Beauty

Konačno sam pronašla povoljan lak za kreiranje one savršene i trendy milky manikure kod kuće

U svijetu manikura trendovi dolaze, odlaze i onda se ponovno vraćaju, ali jedna bezvremenska i elegantna manikura nikada ne izlazi iz mode - mliječno bijela. Ovaj mekani, eterični izgled noktiju nosile su slavne osobe, krasio je stranice modnih časopisa i postao je prvi odabir svakoga tko voli nenametljivu ljepotu. Izazov je, međutim, uvijek bio pronaći pravu nijansu i formulu za postizanje te savršene mliječne manikure kod kuće, a da pritom ne potrošimo cijelo bogatstvo. Isto tako, taman kad pomislimo da smo pronašli savršeni lak, on je ili preintenzivno bijeli ili preproziran. Međutim, ne moraš tražiti dalje jer smo otkrile sveti gral mliječno bijelih lakova za nokte – Catrice 'Milky Not Guilty' iz najnovije kolekcije Sheer Beauties.

Možda vas zanima Manikerke slavnih daju naslutiti da će baš ovakve manikure ponovno zavladati Instagramom Rubrika Beauty Beauty

Lak mliječno bijele boje iz Sheer Beauties kolekcije savršen je za divne milky manikure

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Catrice, poznat po visokokvalitetnim i cjenovno pristupačnim proizvodima za nokte, njegu kože i makeupu, ponovno je oduševio beauty entuzijastice poput mene svojim najnovijim dodatkom kolekciji lakova za nokte Sheer Beauties. 'Milky Not Guilty' je savršena, kremasto bijela nijansa koja besprijekorno odražava bit milky manikure. Ova nijansa pruža savršenu ravnotežu između neprozirnosti i prozirnosti, što olakšava postizanje mekog, mliječnog završetka koji je sada traženiji no ikad.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Catrice kolekcija Sheer Beauties sadrži proizvode koji su jednostavni za korištenje i pristupačni. 'Milky Not Guilty' savršeno se uklapa u ovu filozofiju jer nam omogućuje da bez napora kreiramo zadivljujuću milky manikuru bez potrebe za odlazak u salon kod profesionalca. Ono što 'Milky Not Guilty' dodatno izdvaja od ostalih lakova za nokte je njegova jedinstvena formula koja se glatko nanosi na nokte, stvarajući ravnomjeran sloj bez tragova koji se brzo suši do mekog, mliječnog finiša. Sama nijansa je svestrana, što ju čini prikladnom za različite prilike. Bez obzira tražiš li svakodnevnu manikuru ili nešto posebno za noćni izlazak, 'Milky Not Guilty' će se prilagoditi. Uvijek se može dodatno ukrasiti šljokicama ili strateškim potezima tankim kistićem, lakovima u boji.

3D nokti Možda vas zanima Ovakve nokte ne bi puno žena odabralo, ali skidamo kapu: 3D manikure prava su umjetnička djela Rubrika Beauty Beauty

Jednostavna primjena

Postizanje mliječne manikure kod kuće nikada nije bilo lakše. 'Milky Not Guilty' dizajniran je za DIY entuzijaste i početnike. Njegov široki kist čini nanošenje jednostavnim, a formula koja se brzo suši znači da možeš uživati u svojim savršenim mliječno bijelim noktima u tren oka. Osim toga, otporan je na pucanje pa naša manikura danima ostaje besprijekorna.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Jedna od najboljih stvari kod Catriceovog 'Milky Not Guilty' laka za nokte je njegova pristupačnost. Uz djelić cijene vrhunskih lakova za nokte, Catrice nudi luksuzno odlične rezultate bez visoke cijene. Možemo eksperimentirati s trendom mliječne manikure, a da ne potrošimo cijelo bogatstvo na ovaj beauty must-have.

Kako sam kreirala savršenu milky manikuru uz Catrice lak

Kako biste osigurale postizanje najboljih rezultata s 'Milky Not Guilty' lakom za nokte, preporučujem da slijedile ove jednostavne korake kojih sam se pridržavala i ja:

1. Počela sam s kratkim i uređenim noktima kojima sam odstranila kožicu i nahranila ju. 
2. Nanijela sam bazni sloj laka (u mom slučaju to je bio Essie hard to resist - neutralize & brighten 01 lak) kako bih zaštitile nokte i stvorila glatku bazu za zvijezdu svoje manikure.
3. Kad sam bila sigurna da je baza u potpunosti suha, nanijela sam dva tanka sloja 'Milky Not Guilty' laka za onaj trendi milky look, i to je to. Nekima će biti dovoljan i jedan sloj, ali meni su bila idealna dva.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Ako želiš isprobati trendi milky manikuru, ovo je definitivno savršen lak kojim ju u trenu možeš postići i kod kuće. Catrice 'Milky Not Guilty' iz kolekcije Sheer Beauties pristupačan je dragulj koji smo svi čekali, dostupan po cijeni od samo 3,90 eura, a možeš ga naći u drogerijama i putem web shopa. Uz njegovu jednostavnu primjenu i pristupačnu cijenu, postizanje milky manikure kod kuće nikada nije bilo tako lako. Zbogom posjetima salonima jer sada prekrasne, mliječno bijele nokte možemo kreirati i u udobnosti vlastitog doma. Nemoj propustiti ovaj nezaobilazni dodatak svojoj kolekciji beauty proizvoda.

baršunasti nokti Možda vas zanima Baršunasti nokti trend su koji lajkamo: ove jeseni sve u manikuri je - u teksturi Rubrika Beauty Beauty
Photo: Privatna arhiva

Komentari 0