Beauty

O ovom proizvodu za prirodno rumene obraze i usne bruje društvene mreže - morala sam ga isprobati!

  • Benetint Cheek & Lip Stain je zauzeo kultni status među ljubiteljima make upa i slavnim osobama i u zadnje vrijeme je stalno prisutan na društvenim mrežama
  • Ovaj proizvod brenda Benefit ima dugu i zanimljivu povijest, a dostupan je za kupovinu i kod nas 
  • Upravo zato sam odlučila konačno naručiti i isprobati Benetint te u nastavku možeš pročitati moje dojmove
  • Pročitaj više: Čokoladne nijanse noktiju su hit, a ovih 10 lakova dobilo je sjajne recenzije

Ako tražiš svestran i dugotrajan proizvod koji ti može dati prirodno rumenu boju na obrazima i usnama, možda bi mogla razmisliti o isprobavanju jednog, trenutno vrlo popularnog, višenamjenskog proizvoda brenda Benefit, a to je njihov Benetint Cheek & Lip Stain. Ovaj je proizvod zauzeo uistinu kultni status među ljubiteljima make upa i slavnim osobama, a iza sebe ima zanimljivu povijest.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Možda vas zanima Konačno sam pronašla povoljan lak za kreiranje one savršene i trendy milky manikure kod kuće Rubrika Beauty Beauty

Što brend kaže o svom Benetint Cheek & Lip Stain proizvodu?

Benetint su izvorno stvorile osnivačice Benefita, Jean i Jane Ford, 1970-ih godina kao boju za bradavice za egzotičnu plesačicu koja je željela dodatno uljepšati svoje atribute. Proizvod je bio toliko popularan da su ga odlučili prodavati kao boju za usne i obraze te je ubrzo postao bestseller. Benetint ima tekuću formulu s mirisom ruže koja dolazi u bočici s aplikatorom poput onog koje ima klasično sjajilo za usne. Brend tvrdi da je ovaj proizvod otporan na poljupce, razmazivanje i da je vodootporan, a da na koži može trajati satima. Ponukana njegovim kultnim statusom i svim prethodnim tvrdnjama te brojnim videima na društvenim mrežama s više od 430 milijuna pregleda samo na TikToku, morala sam isprobati ovaj proizvod.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Koji su moji dojmovi o Benetintu?

Benetint koristim već dva mjeseca i moram reći da mi se jako sviđa, ali ima i svojih nedostataka. Proizvod je prilično tekući, stoga je potrebno biti prilično oprezan prilikom korištenja kako se ne bismo pokapali po odjeći ili ga nanijeli negdje gdje ga ne želimo. S obzirom na njegovu iznimno tekuću teksturu, potrebno je brzo se kretati kako bismo ga stopili s kožom, u suprotnom će se osušiti i nećemo dobiti onaj savršen sunburnt make up look. Benetint volim nositi kao rumenilo jer mi daje svjež i osunčani izgled koji zaista traje cijeli dan. Kako bih bolje prikazala koliko je otporan ovaj proizvod jednom kad se osuši, snimila sam video s njim na ruci iako znam da ću do sutra hodati svijetom s tom crvenom linijom:

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Video: privatna arhiva

it cosmetics bye bye undereye korektor Možda vas zanima Ovaj korektor se ludo prodaje. I ima tisuće pozitivnih recenzija i odlično prikriva podočnjake Rubrika Beauty Beauty

Međutim, kada su usne u pitanju, ovaj proizvod me se nije baš dojmio. Toliko je rijedak da se upija u unutarnje linije usana što izgleda dosta neatraktivno. Također, ako se nanese više proizvoda kako bi se postigla intenzivnija boja, onda se proizvod dodatno uvlači u sve one fine linije uz vanjsku liniju usana za koje niste ni znali da ih imate (barem ja nisam!). Look je još uvijek izvediv ako se nakon Benetinta nanese balzam za usne ili sjajilo, no to neće trajati cijeli dan (niti približno) pa izbjegavam koristiti Benetint na usnama i radije biram samostalno koristiti neki ruž ili sjajilo. Isto tako, ako se osuši u jednoj od onih finih linija ili bilo gdje oko usana gdje ne želimo boje, skoro je nemoguće to popraviti pa je to dodatni razlog zašto to izbjegavam. Evo kako izgleda rezultat na obrazima i na usnama s balzamom preko (bez filtera, na prirodnom svijetlu):

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Još jedna stvar koju je dobro znati - ja kremasta i tekuća rumenila volim nanositi prstima kako bih lakše blendala proizvod jer imam suhu kožu pa dobro dođe doza topline. No, posljedica toga kad se radi o Benetintu je ta što onda cijeli dan hodam okolo s crvenom mrljom na srednjem prstu jer se stvarno ne da skinuti, čak ni sapunom, uljem za skidanje šminke ni umivalicom za lice. Nakon prvog nanošenja bojala sam se da navečer neću moći skinuti proizvod ni s lica, ali srećom nisam imala problema s tim.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Sve u svemu, dala bih Benetintu ocjenu 8 od 10, zbog njegove trajnosti, svestranosti i boje koja mi se baš sviđa. Uz to, može se nadograđivati i traje cijeli dan. Da me nije razočarao prilikom nanošenja na usne, ocjena bi bila čista desetka. Malo je skupocjeniji proizvod s cijenom od 22,29 eura, ali mislim da će dugo trajati jer ga je potrebno uistinu malo. Možeš ga kupiti u Douglasu ili naručiti putem Cult Beautyja, gdje je često i na popustu, ako si i ti u potrazi za proizvodom koji ti može pružiti sunburnt sjaj u nekoliko sekundi.

Možda vas zanima Izbjeljivanje zubi kod kuće? Evo kako se radi i kakav rezultat se može očekivati Rubrika Beauty Beauty
Photo: Privatna arhiva

Komentari 0