • Kristina Čilić i Vanja Modrić za krštenje su obje odabrale elegantne bijele kombinacije

Naš uspješni tenisač Marin Čilić i njegova lijepa supruga, psihologinja i politologinja, Kristina, u Zadru su krstili svoje drugo dijete, sina Vitu. Par već zajedno ima i dvogodišnjeg sina Balda. Na krštenju kum malenom Viti, bio je Luka Modrić, a ljepše polovice naših proslavljenih sportaša za ovu svečanu priliku zablistale su u bijelom.

Adele je zasjala pored dečka Rich Paula u haljini gotičkog stila i Manolo Blahnik štiklama Možda vas zanima Adele je kao gošća na vjenčanju zasjala u haljini gotičkog stila i Manolo Blahnik štiklama Rubrika Stars Stars

Na fotografijama koje je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio Marin Čilić, Kristinu možemo vidjeti u jednostavnoj i elegantnoj bijeloj modnoj kombinaciji koju je upotpunila jednostavnim nakitom i prirodnim makeupom. Spuštena ramena gornjem dijelu outfita dala su cijeloj kombinaciji dozu ženstvenosti, dok su široke, lepršave nogavice dodale na eleganciji. Kristina je styling upotpunila opuštenom frizurom valova.

Za bijeli styling se odlučila i Vanja Modrić, koja je krštenju prisustvovala u bijeloj haljini brenda Valentino, ravnog kroja s kratkim rukavima te ukrasnim džepovima, a efektan detalj su decentni crni obrub na rukavima, ovratniku i džepovima. Haljina koju je nosila Vanja Modrić na farfetch.com prodaje se po cijeni od 2500 eura.

 | Autor: Valentino Valentino

nina badrić Možda vas zanima Nina Badrić proslavila 50. rođendan u spektakularnom modnom izdanju Rubrika Moda Moda

 

Photo: Pixsell

Komentari 0