Beauty

Odabrali smo 5 najboljih maskara do 10 eura koje postoje na policama drogerija

  • Zavodljiv pogled ispod dugih i gustih trepavica jedan je od imperativa ljepota
  • Maskare su makeup proizvod koji se može pronaći u kozmetičkoj torbici svake žene
  • Cjenovno pristupačne, a kvalitetne - drogerijske varijante obožavamo koristiti 

Vjerujemo da ćeš se složiti s nama kad kažemo da su duge i guste trepavice neki od simbola ljepote i privlačnosti. Maskara je proizvod koji je postao neizostavan dio svakodnevne šminke, no cijene proizvoda poprilično se razlikuju. Iako se na tržištu mogu pronaći doista sjajne high end varijante, moramo priznati da nas drogerijske verzije iz dana u dan sve više oduševljavaju. Stoga, planiraš li uskoro u kupnju, napravili smo listu maskara do 10 eura koje su se pokazale odličnim odabirom.

Maybelline New York Lash Sensational

Ova maskara brzo postala je veliki hit zbog sposobnosti da produži i razdvoji trepavice, dajući im dramatičan izgled. Također, dolazi s opcijom vodootporne formule što je čini idealnom za nošenje tijekom cijelog dana bez straha od razmazivanja.

 | Autor: Foto: Pink Panda, Maybelline New York Lash Sensational (6,93 eura)

L'Oréal Paris Voluminous Extra - Black

Ova popularna maskara trepavicama pruža volumen i gustoću, a njezina najveća posebnost je četkica koja ne stvara grudice. Također,  dugotrajna formula čini je idealnom za cjelodnevno nošenje, pa ako ti je potreban proizvod koji je do trenutka skidanja jednak kao kada si ga aplicirala, L'Oréal Paris Voluminous Original Extra - Black je ulov s kojim nema greške.

 | Autor: Foto: Pink Panda, L'Oréal Paris Voluminous Original (9,90 eura)

Možda vas zanima Nije balayage, nisu klasični pramenovi, već kombinacija. Ova tehnika bojenja stvara najljepše prirodne pramenove Rubrika Beauty Beauty

CoverGirl LashBlast Volume

Ako želiš intenzivan volumen koji stvara glamurozan dojam, ova maskara je savršen izbor za tebe. Njezina gumena četkica omogućava ravnomjerno nanošenje bez grudica, a pritom u svega jednom potezu kreira raskošan pogled. Iako je jedan sloj sasvim dovoljan, s dva ćeš postići wow efekt idealan za večernje ili svečane prigode kada želiš maksimalno zablistati.

 | Autor: Foto: Amazon, CoverGirl LashBlast Volume (8,43 eura)

Essence Lash Princess False Lash Effect

Jedna od najpristupačnijih drogerijskih maskara, ujedno je i jedan od najhvaljenijih. Naime, radi se o proizvodu koji trepavicama pruža volumen i produžuje ih već nakon jednog sloja, stvarajući efekt umjetnih trepavica bez sljepljivanja ili neželjenih grudica.

 | Autor: Foto: Pink Panda, Essence Lash Princess False Lash Effect (4,20 eura)

Catrice Glam & Doll False Lashes

Catrice Glam & Doll False Lashes maskara uz pomoć zakrivljene četkice uspijeva „uloviti“ svaku trepavicu i obojiti je jakom crnom bojom. Isto tako, stvara volumen koji asocira na oči lutke, a sadrži i posebnu formulu pomoću koje se proizvod na očima ne razmazuje.   | Autor: Foto: Pink Panda, Catrice Glam & Doll False Lashes (4,70 eura)

Photo: Foto: Instagram @ginemargrethe

Komentari 0