Beauty

Skin tints sve češće zamijenjuju klasični puder - možemo li ih nazvati puderima nove generacije?

  • Beauty trendovi se neprestano mijenjaju, a sada su u fokusu skin tints proizvodi koji istovremeno njeguju kožu lica i ujednačavaju ten
  • Izvrsna zamjena za puder koja neće stvoriti cakey izgled
  • Lagana i fluidna tekstura namijenjena je svakom tipu kožu, od normalne pa do one sklone nepravilnostima

Iako je puder i dalje proizvod koji zauzima jedno od glavnih mjesta u make-up rutini, u posljednje vrijeme na tržištu se može pronaći velik broj sjajnih proizvoda koji su jako dobra alternativa. To znači da dolaze s poboljšanim, njegujućim sastojcima, a kožu lica, baš kao i klasičan puder, čine ujednačenom i blistavom.

Skin tinst su proizvodi čija popularnosti raste iz dana u dan, a radi se o formulama koje su lagane, fluidne i nježne prema koži. Naime, skin tints pružaju blagi prijelaz između njege i šminke, stvarajući prirodan sjaj koji oponaša svježinu i zdravlje kože, a pritom ujednačava ten i prekriva nepravilnosti. 

 | Autor: Foto: Instagram @ali_makeup_

Skin tint nije niti puder niti tonirana krema, već doista hibridni proizvod koji objeduje najbolje od oba proizvoda i licu pruža kombinaciju svega potrebnog. Kao neke od najvećih prednosti ovih proizvoda ističu se hidratantni sastojci koji koži pružaju potrebnu dozu vlage te sprječavaju isušivanje, a samim time i pojavu neugodnih nuspojava poput primjerice perutanja koje je zimi češće zbog izloženosti suhom zraku. Također, umjesto teškog, masnijeg izgleda, skin tints će tvojoj koži omogućiti da diše i zadrži prirodnu svježinu. 

Možda vas zanima Ovaj čaj je Margot Robbie pila na snimanju filma 'Barbie' za lijepu kožu Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

Ovi proizvodi su izvrsna opcija za svakodnevni make-up, ali nisu isključeni niti kao večernji odabir jer uz pomoć malo kompaktnog pudera, licu mogu pružiti nešto profesionalniji završni dojam. Isto tako, skin tints se nevjerojatno lako nanose jer su vrlo mazivi te nećeš imati problema s dugotrajnim blendanjem. Ipak, predlažemo da proizvod ne nanosiš i ne razmazuješ prstima, već kistom ili beauty blenderom. 

 | Autor: Foto: Instagram @lizziebowker

Nadalje, imaš li osjetljivu kožu, skin tinst su pravi odabir jer ne sadrže teške kemikalije i parfeme koji mogu izazvati iritaciju, već naprotiv, njegujuće sastojke obogaćene dodatcima koji će kožu nahraniti. 

Stoga, želiš li postići svjež i ujednačen ten bez teških pudera, skin tinst neće razočarati, a kako bismo ti olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih varijanti koje se isplati testirati.

 | Autor: Foto: NARS Cosmetics, NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30 (46.00 dolara)  | Autor: Foto: Cult Beauty, Veil Hydrating Skin Tint (55.37 eura)  | Autor: Foto: Amazon, Neutrogena Oil-Free Tinted Moisturizer for Healthy Skin (13 dolara)  | Autor: Foto: Notino, Maybelline New York Superstay 24h Skin Tint (11,52 eura)  | Autor: Foto: Too Faced, Too Faced Born This Way Healthy Glow Spf 30 Moisturizing Skin Tint (42.00 dolara)

 

Photo: None

Komentari 0