Beauty

Svoje favorite za najsjajniji blagdanski look od glave do pete otkrio nam je makeup artist Karlo Mezga

  • Za razliku od vremena vani, svijetom ljepote vladaju pravi zimski uvjeti i to zahvaljujući novom TikTok trendu 'I'm Cold'
  • Ovaj makeup look dolazi u paketu sa savršeno rumenim obrazima, a budući da smo usred blagdanske sezone, tu je i obilje nezaobilaznog sjaja
  • A kako bi svaka od nas ove zime i ovih blagdana zablistala u punom sjaju, zamolili smo profesionalnog make up artista Karla Mezgu za preporuku svih makeup poslastica koje bi odabrala svaka ledena kraljica

Možda su ovh dana temperature nešto više nego što bismo očekivali od sredine prosinca, no svijetom ljepote vladaju pravi zimski uvjeti i to zahvaljujući novom TikTok trendu 'I'm Cold'. Nadahnut hladnim zimskim danima u kojima se naša koža prirodno zarumeni kada je suočimo s niskim temperaturama i ledenim vjetrovima, ovaj makeup look dolazi u paketu sa savršeno rumenim obrazima, a budući da smo usred blagdanske sezone, tu je i obilje nezaobilaznog sjaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennie dimova (@jmdimov)

Baš kao što smo zahvaljujući 'Sun Bask' trendu blistali u ljetnim mjesecima, u ovim ćemo zimskim blistati kao da smo išetali iz prave zimske bajke, neovisno o tome koliko stupnjeva ili minusa pokazuje živa na termometru. 

Možda vas zanima Ovo bi mogla biti ona savršena nijansa ruža za svaki dan za kojom žene tragaju godinama Rubrika Beauty Beauty

Kao što smo već spomenuli, naglasak je na intenziviranju one najočitije posljedice izloženosti niskim temperaturama - rumenim obrazima, a rumenilo se osim na jabučice obraza i jagodične kosti nanosi i na sam vrh nosa te, za one koji žele maksimalno autentičan zimski luk, malčice i oko usana kako bi se stvorila iluzija kao da su ispucale. Sama baza je obavezno mat, ali su zato promrzle usne i ledeni kapci puni sjaja.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

A kako bi svaka od nas ove zime i ovih blagdana zablistala u punom sjaju, zamolili smo profesionalnog make up artista Karla Mezgu za preporuku svih makeup poslastica koje bi odabrala svaka ledena kraljica. Od rumenih obraza i blago crvenih usana do lica posutog srebrnim highlighterom, donosimo baš sve što nam je potrebno za najsjajniji look ovih blagdana!

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect False Eyelashes 

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas, Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect False Eyelashes Maskara za volumen (42,89 eura)

Nova maskara kultnog brenda YSL oborila je s nogu žene diljem svijeta. Osim što je sama četkica prilagodljiva oku, daje izvanrednu dužinu trepavica, volumen i dramatičan efekt umjetnih trepavica, a dostupna je u čak 6 prepoznatljivih nijansi.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Top Coat Glitter

Iako ovo nije 'prava' maskara, stavlja se na trepavice nakon obične maskare, a što znači da možemo imati duge i bujne trepavice koje ćemo začiniti ovom fantastičnom transparentnom maskarom sa šljokicama uz koju će efekt na kraju biti još i bolji!

 | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, L'Oreal Cosmetics Paris Volume Million Lashes Glitter Topcoat (9,15 eura)

 

Catrice Magic Christmas story paleta za oči

Catrice je ovih blagdana izbacio cijelu liniju sa šljokicama, a jedan od odličnih proizvoda je i ova izuzetno pigmentirana paleta sjenila za oči. Dostupna je u nekoliko nijansi prekrasnih boja koje možete nanositi samostalno ili utapkati na vaš omiljeni latte look i sijati tijekom cijele večeri.

 | Autor: dm dm Foto: dm, Catrice Magic Christmas Story paleta sjenila za oči – 01 The Nutcracker (10,50 eura)

Bourjois Rouge Velvet Ink tekući ruž, 09 Rouge à Reve

Ruž koji ostavlja bez daha. Nudi intenzivan nanos boja koje su poput tinte (Ink), finish je ultra-matte, ali je lagan i udoban na usnama tijekom cijelog dana. Formula je otporna na prenošenje, dodire i poljupce, a ono što mi se posebno sviđa je line-to-fill aplikator koji je dizajniran za ekstremnu preciznost i ravnomjeran nanos boje. Ovo je ruž koji će biti vaš najbolji prijatelj puna 24 sata.

 | Autor: dm dm Foto: dm, Bourjois Rouge Velvet Ink tekući ruž – 09 Rouge à Reve (15,90 eura)

theBalm Hot Mama! rumenilo

Ovo je jedno od meni omiljenih rumenila koje je zapravo 2u1 rumenilo i sjenilo za oči. Topla boja breskvice koje treba vrlo malo, a vašim obrazima će pružiti izvanrednu svježinu i rumenost sa sitnim česticama koje će ostaviti malo koga ravnodušnim. 

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino, theBalm Hot Mama rumenilo (13,60 eura)

 

Catrice Magic Christmas Story tekući highlighter, 01 Mother Ginger

Još jedan od proizvoda iz nove božićne Catrice kolekcije koji me je oduševio svojom jednostavnošću. Highlighter koji dolazi u dvije prekrasne nijanse - zlatnoj i roskastoj, obasjat će vaše lice baš onoliko koliko treba. Tekuće je teksture i s njegovim spužvastim aplikatorom dozirate highlighter onoliko koliko želite.

 | Autor: dm dm Foto: dm, Catrice Magic Christmas Story tekući highlighter, 02 Sugar Plum Fairy (6,30 eura)

 

Bobbi Brown Skin LongWear Weightless Foundation SPF 15 Tekući puder

Preferiram ovaj dugotrajni puder, idealan za cjelodnevno nošenje bez osjećaja težine. Bez ulja, pruža prirodan mat izgled kože, a uz to sadrži i SPF 15 te pruža potpuno prekrivanje.

 | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas, Bobbi Brown Skin LongWear Weightless Foundation SPF 15 tekući puder (76,49 eura)

L'Oreal Paris Rouge Signature Brilliant Plumping sjajilo za usne

Kao šećer na kraju, meni osobno najdraža nezaobilazna L'Orealova legendarna sjajila za usne. Oprostite se od ljepljivog sjaja i prepustite se neljepljivoj hranjivoj formuli za njegu kože koja sadrži hijaluronsku kiselinu i kolagen za glađe, punije usne s dugotrajnim sjajem. 

 | Autor: dm dm Foto: dm, L'Oreal Paris Rouge Signature Brilliant Plumping sjajilo za usne (12,20 eura)

Možda vas zanima Skin tints sve češće zamijenjuju klasični puder - možemo li ih nazvati puderima nove generacije? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @taontm

Komentari 0